Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רמקולים קידמיים של JBL שהם 150 וואט כל אחד ורמקולים אחוריים של קנוואוד 240 וואט כל אחד

ומערכת של סוני אם זה נחוץ..ויש לי את המגבר המפורסם של JBL GTO 75.4

ואני מגביר את הקידמיים ואת האחוריים בינתיים בלי סאב

עכשיו השאלה שלי היא שכאילו זה יהיה בסדר זה יסחוב לי והכל?או שאני צריך לקנות עכשיו קומפוננט ולהעיף את הקידמיים?

פורסם

MaX-TuRbO,

מגבר ה - JBL GTO75.4 יכול להפעיל את הרמקולים הנ"ל ללא כל בעיה. כמובן שאם תחליף את הרמקולים הקדמיים בסט קומפוננט, איכות הצליל תשתפר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

לא הבנתי מה אתה שואל..

אם אתה רוצה להביא קומפוננט בלי להעיף את הגיביאל אז איפה תתקין אותו?!

תסביר את עצמך כי השאלה שלך ממש לא ברורה.

אם השאלה שלך היא, אם חובה להתקין קומפוננט כשמותקן מגבר אז התשובה ברור שלא! בדיוק כמו שלא חובה מזגן אבל זאת נוחות ופינוק.

פורסם

אם יש לך מגבר , אז מן הסתם קומפוננט טוב ייתן תוצאה טובה יותר .

מה השאלה ?

:?:

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

יש לך בעיה של ניסוח, ושל פירוט הבקשות שלך - לא של הבנת הנושא. (למרות שזה חלק מההבנה...)

תנסח קצת אחרת, ותפרט קצת יותר בשביל שאנשים יוכלו לעזור לך.

זה כמו שאני אשאל אותך מה עדיף לי, מרפסת פתוחה בבית או מרפסת סגורה.

• תוכן חדש...