Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים.

קניתי דיבורית לרכב של נוקיה 6021 והתקנתי ברכב. עבדה סבבה חופשי. פתאום אחרי יומיים בערך מסתבר שהיא החליטה לשמש רק כדיבורית.ז"א הכל עובד חוץ ממצב טעינה.היא לא מטעינה לי את הפלא'. מישהו יודע מה הסיבה? כל החוטים מחוברים ושום דבר לא השתנה עד כמה שידוע לי.פשוט מישהו אחר נסע ברכב בזמן שזה קרה. תודה!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

בדוק שלא נשרפו אחד משני נתיכי הזנת המתח למח הדיבורית, זאת על אף שהכל חדש.

בדוק שלא התנתק חוט מבתי הנתיך שכן המקוריים בעייתיים ונוטים להתנתק.

הדיבורית יכולה לפעול על חוט אחד, למיטב זכרוני לטעינה צריך את שניהם.

בצע ניקוי באלכוהול בלתי מפוגל (יש בבתי מרקחת) למגעי הטלפון הסלולרי שלך.

אין לפסול אפשרות לתקלה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני יודע שאם ישרף נתיך אז היא לא תעבוד ומוזר אבל היא עובדת ורק הטעינה לא.

וגם אם התנתק חוט אני אוכל לבדוק רק מחר כי זה רכב של העבודה.

לא ידעתי שהיא יכולה לעבוד על חוט אחד ת'אמת,אבל חיברתי את שניהם ביחד,הצהוב והאדום.

ואם יש תקלה,זה כבר בעיה שלא יגידו שאין אחריות כי אני התקנתי ולא ה"מתקין" שלהם...

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

תקלה ידוע בדיבורית הזאת , לרוב זה המוח , לפעמים מתעקמים הפינים בעת הכנסת המכשיר לעריסה

ואז אין טעינה , או שמע , במקרה שלך טעינה .

כל עוד הדיבורית עצמה עובדת גם בלי טעינה אז הפיוזים בסדר גמור וגם החיווט .

המתח שלאחר הסוויטץ' לא קיים בכל דיבורית ואם קיים אז משמש לכיבוי אוטומטי של הפלאפון במידה והשארתם אותו בדיבורית ויצאתם מהרכב .

פורסם

לרוב התקלה נובעת מהמח , לפעמים גם יכול להיות שמכשיר הוכנס באופן לא טוב לעריסה והפינים התעקמו בה ואז אין טעינה או שמע , במקרה שלך זה הטעינה .

כל עוד הדיבורית עובדת גם ללא טעינה אז המתחים בסדר וגם הפיוזים , מתח שלאחר סוויטץ' נועד לכבות אוטומטית את המכשיר במידה ונשאר בדיבורית , אין לו קשר לטעינה וגם הוא לא קיים בכל סוג של דיבורית .

• תוכן חדש...