Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VIBE438 VS ZL4240

atmosphere
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מה אתם אומרים על המגברים האלה?

lanzer

http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=VIBE38&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398

zl4240

http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=ZL4240&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398

התקציב הוא עד 1100 שקל.

איזה מגבר יותר טוב,משתלם,ועושה תעבודה.?

אם אתם ממליצים על מגברים אחרים בתקציב הזה אני ישמח לשמוע.

תדוה מקס :smile:

פורסם

ממליץ לך לחפש את המגבר של JBL 75.4 המפורסם יד שנייה במחיר כזה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

עדיף לך לחפש משהו יותר טוב ויותר רציני במחיר של 1100ש"ח מהמגברים שהצעת כאן,לפעמים יד שנייה בהרבה יותר טוב במחיר כזה מאשר משהו חדש.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

זה ה- JBL 75.4

http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=GTO754&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=171

לפי מה אתה הולך בנתונים שלו?

או שאתה הולך בגלל ההמלצות עליו?

לפי הRMS האחרים טובים יותר, לא?

אבל אם הRMS לא תמיד קובע, אז מה אתה יכול להגיד לי שיש בוא שהוא טוב?

אני מדבר על הJBL

תודה מקס :)

פורסם

אני אמליץ על הZ4200 ולא על ה4100 שהוא פחות מוצלח.

אגב, שימו לב שוב לשטויות של פומפה עם ה"יותר עדיף" או "כדאי יותר".

כאילו , אם עדיף יותר לקחת Z4200 אז למה לעז$#$ הם מוכרים את הB52 הזה??

מה יגמר בסוף עם האתר הזה! שמישהו כבר יתבע אותם.

פשוט בזיון.

ניר

under construction..

פורסם
corwin הנכבד.הלינק שהבאת לי אתה ממליץ על המגבר הזה??

ולפי הנתונים המגברים שאני הבאתי לא יותר טובים ממנו?

תודה מקס :)

לא.

ה Z4100 יותר טוב משניהם ברמת המחיר הזו. אם היית שואל אותי לגבי מגבר קצת יותר טוב או שהיית אומר שיש לך תקציב גבוהה יותר ב 300-400 שקל הייתי ממליץ על ה Z4200.

ללא ספק שניהם יותר טובים מהשניים שהצגת.

אני אישית בכלל הייתי הולך על פייז CC480 אבל כיוון שיש פה בפורום חוסר רצון מוחלט מהמגברים של פייז אז לא המלצתי עליהם אפילו שהיא חברה פי מליארד יותר טובה מ95 אחוז מהחברות פה ואפילו שחלק גדול ממוצריה מיוצרים היום בסין.

בברכה,

ק.

נ.ב. אני עם ניר לגביי פומפה שמבלבלים במחירים ומצהירים על כל מיני דברים מוזרים , שמעתי גם שמועות על אנשים שהזמינו ולא קיבלו מה שרצו כי בדיוק לא היה במלאי וכאלו...

פורסם

אם ברצונך לשמוע את הלאנזר 438 עובד אצלי ברכב אתה ממולץ

אני מאשר את הידיע שהוא לא עומד בהצהרות

הוא מוצהר 175 אר אמ אס לערוץ ואם בפועל הוא מוציא 100 זה גם טוב אפילו שגם את זה אני בטוח שהוא לא מוציא.

מבחינת אמינות הוא ממש אמין (לפחות אצלי וכך גם היה הדגם 421 שהיה לי לפניו), לא מתחמם, לא נכנס לפרוטקשן, יש לו שלט לסאב, וחוצמזה שהם שקרנים בהספקים זה אחלה של מגבר.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...