Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mt-22 שנשרף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי קרוסאוברים של זטק

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=70317

(איתמר! מצטער שלא שמרתי על זכויות "מצלמים " זאת תמונה שלך)

ואליו היו מחוברים בעבר טוויטרים של מורל פולס במשך 3 חודשים ומוגבר על ידי רוקפורד 201S

50 RMS ליציאה וביום בהיר אחד הטוויטר השמאלי התחיל קצת לקרטע ופתאום שבק חיים ואני קפצתי על ההיזדמנות והחלפתי אותם בצמד mt 22 חדשים נוצצים . לכאורה היה שינוי ניכר בסאונד בצורה יוצאת מן הכלל. אך כנראה אותו יום בהיר החליט לחזור ואחרי ארבעה ימי שימוש ב mt 22 הצד השמאלי השמיע סימנים של עובד לא עובד וישר שבק חיים ... פרקתי את הדלק בדקתי שאין איזה קצר איפה שהוא בן החוטים אך הכול נראה תקין עכשיו השאלה מה יכול לגרום לזה? דרך אגב הגיין היה מכוון בצורה נמוכה יחסית .

תודה רבה מראש

face to face with the man who sold the world

פורסם
כמו שאמרו ויגידו חכמים ממני

כיוון נכון אצל מתקין ראוי היה מונע זאת מראש.

צר לי אבל מה שאמרת היה מיותר לגמרי . הבעיה היא לא בכיוון . כי אני הנמכתי בצורה דיי משמעותית את הכיוון הנוכחי שהיה מחשש שמקרה כמו שריפת הטוויטר של הפולס יחזור חלילה אבל זה חזר... ובדיוק באותו צד .. משמעו משהו לא תקין בצד הזה. והשאלה היא אין אני יכול לברר מה הבעיה בדיוק

face to face with the man who sold the world

פורסם
כמו שאמרו ויגידו חכמים ממני

כיוון נכון אצל מתקין ראוי היה מונע זאת מראש.

אווי נו באמת....אתה חושב שכול מתקין יודע מה הוא עושה אווו שאיכפת לו מהמערכת שלך..בעיקרות זה הולך ככה שלם כסף ואז נידבר נכוון וכו' לי אישית אין בעיה עם זה כי זה הלחם שלהם... אני לא חושב שמתקין יכול לעשות שינוי של פלאים צריך ליבדוק את החיווט ואת מגבר והקרוס שכול התקין שם כי זה לא מיקרי שנישרפו כאלה טוויטרים במיוחד אחרי שהפולס נישרפו....קשה לי להאמין שאפשר להגזים כול כך בכיוןן בכדי לישרוף טוויטרים...

נתחיל בזה

איזה מגבר?

איזה חיווט?

קורסים ליבדוק...

ממולץ להתקין את הכבלים שבאים ביחד עם הMT 22 הם שומרים על הטוויטר בפני שריפה...:idea:

להחליף קרוסים וליבדוק:idea:

פורסם

יש להתקין את הקבלים של הMT22 שמגיעים בקופסא.

יש לבצע כיוון ראוי למגבר, מגבר שמכוון למינימום או למקסימום, עלול ליצור תופעות כאלה.

יש לוודא חיבורים נכונים וחיוט ראוי, כיווני הציוד הקיים, ורמות ההדגשה לטוויטרים.

יש לוודא שהמגבר אינו מוציא מתח DC קבוע או רגעי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זה לא משנה אם המגבר מוציא DC או לא ברגע שאתה מחבר את הקבלים , הם מהווים חוסמי DC .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אמישה , דני נתן רק אזהרה בקשר למתח דיסי

זה שיש לך קבל שחוסם DC זה לא אומר שהמגבר שלך לא מוציא DC ,

ומה יקרה כשהבחור ירצה להחליף קומפוננט , המגבר ימשיך לשרוף לו את הקומפוננטים?

בכל מקרה צריך לבדוק שהמגבר תקין

ורק כאמצעי גיבוי להתקין את הקבל שבא עם הטוויטר, ולא כפתרון לבעיה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

פותח השרשור: תגיד, ברגע שנשרף לך הטויטר של הפולס - זה לא הדליק לך נורה אדומה בראש?

וישר בלי לברר חיברת טויטר ב 300 ש"ח + ?

יש לי את את הMT22 בלי הקבלים, אחרי שרשור שני שאני רואה כאן בחודש האחרון, כנראה שצריך להסיק מסקנות, ולהתקין את הקבלים האלה. :).

פורסם

ממה שאני מכיר אז למגברים של רוקפורד יש הגנה ממתח DC.

לגבי כשל בקרוס - אני לא מאמין. קרוס מאוד פשוט (אין יותר מדי מה שיתקלקל) ואיכותי.

על כמה הטוויטר מונחת בקרוס?

אני מאמין שזה כיוון לקוי או בעייה אחרת במגבר.

בכל מקרה אין תחליף לבדיקה יסודית של הכל: מערכת החשמל, חיווט, קרוס ומגבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חבל, היה טוויטר טוב... :-)

מציע לך לבדוק את המגבר ולבדוק את הנתונים החשמליים בהפעלה של המערכת ביציאת המגבר (לפני הקרוס) ואחריו.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

Vibe,

האם הקרוסאובר של זטק מתאים לנתונים של ה - MT22? מבחינת תדר החיתוך והסלופ שלו?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

דעתי האישית :

הקרוס פשוט מידי והסיכוי הכשל בו נמוך אך יש לבדוק ,לדעתי יש בעיה בהזנות של המגבר בפנים ,כי האלמנט נשרף וסביר להניח שזה ממתח DC שזלג לערוצי ההגברה.

יכול אולי להיות ה HU מוציא DC ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

הקרוס אומנם פשוט אך בנוי מרכיבים טובים. כמו כן יש לו נקודת חיתוך גבוהה יחסית וסלופ של 12DB.

השערתי שמדובר בכיוון לקוי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איזה כשל יכול להיות בקרוס?!

יש קבל (וכמובן סליל),

אם הקבל לא מפוצץ (אפשר לראות בשנייה)-וכנראה שהוא לא מפוצץ -כי הטויטר עצמו לא תקין,

הקרוס עדיין מנפק מוסיקה .

אז הוא עושה את עבודתו נאמנה.

סליל -אם הוא לא נראה כמו גוש פחם- כנראה שגם הוא עושה עבודתו נאמנה.

כנראה שיש לך "קליפינג" במע'-

או שהר"ד מעוות/ או כיוון לקוי במגבר (כמו שדני אמר לך)/ או שאתה עובר את מגבלות

הווליום המותר.

או.. שקיימת האפשרות הקלושה , שהmt-22 אינם אמינים כמו שכולם חושבים.

ZZR

• תוכן חדש...