Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוניר 6850

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! ברשותי פיוניר 6850, בתחתית הפאנל ישנה כניסה ואיני יודע איזה "פין" בדיוק מתאים לה-כלומר איך אני יכול לחבר נגן כלשהו (למשל: אייפוד), לפאנל.

יש לציין שכל כבל בעל שני פינים בקצותיו שניסיתי לחבר היה בעל קוטר גדול מדי.

בברכה, שי.

פורסם

"אפשרות חיבור AUX חיצוני, יש צורך במתאם"

-זה מהאתר בפירוט טכני ... על היציאה הזאת אתה מדבר?

אם זה זה אז הם רשמו שיש צורך במתאם כניראה שאין לך את המתאם

אולי זה :

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=IPODME&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=188&aff=Zap

מה שאתה צריך

***3 הודעות שנרשמו בהפרש של דקה אוחדו להודעה אחת. אנא קרא את כללי הפורום והשתמש בכפתור העריכה בפעם הבאה במקום לפתות 3 תגובות***

Ларик Сурапов

פורסם

ממש לא!

הכוונה היא שיש בתחתית הפאנל כניסה ושום כבל שניסיתי להכניס לא מתאים.

היכן אני משיג כבל בעל קוטר מתאים?

בברכה, שי.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אתה הורג אותי. איפה כתוב שזו - "כניסה למיקרופון שמכוון את המערכת". נו באמת איזה שטויות.

הכניסה הזו היא כניסת AUX לכל דבר ואני משתמש בה באופן קבוע.

די לחירטוטים.

פורסם

מידן אתה טועה.

במניואל רשום שזו יציאת אווקס.

עריכה: עזוב, העייפות כרמה לא לקרוא את השורה הראשונה בהודעה שלך. מצטער.

פורסם

תתפלא אבל יש אופציה בחור הזה להכנסת מיקרופון מיוחד של פיוניר שמכוון לך איכשהו את המערכת

אני יחפש לך את המקום שקראתי את זה, יכול להיות שזאת כניסה aux את זה אין לי מושג, אבל מה שבטוח שאפשר להכניס לשם את המיקרופון הנ"ל

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

עשית סלט מכמה מכשירים ,

האופצייה של המיקרופון קיימת במכשירים כמו :

DEH-P880PRS

http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069882_291159496_tab=B,00.html?compName=PNA_V3_ProductDetailsComponent#

הפונקצייה נקראת:

Auto-EQ (With Mic Included)

תסתכל בקישור שנתתי על Audio Features

תעמוד על הפונקצייה Auto-EQ עם הסמן של המחשב -ייפתח חלון קטן עם הסבר מפורט.

ZZR

• תוכן חדש...