Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

לאחר פריצה וגניבה שעברתי ברכבי לאחרונה אני מחפש מערכת חדשה (בעיקר השחיתו - שברו את הסוויץ' , את המנעול דלת וגנבו את המערכת - JVC KDG-805).

אני מבקש שיהיו למערכת דברים מינימליים (יכולת קריאה של MP3 , נוחות הפעלה - הנדסת אנוש , סאונד סביר) ושלא יהיה פאנל אלקטרוני (סבלתי מJVC בגלל זה ובכלל לא מומלץ הדגם הספציפי הזה של JVC)..

שיהיה PAUSE במערכת וגם ATT (לא מבין למה אין PAUSE בJVC...)

כמו כן שיהיה מקום להתקדם איתה הלאה (אם ארצה בעתיד להוסיף מגברים למיניהם וסאב)

ושהמחיר יהיה סביר.. אני לא פאנט במערכות לרכב אבל אני רוצה שהמערכת תהיה שמישה ואמינה.. כמו כן המלצות איפה לקנות את המערכת המדוברת... את המערכת הקודמת שלי קניתי בדיוטי פרי ועכשיו אין לי אפשרות להגיע לשם :smile:

יש לי גם סלידה קלה ממערכות של Pioneer אז עדיף שלא.. (אני משתמש בפיוניר בתור הציוד שלי בתור תקליטן אבל לא התרשמתי לטובה מהמערכות שלהם לרכב..)

לחבר שלי היה מערכת של ALPINE שעלתה לו בסביבות 1000 שקל והיא הייתה מערכת מעולה ממה שאני זוכר (אני לא חבר שלו יותר ואין לו רכב יותר אז בעיה להתחיל למצוא את הדגם).. אם יש לכם המלצות בתחום אני אשמח...

אני מתאר לעצמי שפתחו אלף נושאים כאלה אבל אני חושב שפתחתי פה נושא עם דרישות ספציפיות ומוגדרות :smile:

תודה מראש לעונים!

פורסם

יש עכשיו בדיוטי פרי

דגם של פנסוניק 7401 הוא במחיר טוב מאוד יחסית

רק 300 $ יש לו שלוש שנים אחריות מלאות

מגיע עם שלט זה מגיע ללא המסך

לי יש את המכשיר הנ''ל ואני מאוד מרוצה ממנו בהתאם למחיר

uu_028_copy.jpg

רציתי משה 007 אבל היה תפוס אז משה 159 גם טוב לא ??

פורסם

אממ..

שלום לכולם ,

לאחר פריצה וגניבה שעברתי ברכבי לאחרונה אני מחפש מערכת חדשה (בעיקר השחיתו - שברו את הסוויץ' , את המנעול דלת וגנבו את המערכת - JVC KDG-805).

אני מבקש שיהיו למערכת דברים מינימליים (יכולת קריאה של MP3 , נוחות הפעלה - הנדסת אנוש , סאונד סביר) ושלא יהיה פאנל אלקטרוני (סבלתי מJVC בגלל זה ובכלל לא מומלץ הדגם הספציפי הזה של JVC)..

שיהיה PAUSE במערכת וגם ATT (לא מבין למה אין PAUSE בJVC...)

כמו כן שיהיה מקום להתקדם איתה הלאה (אם ארצה בעתיד להוסיף מגברים למיניהם וסאב)

ושהמחיר יהיה סביר.. אני לא פאנט במערכות לרכב אבל אני רוצה שהמערכת תהיה שמישה ואמינה.. כמו כן המלצות איפה לקנות את המערכת המדוברת... את המערכת הקודמת שלי קניתי בדיוטי פרי ועכשיו אין לי אפשרות להגיע לשם :smile:

יש לי גם סלידה קלה ממערכות של Pioneer אז עדיף שלא.. (אני משתמש בפיוניר בתור הציוד שלי בתור תקליטן אבל לא התרשמתי לטובה מהמערכות שלהם לרכב..)

לחבר שלי היה מערכת של ALPINE שעלתה לו בסביבות 1000 שקל והיא הייתה מערכת מעולה ממה שאני זוכר (אני לא חבר שלו יותר ואין לו רכב יותר אז בעיה להתחיל למצוא את הדגם).. אם יש לכם המלצות בתחום אני אשמח...

אני מתאר לעצמי שפתחו אלף נושאים כאלה אבל אני חושב שפתחתי פה נושא עם דרישות ספציפיות ומוגדרות :smile:

תודה מראש לעונים!

פורסם

אני חושב שבסביבות ה1000 ש"ח..

ואגב , אני לא רוצה לקנות משומש או בזול חדש... רוצה לקנות ממקום עם אחריות וכו'..

פורסם

לך לאוטו-דיפו יש שמה מלא מבצעים על כל מיני דגמים (כל פעם זה משתנה).

בעיקרון אתה יכול לקנות ר"ד MP3 של חברה מוכרת ב-600-700 ש"ח כולל אחריות ורשת ענקית שתגבה אותה במקרה הצורך.

