Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ALPINE זה SCANSPEAK ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום בחנות שנאמר לי שם כי הקומפוננטים של ALPINE זה קומפוננטים שמיוצרים ע"י SCANSPEAK האם למישהו זה נשמע נכון?

הסט ששמעתי של ALPINE נשמע מצויין דרך אגב אבל יקר .

HU : clarion 646 AMP: audison srx4

comp : hertz space sub: kicker comp 12

פורסם

לאלפיין ברמת ההיי-אנד או כפי שזה נקרא אצלהם - F1STATUS.

הסט 3WAY וה 2WAY מיוצר ע"י סקאן ספיק, והוא מהסדרה הכי גבוהה שלהם הנקראת רוולייטור.

אגב, כנ"ל גם הסט של ג'נסיס דגם אבסולוט.

under construction..

פורסם

מה זה משנה?

לפי דעתי הסדרה הוצגה כבר לפני כמה שנים, שנה לפחות זה בטוח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הייתם ממליצים על סט כזה?

איזה סטים יש ברמה הזו? מול מי אפשר להשוות? אני רוצה לשמוע עוד שני סטים לפחות

פורסם

הסט מומלץ מאוד סט ברמה הגבוהה ביותר, כמו שנאמר הסקאן ספיק וה F1 והג'נסיס אבסולוט הם בערך אותם האלמנטים, עכשיו אם אתה באמת מחליט לקנות אותם אתה צריך לדאוג להתקין אותם בצורה טובה ומקצועית ביותר כולל איטום זויות נכונות הגברה טובה וכמובן כיוונים טובים, כדי שבאמת הם ישמעו ברמת היי אנד ולא כמו זבל, סטים בערך ברמה דומה +- (מה זה עוד כמה אלפים לפה או לשם) זה האוטופיה בריליום והבראקס גראפיק פרו

פורסם

ממליצים על סט כזה? ברור!

כמו שדני אמר - אלפיין F1, ג'נסיס אבסולוט וזטק פרסטיג' הם בערך אותה גברת בשינוי אדרת.

תשמע ותחליט (אם תמצא רכבים עם הסטים האלה בתוכם). לדעתי לא תהיה מאוכזב :wink:.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הייתי היום בחנות שנאמר לי שם כי הקומפוננטים של ALPINE זה קומפוננטים שמיוצרים ע"י SCANSPEAK האם למישהו זה נשמע נכון?

הסט ששמעתי של ALPINE נשמע מצויין דרך אגב אבל יקר .

לא נראה לי ששמעת את הסט של ALPINE, ה- F1 STATUS. ספק אם למישהו יש אותו בארץ. זה סט שעולה איזה 10000 ש"ח בכל זאת, ואני עוד לא שמעתי על רכב תצוגה של ALPINE שמסתובב עם סט כזה ברחבי הארץ.

אני לא חושב שכל הסטים של ALPINE מיוצרים על ידם. כנראה שמעת סט פשוט שלהם שנשמע טוב. מיוצר ע"י NINGABO...X... Y - סתם זרקתי שמות. :neutral:

שורה תחתונה- אהבת? תקנה.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

הסטים מסדרת ה- "TYPE X" של אלפין מתוכננים/מיוצרים ע"י PEERLEESS VLINE (מוכר יותר כ -VIFA). גם הTYPE R תוכנן ע"י החברה הסקנדינבית אך מיוצר בסין/מלזיה ולא במפעל של VIFA. אגב, VIFA מיוצרים בסין.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אוגי... נו באמת... ממך הייתי מצפה קצת ליותר פירוט בנושא :wink:

במהלך השנה האחרונה פירלס (דנמרק) וויפא (דנמרק) התאחדו ויצרו ליין חדש שנקרא Peerless Vline שבעצם מאגד את מוצרי שתי החברות, כך שניתן למצוא טוויטר של ויפא לשעבר עם מדבקה של פירלס...

ממה שהבנתי החל מהשנה חלק (כל?) מקווי הייצור של ויפא ירדו לסין. אני עדיין לא יודע מה תהיה איכותם ולאן המהלך הזה יוביל את תאגיד טימפאני.

איתמר.

פורסם

היתרון הגדול מבחינת הצרכנים במעבר פסי הייצור למקום בו עלות העבודה הינה נמוכה יותר הוא מן הסתם ירידה במחיר. כל עוד ישמרו נהלי ותקני בקרת האיכות אין סיבה לדאוג, על זה נאמר time will tell.

אני הייתי שמח יותר לראות השקעה הונית במפעלים באירופה כך שהתלות בעלות העבודה תרד וניתן יהיה להמשיך את הפיקוח על האיכות מקרוב. אבל קל יותר ופשוט יותר להעביר את המפעלים למדינות מתפתחות. אני לא חושב שיש הבדל מהותי אם מהגר פקיסטני בקו היצור בדנמרק מפעיל מכונה או סיני מאיזור שינזן מפעיל את המכונה. שוב מה שקריטי הוא בקרת האיכות.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

האם PEERLESS היא חברה מוכרת וטובה ? אני מניח כי זו לא חברת מדבקה כמו במוצרי הקולנוע הביתי אלא החברה הדנית הוותיקה והטובה שהייתי בטוח שנסגרה מזמן.

הALPINE שאני שמעתי עולה בסביבות ה4000 שח.

היום בהנחה 1700 שח.

אני אבדוק איזה דגם זה בדיוק.

פורסם

ואי ואי ואי איזה התחממות יש פה בזירה,ממש קללות רציניות.....כמה חיכיתי שבפורום יקללו ככה:lol:

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

הדגם זה SPX177 והמחיר 2500 שח.

נשמע מצוין הסט אבל יקר מדי.(דרך אגב הוא באמת מיוצר בסין לפי הכתוב על הקופסא)

• תוכן חדש...