Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי קומפוננט Magnat Pro 2160 והציעו לי במחיר סימלי מגבר עם 2 יציאות: Jensen xa2100

2x50W.

http://www.carreview.com/mfr/jensen/amplifiers/PRD_97763_1806crx.aspx

כרגע הקומפוננט מחובר ל Clarion DB356MP.

אני מעוניין לחבר אותם למגבר, אבל לא רוצה להשקיע יותר מידי כסף.

כמו כן, אני לא שומע בקולי קולות, פשוט רוצה שישמעו איכותי, ולמיטב הבנתי עדיף שיהיו מוגברים ע"י מגבר ולא מה HU.

האם המגבר הזה, במחיר מאוד סימלי, יהווה הגברה טובה לקומפוננט?

פורסם

מחיר מאוד מאוד מאוד סמלי - אפשר לומר שבחינם.

אני פשוט מעוניין לדעת האם זה יספיק בשביל הקומפוננט?

פורסם

מה זה סמלי תן מחיר!!

אם בשבילך סימלי זה 200 שקל אפשר להביא משהו יותר טוב מהמגבר הזה תן תמחיר שנוכל להיות בטוחים שאין משהו יותר טוב במחיר הזה

פורסם
מה זה סמלי תן מחיר!!

אם בשבילך סימלי זה 200 שקל אפשר להביא משהו יותר טוב מהמגבר הזה תן תמחיר שנוכל להיות בטוחים שאין משהו יותר טוב במחיר הזה

100 שקל.

תודה על ההתעניינות :mm_yeah:

פורסם

לפי דעתי מגבר חלש מידי של חברה לא משהו בכלל...

המלצה שלי באמת תברר במכירות פה אם יש משהו יותר טוב.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם
לפי דעתי מגבר חלש מידי של חברה לא משהו בכלל...

המלצה שלי באמת תברר במכירות פה אם יש משהו יותר טוב.

אתה שמעת בכלל , אתה מכיר בכלל??? מזה ההערכות האלו , אולי מחר תגיד שלדעתך מחרתיים תיפול פה פצצה אטומית.

זה מגבר מאוד נחמד , סאונד סה"כ יפה לא היי אנד אבל נחמד , היו לי כמה כאלו שעברו מתחת לידי והיו מותקנים אצלי.

יחיזק את ה BP בקלות אפילו מאוד.

בברכה,

קורווין.

• תוכן חדש...