אתה יכול ברוב הסניפים לראות תצוגה מרשימה של מכשירים אחד ליד השני לגעת (אחרי שהמוכר פותח ת'ויטרינה) ולהתרשם.

גם אם לא תקנה משמה (אם זה לא במבצע אז בד"כ זה לא כדאי שם) זה יכול לתת לך פרספקטיבה מצויינת על איזה מכשיר אתה רוצה ומה טווח המחירים.

בעיקרון כל מכשיר של חברה מוכרת (בלאופונקט, קנווד, פנסוניק, JVC, פיוניר, סוני, קלריון, אלפיין וכו') יעשה את העבודה נאמנה - דגם ספציפי זה עניים של העדפה אישית.

פורסם

אוטודיפו יקר מאוד.

אני חושב שפיוניר מתאימים לדרישות שלך.

תגיע למקום אם תצודה ותנסה שוב להתרשם מהמוצרים שלהם.

לדעתי, במחירים האלה פיוניר נותנים את התמורה הטובה ביותר לכסף.

פורסם

המומלצים לדעתי מנסיוני:

בתקציב של עד 1000 שח--

קנווד 4033 , מכשיר מעולה סאונד יפה עדין ונקי, מכשיר ידידותי, איכות קליטת רדיו גבוהה, שלט למי שאוהב את הגימיק הזה.

עד 1200 שח --

מכשיר של אלפיין דגם 9846R , מכשיר מעולה סאונד מדהים ועמוק, הטוב מכולם למחיר זה, RDS , קח בחשבון שהווליום למרות שנראה כפוטנציומטר מסתובב הוא לחצנים של + ו - .

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז עשיתי כמה מבדקים...

הלכתי לאוטו דיפו ורציתי לקנות את הפנאסוניק ב700 שקל שהם מוכרים עם 3 שנות אחריות.. המוכר ישר אמר לי תוסיף עוד 100 שקל ותקנה KENWOOD 434GY או משהו כזה.. בגלל בעיות עם הויזה חזרתי יום אח"כ ובאתי לקנות אותו והמוכר (מוכר אחר) אמר לי , בשביל מה תוסיף 100 שקל תקבל 4033 או דגם דומה של קנווד ב900 שקל עם יציאה למגבר..

החלטתי שאוטו דיפו את הכסף שלי לא יקבלו ...

לשם השוואה , ALPINE 9845 עלה לחבר שלי בסביבות 1,200 ש"ח אצל מתקין בפ"ת (ליד TOYOTA שם לא זוכר את שמו - אולי אלי) ובאוטו דיפו המכשיר עולה 2,300 ש"ח !!

אז אם אתם יכולים לעזור לי (יאללה שיהיה פיוניר אפילו - אני נהיה עצבני ברכב בלי מוסיקה - דבר שלא חשבתי שיקרה לי) למצוא איזה שהוא HU סביר בעד 900-1000 ש"ח אני מאוד אשמח!

אני מתאר לעצמי שהרבה קרציות מגיעות לכאן עם כל מיני שאלות כאלה ואני מצטער מראש על ההטרדה אבל אני יודע שזה הפורום הכי טוב עם האנשים הכי מבינים בתחום.

כמו כן , אני מאוד אודה לכם אם תתנו לי רשימה של מקומות מומלצים לקנייה (או שפשוט עדיף לחפש ב"זאפ" את המחיר הנמוך ביותר ולקנות משם ?) אני לא כ"כ מומחה בחנויות אודיו לרכב..

שוב , אני מחפש משהו די סטנדרטי , נוחות , שיהיה לו MP3 , שלא יקפוץ (חייב לציין שבJVC הדיסקים לא קפצו אף פעם!! אפילו לא במעבר בין ת"א להרצליה פיתוח בחוף רוזלינדה שם למי שמכיר ולשרייד שלי אין בולמי זעזועים מי יודע מה) , בקיצור שיעבוד :)

תודה מראש לעונים !

פורסם

מעולה!!! האפשרות הראשונה והשנייה נראות ממש טוב , תודה!!

עכשיו רק צריך לדעת מאיפה לקנות :)

נ.ב. אני תל אביבי

האתר הזה נחשב אמין ?

http://www.audionet.co.il/

זה ממש ליד הבית שלי..

הם יבואנים רשמיים של פיוניר ?

פורסם

כנס לאתר של פיוניר ישראל ותבדוק מי עובד איתם .

אמורה להיות שם רשימה של מתקינים מורשים ואם אין - אז תוכל להתקשר אליהם או ל"עוזי רדיו" שנותנים למערכות הרכב של פיוניר את האחריות ולשאול שם לגבי המתקן שליד ביתך.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

בסוף קניתי את הפיוניר

DEHP4800MP

ואני מאוד מאוד מבסוט עליו!

קניתי אומנם לא אצל יבואן מורשה (עוזי רדיו) אלא אצל יבוא פרללי , עלה לי 900 שקל אצל AUDIONET בת"א , אבל אני ממש מבסוט על המערכת...

רק חבל שאין לHU אפשרות לMUTE , ATT , PAUSE או כל דבר דומה..

• תוכן חדש...