Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סכום של 4500+\- לקנות מכשיר DVD לרכב .

ההתלבטות שלי היא אם לקנות מכשיר יד שניה (במצב ממש חדש) מדגם 6500 של פיוניר במחיר של 4500 ש"ח

או לקנות מכשיר חדש מהחנות מדגם 5700 של פיוניר במחיר של 5000 ש"ח ?

נ.ב - הקטע הוא שהבנתי שה6500 הרבה יותר טוב ה5700 בגלל זה זה הופך תהתלבטות *** תהתלבטות = את ההתלבטות *** לקשה יותר ...

מחכה לתגובות , תודה

פורסם

אהלן !

אמממ במקרה והמכשיר המשומש במצב חדש וטוב בלי תקלות ובקיצור בלי בעיות אני לא רואה סיבה לא לרכוש , למרות שאני אוהב אישית לקנות מוצרים חדשים

נקודה תחתונה בדוק את המכשיר המשומש אולי הוא שמור כך שזה יהייה כדאי ואף עדיף לעומת ה5700 החדש

פורסם

חדש זה חדש. בן כמה המכשיר שרוצים למכור לך והאם יש לו עוד אחריות?, בקטלוג החדש של פיוניר לא מופיע דגם 6500-6550, ואילו ה 5700-5750 כן.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
חדש זה חדש. בן כמה המכשיר שרוצים למכור לך והאם יש לו עוד אחריות?, בקטלוג החדש של פיוניר לא מופיע דגם 6500-6550, ואילו ה 5700-5750 כן.

בברכה

דני

כן ידוע שלא מופיעים ... אבל אומרים שהמכשירים האלה טובים בהרבה מהדגם 5700 החדש .

גם מבחינת כיוון סאונד הם טובים יותר .

בתקציב כזה של 4500 ש"ח אפשר להשיג משהו טוב יותר מפיוניר ?

פורסם

"תשקול" את הפונקציונאליות של רכיב 1 מול רכיב 2.

אם רכיב 1 זול יותר אך לא פראקטי עבורך, לא יהיה ערך למחיר הנמוך כי המכשיר פשוט לא יהיה

מספיק טוב עבורך.

ואגב, כשמדובר במכשיר עם מסך LCD חשמלי, יש בהחלט מקום לתחקר מהיכן המשומש, בן כמה הוא...

• תוכן חדש...