Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל התותחים שלום, לפי נושאים קודמים בפורום אני הבנתי שסאב בתיבה סגורה נישמע יותר מדויק השאלה שלי זה האם באמת כדאי ללכת על תיבה סגורה? ובכלל איפה כדאי לרכוש את תיבה ואיך אפשר לדעת מה הגודל המומלץ עבור כל סאב?

נ.ב. מה אתם אומרים על הסאב הזה:

http://www.car-media.co.il/Product.asp?productid=10

זה של הייפוניקס אז זה אמור להיות טוב לא?

או שכדאי ללכת כבר על ה קיקר

פורסם

א.מזה ה"קיקר"? יש להם כמה וכמה סוגים.

סאב שעולה 450 שקל כמה שהוא של הייפוניקס לא יכול להיות עד כדי כך טוב, זה יחסית סאב פשוט , עדיף עך פיוניק "פנינה" ודומיו.

לגבי הקיקר שאתה בטח מתכוון אלין CVR אז יש לו כזכור לי שני סלילים מה שנותן לך פשוט אופציה נוספת לחיבור.

תיבה אטומה היא יותר מדוייקת לרוב והאם ללכת עליה או לא זה תלוי באדם עצמו. כל אחד אוהב תיבה מסוג אחר. יש כאלו שאוהבים BAND PASS יש כאלו שאוהבים FREE AIR שזה ללא תיבה.

הכל תלוי במואזין:lol:

בברכה,

קורווין.

נ.ב. יש היום ב 800-1000 שקל סאבים יותר טובים שבאים כבר עם תיבות מוכנות מהיצרן , אם אין לך יותר מדיי זמן פנוי וכיוון שאני מאמין בסופו של יום ביצרנים שווה שמיעה.

פורסם

אני אוהב צליל מדויק ,לא אוהב בס מרוח אז כניראה שאדיף ללכת על תיבה סגורה , אם מישהו יכול להמליץ על סאב + תיבה (אדיף סגורה) בסביבות ה 600-800 ש"ח ( מה לעשות תקציב מוגבל) אני אשמח.

אני שמעתי גם שתיבה סגורה צריך לקחת יותר גדולה(בנפח) מתיבה פתוחה האם זה נכון ?

פורסם

תודה תומר , בכיף הייתי לוקח את הרוקפורד אבל אין לי את התקציב

:cry:

חוץ מזה אני לא בטוח ש- 74.5 GTO שלי יפתח אותו כמו שצריך

פורסם

יהייה לך קשה למצוא סאב טוב יחד עם תיבה במחיר הזה - אבל ב1000 אתה כבר מתקרב לזה .

קח בחשבון שתיבה סטנדרטית , לא מקורית או אטומה שנבנתה במיוחד , עולה איזה 200-300 שקלים ויכולה לספק פתרון טוב לפחות עד שיהייה לך יותר כסף .

אבל ב700+ שקלים יש לך אחלה סאבים בעלי הספק נורמלי , אז תנסה למצוא מקום שבו ב900 שקלים תקבל את שניהם .

אני מצרף לך שני סאבים לבדיקתך .

סאב מספר 1

סאב מספר 2

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

טוב, אז יש פה טעות גדולה.

יש אחלה של סאבים עד 1000 ש"ח + תיבה מקורית אפילו.

תקנה את מה שלי יש SX12 של פייז. עולה 900 שקל עם תיבה מקורית של היצרן.

לא רוצה?

תקנה HELIX BLUE 12 .

עדיין לא מרוצה??

תקנה HED 12 של סרווין וגה.

ואם לא תחפש עוד טיפה יש מספיק.

• תוכן חדש...