Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קומפוננט 165v1 של פוקל שהוא 6.5 אינץ

ומגבר JBL GTO4060

שניהם נשארו מהמערכת שהייתה באוטו הקודם ז"ל.

עכשיו קניתי אפלאוז וכשבדקנו אם הרמקולים יכנסו לדלת שום דבר ושום קומבינה לא הלכה..

בניות וכל מיני דברים כאלה אני ממש לא רוצה לעשות וגם את מה שיש אני רוצה לעשות במינימום תקציב.

עכשיו אני מתלבט בין 2 אפשרויות

לשים מקדימה 2 רמקולים פשוטים 5.25 אינץ שאני מאמין שאני יוכל לקנות ב200 שקל בערך והקומפוננט שלי מאחורה

או לקנות עוד קומפוננט של פוקל ה130A 5.25, אותו לשים מקדימה ואת הקומפוננט שיש לי עכשיו אני אשים מאחורה.. את שניהם יגביר הJBL

את הקומפוננט אני יכול להביא באיזור ה500 במקום 1000 שקל (חדש כמובן)

עכשיו מה אתם אומרים? ההבדלים יהיו משמעותיים מאוד? איך להערכתכם תישמע מערכת כזאת?

כי אני בתקופה דיי לחוצה וכל שקל חשוב לי.. ההבדל הוא אומנם בסביבות סה"כ 300 שקל אבל אם ההבדל לא יהיה כזה משמעותי אני מעדיף לחסוך גם את זה.

אשמח לחוות דעת או סתם פתרונות יצירתיים מהתותחים פה..

אני מבחינתי המצב האופטימלי הוא להשתמש רק בקומפוננט שלי מקדימה מאחורה לשים 6*9 נחמדים ושלום על ישראל.. :)

תודה!

פורסם

במקומך הייתי עושה בנייה מקדימה לפוקל, כלום כסף אם יש לך ידיים טובות ואתה עושה בעצמך.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

מצטרף לקודמי יש לך קומפוננט לא רע בכלל עדיף לעשות לו בניה

ואם תשתדל יצא יפה מאוד כאילו האוטו בא עם הבניה מהמפעל

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אין לי מושג בכלל מאיפה מתחילים עניין של בניה וניסיון בדברים האלה בטח שאין לי

מישהו יכול לכוון אותי לאיזה מקום שאני אבין יותר על זה?

ואתם רוצים להגיד לי ש2 קומפוננטים באוטו, אפילו שהגדול יותר יהיה מאחורה ישמעו פחות טוב מאשר הקומפוננט 6.5 אינץ עם בניה מקדימה וסתם רמקולים אחוריים ?

פורסם

תעשה חיפוש יש הרבה פרוייקטים מצולמים בפורום שייתנו לך הרבה השראה.

ובקשר לשאלה כן, ועדיף לא להגביר את האחוריים.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

עם בניה נכונה קומפוננט 1 ישמע יותר טוב מ-2 בלי בניה

אבל לעומת זאת אם אתה לא מתכוון לעשות בניה לדעתי תשים את 2 הקומפוננטים ובעזרת כיוון טוב את תוכל להגיע לתוצאות טובות.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

טוב שמעו, בניות אני לא יתחיל לעשות באוטו מכל מיני סיבות שאני לא אפרט כרגע... אז בוא נירד מהעניין הזה.

עכשיו נודע לי שהמקום לרמקול מקדימה הוא 5 אינץ וגם 5.25 לא יכנס שם בלי ריתוח של איזה ברזל שימנע ממנו את הכניסה.. רמקול 5 אינץ?? יש עדיין חיה כזאת בכלל?

מכאן עולה השאלה.. אם מקדימה אני אשאיר את הרמקולים המעפנים של הרכב ומאחורה ישב קומפוננט, האם בכל זאת ישמעו באיכות סבירה? וזאת בהנחה שיש לי פאנל ברמה סבירה +?

עידן.

פורסם

כן אחי

שנת 92

הפלסטיקה של האוטו כל כך שמורה שאני לא רוצה לגעת ולשחק יותר מידי כי אני מוכר אותו לא עוד הרבה זמן

זו הסיבה בעצם לבעיה

פורסם

הבעיה מוכרת,

אם אתה מוכר את הרכב בקרוב, אז תחכה ותרכיב על הרכב החדש שאני מקווה שאתה קונה,

אבל בעיקרון אם זה ייקח תהליך של כמה חודשים אני מציע השקעה של 150 שקל ובניית פודים.

אני בלי ידע בכלל כרגע בתהליכים ואני רואה אור בקצה המנהרה, אני חושב שאתה תסתדר עם זה.

בהצלחה,

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

אם אתה ככ מוגבל בתקציב, מצא פתרון הגיוני, שכן רמקולים ב200 שח לא יספקו לאחר נסיון עם סדרת V1 של פוקל.

פרסם מודעה והיעזר בחברי הפורום לביצוע החלפה עם חבר אחר שיש לו 5ורבע אינץ' והוא צריך 6וחצי אינץ'

אם יסתדר הדבר, כל שנותר לך לבדוק הוא שהסט שתקבל ממנו, הוא ברמה מתאימה לשלך, ומצבו מצויין ובאופן חד משמעי.

בהצלחה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בינתיים אני פשוט שם את הפוקאל על המגש האחורי ומגביר אותם עם הג'י בי אל בצירוף איזה סאב שאני אקנה

ובהמשך ננסה למצוי פיתרון לבעיה מקדימה.. אולי אפילו סתם רמקולים רק שיתאימו שיתחברו ישירות למערכת

פורסם

חבל שאתה הולך עם "הראש בקיר" ולא נעזר בעצה של אנשים שמבינים טיפה יותר.

שאלת לעצה שלנו ובכל זאת החלטת לשים את הקומפ' מאחורה, חבל.

חשוב שוב, תבין מה שהציעו לך ותעשה את השיקולים שלך.

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

אני לא הולך ראש בקיר.

בנייה אני לא הולך לעשות

ורמקול 5.25 אינץ גם לי יכנס לי אלא אם כן אני טועה ?

ככה שבערך זו האפשרות הכי ריאלית שנשארה מבחינתי

• תוכן חדש...