Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,אני כבר מספר שעות תקוע עם האוטו בחוץ ומנסה לסדר בעיית זכרון מערכת,היא לא זוכרת את הווליום שנקבע לה.

וזה פשוט הולך לפוצץ לי את הרמקולים,

אני אשמח אם מישו יכול לעזור לי.

מספרים לפרטי,

מוכן אפילו לשלם.

מצטער,אני יודע שזה נוגד לחוקים.

פשוט זה נורא דחוף,המערכת היא מתנה לאבא.

תודה,

בברכת שנה טובה.

מקסים.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם

רק את הווליום היא לא זוכרת או שגם את שאר הכיוונים (כמו תחנות, כיווני סאונד למיניהם) היא לא זוכרת ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

תתחיל בכך שתגיד לנו איזה רדיו דיסק יש לך ?

מגברים?

בעיית זכרון מערכת?

בדקת שהגיינים של המגברים לא עד הסוף ?

[במקרה שיש לך אלפיין] בדקת שתצורת הסאבים מכוונת ל "1" ולא ל "2" ?

בד"כ לרדיו דיסקים יש ברירת מחדל שהם מתחילים לעבוד בה ולא מתחילים ישר בפול ווליום

נשמע לא הגיוני

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אוקיי,

תודה על העזרה חבר'ה.

אז ככה יש לי מערכת SUPER SOUND DVD כן כן חרטא סינית,אבל מה לעשות? :)

היא מחוברת לרכב דרך משדר FM היות והרכב כבר עם מערכת מובנית מהמפעל,ולא בא לי להרוס את הפאנל.

אני אשמח, אם תעזרו לי.

פורסם

אין לך שום דרך לשנות זאת! הבעיה הזו מוכרת לי,בכל פעם שמדליקים את ה DVD מחדש הזה הוא נידלק עם ווליום מקסימלי נראה לי 15 זה המקסימום.

תנסה לגשת למקום שמכר לך את ה DVD ותשאל אם יש להם דיסק עם עידכון גירסה ל DVD שלך,כי לי יש דיסק כזה רק לDVD של SOUNDTECH.

תנסה לבדוק אם יש על המשדר FM אפשרות לכיוון עוצמה,כי אני נתקלתי במשדרים שיש להם את האפשרות הזו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אין לך שום דרך לשנות זאת! הבעיה הזו מוכרת לי,בכל פעם שמדליקים את ה DVD מחדש הזה הוא נידלק עם ווליום מקסימלי נראה לי 15 זה המקסימום.

תנסה לגשת למקום שמכר לך את ה DVD ותשאל אם יש להם דיסק עם עידכון גירסה ל DVD שלך,כי לי יש דיסק כזה רק לDVD של SOUNDTECH.

תנסה לבדוק אם יש על המשדר FM אפשרות לכיוון עוצמה,כי אני נתקלתי במשדרים שיש להם את האפשרות הזו.

צודק,

תודה רבה.

קיבלנו את ה DVD מתנה,יש לך מושג לגבי היבואן?

תודב באמת תרם התשובה שלך :).

פורסם

אני מחר אנסה לברר לך מי היבואן,תיהיה איתי בקשר לקראת סוף היום.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...