Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט vibe black hex 5"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי את הקומפוננט של VIBE

http://www.vibeaudio.co.uk/dev/products/data/data-bh5.html

ומגבר אוריון 4004 ורציתי לשאול אם מישהו מכיר את הרמקולים האלה כי הצלילים הגבוהים שלהם קצת מאכזבים.....

יש מצב שזה בגלל הרדיודיסק (PIONEER ממש ישן)?

ועוד משו קטן.....

איך בגדול אני אמור לכוון את האוריון כך שיוציא לי צלילים גבוהים יותר לוייב שלי?

תודה

עדי

פורסם
הצלילים הגבוהים שלהם צורמים

והם די עמומים

הולכים למתקין / חנות / אתר אינטרנט שמהם רכשת את המוצר,

אומרים :

"שלום, יש לי בעייה , קניתי את הרמקולים ולא שומעים טוב,

המערכת צורמת ולא נשמעת טוב"

יש איזו אחריות מסויימת למי שמכר לך את הרמקול ,

זה הזמן לנצל אותה.

יכול להיות שזה לא מכוון נכון (גם במגבר וגם בקרוס (אם יש אופציית כיוון))/ לא מחובר היטב

/ רמקול גרוע.

ZZR

פורסם

דבר ראשון מה שקנית זה לא קומפוננט ורשום לך באתר שזה רמקול קוקסיאלי ורמקול קוקסיאלי לא יכול להגיע לאיכות של קומפוננט

ולוויב יש רק שני סוגי קומפוננט והוא לא אחד מאלה.

יש לי את הסדרה הגבוהה שלהם ומה שהכי לא מאכזב אותי זה הצליל הגבוהה שלהם שהוא קצת צורם אבל זה טעם אישי אני אוהב את הטוויטר חזק ויש כאלה שלא.

שדרגתי מפיוניר לקלריון וזה עשה נפלאות לעמימות הצליל.

וויב חברה עם הספקים גבוהים ולא כל מגבר יכול לפתוח אותם מכו שצקיך תבדוק את ההגברה שלך.

כיוונים לא טובים חוסמים את כל הסאונד תבדוק כיוונים.

יש כל כך הרבה דברים שאתה צריך לבדוק לפני שאתה ''מאשים '' את הרמקול עצמו אחרי שתסדר את כל אלה ועדיין לא טוב לך איתם כנראה שהם הבעיה.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...