Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בני אדם :)

שנה טובה, ומתוקה.

שיהיה לנו רק טוב.

שאלה שלי כזו, היה לי סאב מגבר ורדיו דיסק מהרכב הישן שלי, האוטו מכרתי, ואת החלקים של מערכת שמע מכרתי גם.

עכשיו אני מחפש רכב חדש, וכמובן מערכת חדשה.

עוד מעט חבר שלי טס לחו"ל, אני רוצה להזמין כמה דברים.

1) PIONEER DEH-P6850MP

או

2) ALPINE CDE 9854R

1) FOCAL 165 V1

או

2)MOREL DOTECH MKII 6

1) NAKAMICHI PA-4100

או

2) ROCKFORD FOSGATE T4004 (שכבר ראיתי שהוא לא כ"כ מומלץ)

סאב: ?????

אני רוצה סאב שיפציץ את השכונה, שיהיה באס עמוק, וחזק עד כמה שאפשר, אבל בלי להזים בעלות, זאת אומרת עד 1000ש"ח

כמה שהכי טוב אבל בתקציב של עד 1000ש"ח.

אני עוד לא יודע אם אני מגביר אותו עם מונובלוק, או בגשור עם מגבר 2 יציאות, הכל תלוי בהמלצתכם, או בכלל יספיק מגבר 4 ארוצים, ש2 מהם ילכו לקומפוננט, ו2לסאב.

אני לא מתמצה בענייני אודיו, בגלל זה אני כאן כדי לשמוע אותכם, תודה רבה ושנה טובה.

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק. קרא בבקשה את כללי הפורום וכתוב עם סימני פיסוק ***

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
מה התקציב כולל שלך למגבר ( מונו) לסאב + הסאב?

אם זה 1000 ש"J כולל תשכח מלהרים את השכונה

זהו זה, השאלה היא האם אפשרי לחבר סאב לאחד ממגברים שציינתי מקודם, אם לא, אז מוכן להשקיע עוד 700-800 למונובלוק משומש, או משהו שיעמוד בדרישות.

פורסם

אני לא סתם רשמתי את השני דגמים של המגבים, זה מגברים שיש לי אפשרות לבחור בינהם.

אם NAKAMICHI אז NAKAMICHI, אמרתי שאני לא מתמצה, אך רוצה מערכת טובה.

יש לי אפשרות למונובלוק Lightning Audio FF250.1 אז אולי אפשר לבנות עליו את הסאב?!

או שזה לא מספיק???

פורסם

KICKER CVR משומש

בפעם הבאה תכתוב ברור יותר, כי זה מוציא את החשק לענות

שנה טובה

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אם אתה רוצה קומפוננטים של מורל זה דיי טיפשי לקנות אותם בחול היות והם חברה ישראלית שמייצרת בארץ.

קומפוננטים תקנה בארץ

ומומלץ ללכת על טוויטר MT22 בשילוב עם הדוטק

כי לא יודע למה יש לי הרגשה שהטוויטרים הרגילים ישרפו לך מאד מהר (מישהו אמר להרים את השכונה?)

בכל מקרה את הHU משלם לך מאד להביא מח"ול. רק תוודא שהוא יכול לעבור התאמה לארץ.

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

• תוכן חדש...