Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר של לנזר:



 

http://zap.co.il/model.asp?model_id=402632

 

סאבוופר של חברת הייפוניקס:

 

http://zap.co.il/model.asp?model_id=127643

 

וקומפוננט 6.5 של מורל פולס...

 

מה שאני רוצה לעשות זה להגביר בעזרת המגבר את הסאב ואת הקומפוננט. האם בעזרת המגבר אוכל לנצל את המקסימום מהסאב והקומפוננט או שמה אצטרך מגבר אחר שיוכל לעשות זאת?

 

כמו-כן יש לי רמקולים 350 וואט של פיונר 6*9 , האם כדאי להגביר גם אותם או שמספיק רק להגביר את הקדמיים והאחוריים פשוט ישלימו את הסאונד ללא הגברה?

 

ובכלל מה אתם אומרים על המערכת הזאת?

פורסם

תודה. וסתם שאלה:



 

לפי מה שאני רואה הלנזר מספק 4*200 שזה יותר ממה שהמאק מספק וחוץ מזה הלנזר היא חברה לפי מה שאני יודע הרבה יותר מוכרת וטובה מהמאק.

למה אתה ממליץ דווקא על המאק שהוא יותר חלש?

פורסם

לצערי ידידי אתה פשוט לא יודע.

מק אודיו היא חברה שבמקורה היא חברה יותר טובה מלאנזר.

המגברים של לאנזר מאוד מאוד רחוקים מההצהרות שלהם.

4*80 לא אומר שהוא פחות טוב מ 4*200 ולשם סידור האוזן מגבר שנותן 4*200 אמיתיים והוא טיפה איכותי יתחיל מ 2000-2500 שקלים.

 

הייתי שמח לדעת מהיכן הידע שלך שלאנזר יותר טובים, ואם כן כמו שאמרתי שוב ושוב בפורום הזה :

אם אתה יודע ככ טוב מה אתה בא לשאול פה בדיוק????

אם אתה ככ בטוח בעצך אל תבזבז את זמננו.

פורסם

לחבר שלי יש מגבר כזה והוא מחזיק אצלו סאב של קיקר וקומפוננט קדמיים מצויין



 

תודה לך על ההמלצות.

 

אשמח לשמוע עוד המלצות

פורסם

אני מחזק את דברי קודמי.

ושוב אומר שלנזר זאת חברה שהנתונים שלה מנופחים הרבה מעבר לנתונים האמיתיים!

אישית אני מאמין שגם המק אודיו לא נותן את מלוא ההספק המוצהר אבל הוא הרבה יותר קרוב אליו מהלנזר.

פורסם

את הסאב הזה לא תוכל להחזיק אם מגבר כזה של לאנזר.

 

אתה צריך מונו בלוק בשביל הסאב .

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

אם המגבר הזה לא יוכל להחזיק אותו אז איזה כן?



 

בחתימה שלך רשום שיש לך את אותו הסאב בדיוק ומגבר של JBL ... כזה מגבר יוכל להחזיק אותו טוב?

 

ועוד שאלה איזה תיבה עדיפה לסאב הזה?

פורסם

tima999,

 

מכיוון שהסאב שאתה מעוניין לקנות הוא סאב שיש לו 2 סלילים, ההתנגדות של כל סליל היא 2 אוהם, בחיבור טורי של 2 הסלילים תתקבל התנגדות של 4 אוהם. לכן, גם מגבר ה - JBL וגם מגבר ה - MAC AUDIO יוכלו להפעיל את הסאב ללא בעיות. גם אני אצטרף לדעתם של קודמי ואני אומר שהמגברים האלה עדיפים מהמגברים של לאנזר.

 

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

 

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

 

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

התאמה גרועה .

 

הJBL חלש מדי בשביל הסאב ,גם ב4OHM המגבר מתאמץ מאוד בשביל להפעיל את הסאב הזה והוא גם נכנס לפרוטקשין .

 

עדיף מונו בלוק לסאב או שתקנה סאב יותר חלש .

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

כמה דברים אפשר להגיד בלי ביסוס .. מה אתם בדקתם את לנזר?? או את מק אודיו?? מאיפה לכם שלנזר רחוקים מנתונים? בדקתם? הרי זה שמועות שעוברות כבר שנים בפורום בלי ביסוס רציני ולמה מאק אודיו ניראים לכם יותר קרובים למציאות?? אולי גם רחוקים מהמוצהר? .

גם אני לא ממש מאמין ללנזר אבל אני יודע שיש לחברה מגברים איכותייים מאוד כמו סידרת האופטי וויב השחורה הישנה ומצויינת שלהם ולא שמעתי אנשים שמיתלוננים על לנזר...

לסיכום שהבן אדם יקח מה שניראה לו או מק אודיו או הלנזר..הרי לדעתי מדובר פה בשני מגברים מצויינים לתקציב שלו...

פורסם
התאמה גרועה .

 

הJBL חלש מדי בשביל הסאב ,גם ב4OHM המגבר מתאמץ מאוד בשביל להפעיל את הסאב הזה והוא גם נכנס לפרוטקשין .

 

עדיף מונו בלוק לסאב או שתקנה סאב יותר חלש .

תגובה עוד יותר גרועה.

אתה מדבר מניסיון?

קודם כל, מגברים "מתאמצים" יותר, ונכנסים לפרוטקשין בהתנגדויות נמוכות ולא בגבוהות. לפחות במקרים השכיחים ביותר. שם לב שברב המוחלט של מקרי הפרוטקשיינים קורה כאשר מגשרים 2 ערוצים במגבר ומחברים אלמנט שהתנגדותו נמוכה יותר (בניגוד להנחיות הייצרן).

תנסה לשאוף דרך קש (התנגדות גבוהה) או דרך צינור עבה (התנגדות נמוכה) ותראה שאתה מתאמץ יותר במקרה השני. אתה יכול לקרוא על זה ב FAQ. אני לא ממציא את הגלגל.

 

דבר שני - נכון עדיף מונו. תמיד! הכל עניין של תקציב.

דבר שלישי - זה שהסאב מוגדר 350 וואט RMS. לא משנה רגע לגבי אם הוא באמת יעמוד גם ב 250 וואט נקיים אבל עזוב...זה לא אומר שבגלל זה הוא יעמיס על המגבר.

 

לעניין:

על פניו, אם הסאב אכן בהתנגדות סופית של 4 אוהם, יכול לעבוד בגישור גם על ה JBL ובוודאי גם ה MACAUDIO (שאגב, מומלץ יותר לטעמי).

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

×
×
  • תוכן חדש...