Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר של CLIF DESIGNS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הוצע לי מגבר של CLIF DESIGNS דגם סיירה אם אני לא טועה מוצי 4X50 RMS לפי מה שנאנר לי.

הבעיה שאני לא מוצא אותו באינטרנט האם למישהו יש מושג עליו ?

HU : clarion 646 AMP: audison srx4

comp : hertz space sub: kicker comp 12

פורסם

כבר בערך חודשיים שאני מחפש מידע על המגבר הנ"ל בשביל חבר שהתקין את אותו מגבר בטענה שהוא של קליף דזיינז.

מיותר לציין שעד היום לא נמצא ולו אדם אחד שיודע משהו בקשר למותג סיירה (SIERRA) ובפרט למגבר המסויים הזה.

אני אישית לא התלהבתי כלל מהמגבר וממליץ לקנות מגבר שמוכר בפני עצמו ולא איזה חברת בת של חברה שימי הזוהר שלה חלפו.

אפשר לדעת מאיפה אתה אולי אפילו מדובר על אותו מוכר.

MX-5 NC

פורסם

אני אישית לא הייתי קונה את המגבר.

יותר מזה, אין לי מה לומר בעניין.

מה תקציב שלך ומהם הצרכים שלך? אולי נוכל להמליץ לך על משהו אחר.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
כבר בערך חודשיים שאני מחפש מידע על המגבר הנ"ל

כנראה שזה הזמן להבין, כי מדובר ב"מוצר-מדבקה" מהזן הנפוץ.

נ.ב.

אם היו אומרים לי בחנות שזה "קליף דיזיין" ואין מידע בשום מקום...

כנראה שהייתי מחזיר את המגבר ומקבל את הכסף בחזרה (עם פיצוי).

ZZR

פורסם
כנראה שזה הזמן להבין, כי מדובר ב"מוצר-מדבקה" מהזן הנפוץ.

אני כבר הבנתי את זה מהרגע ששמעתי את התירוץ שמכרו לחבר שלי (שזו חברת בת של קליף דיזיין)

אבל הוא בשלו טען כי זה שמכר לו הוא בן אדם אמין שהוא מכיר כבר כמה שנים ושאין לו סיבה לא להאמין לו, אבל ממה שהוא ועוד חבר קיבלו מאותו מתקין בתמורה ל7000 ש"ח פלוס מינוס למערכת (כל אחד) הבנתי שהמתקין הנ"ל הוא אחד הרמאים הגדולים ואם יכולתי הייתי עובר אחד אחד בנתניה כדי שלא יקנו ממנו. (אני לא אפרסם את שם המתקין כאן למרות שהייתי רוצה למנוע מאנשים להתקרב אליו ולעשות טעות ענקית).

לכותב ההודעה... אל תעשה טעות ותקנה מוצר לא מוכר בגלל שטוענים בפניך שהוא מיוצר באותו מקום כמו מוצר מוכר אחר וכו'.

רק שמות מוכרים בעלי מוניטין שניתן לוודא.

MX-5 NC

• תוכן חדש...