Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שילוב jl audio 1\250 עם kicker L7 12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וזאת חתיכת אצבע ! :D
עם הקשיחות של החתול שלי ועם היכולות של החתול שלך...תאמין לי - מוחמד עלי היה בורח!

:roflmao:

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

תודה לכם על העזרה אבל.. אין מה להשוות את ה W7 ל קיקר L7 ?? עד כדי כך ?!

הסאב עצמו מאוד עוצמתי ואיכותי שמעתי אותו ואני מתכוון להביא אותו כבר מחר.

ומה שנשאר לי זה רק למכור את ה jl 1/250 ולהביא 1/500 או 1/1000 ואני מסודר.

עוד שאלה.. מה הכוונה שצריך לתת הספק כ 10-15% יותר ממה שצריך? (חוק אצבע של QUATRO 8) )

כי להגיד לכם את האמת שמעתי את הסאב L7 על ה 250 שלי והוא דופק בומים אדירים אבל המוכר אמר לי שזה שליש ממה שהוא מסוגל לתת.

פורסם

אני עבדתי עם המגבר של ה500/1 על הקיקר L7 ולפני זה היה מגבר של הייפוניקס 1205 שנתן 900 רמס ב2 אום וב JL שמעו הרבה יותר עוצמתי ויותר מדוייק...

אז לא תמיד החוק הזה תופס ....

פורסם

כנראה שאתה לא יודע בומים אדירים מה הם :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני משתתף עם U.S.A בדיעה כי כשקניתי את המונובלוק שלי הייתה לי אפשרות אז בזמנו לקנות מונובלוק של רוקפורד 400 RMS וכששמתי את שניהם לבדיקה על סאב JL audio w6 הישן (300 RMS) הסאב דפק עם המגבר של JL הרבה יותר טוב ואיכות גם הייתה יותר טובה מהמונו של רוקפור.. וכן.. ניסיתי כמה סאבים לא רק סאב JL audio ובגלל זה לקחתי את המגבר שברשותי עכשיו למרות שעלה יותר!

פורסם

אין שום סיכוי בעולם שאתה מנצל את הL7 עם JL הקטן,אתה כנראה לא יודע למה הסאב מסוגל...:twisted:

ה500/1 יפתח אותו מאוד יפה,לך עליו לדעתי.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם
אני עבדתי עם המגבר של ה500/1 על הקיקר L7 ולפני זה היה מגבר של הייפוניקס 1205 שנתן 900 רמס ב2 אום וב JL שמעו הרבה יותר עוצמתי ויותר מדוייק...

אז לא תמיד החוק הזה תופס ....

לי העניין מאוד ברור ולגבי חוק האצבע שלי (ושל אחי :-D ) - אז מי שרוצה להשתמש בו - סחתיין (אין אחריות אגב) , מי שלא - בהצלחה! אני יודע מה אני אומר ואיך "חוקי החשמל פועלים אצלי במגברים", לא יודע מה קורה אצלך ברכב...

זה בדיוק העניין עם חוק אצבע. הוא אמור לתת מענה גנרי ולא בהכרח מתקיים ביוצאים מן הכלל כמו כאן.

ישנם סוגים שונים של מגברים. במקרה זה ה JL הינו מגבר בעל ספק כח מיוצב ולכן יכול להיות שסיפק עוצמה גבוהה יותר בניגון תדרים נמוכים יותר (שבהם התנגדות הסאב עולה...כן כן זה קורה בזמ"א) למשל או שהסאב היה בהתנגדות סופית של 4 אוהם שבהם הJL יספק את אותו ההספק (500) מול ה 450 של ההיפוניקס בהתנגדות הזו.

עדיין אני לא בטוח שבאמת זה מה שקרה בפועל. רק במבחן עיוור רציני, היינו יודעים לבטח מה "התרחש שם ברכב" האמור...אני אישית חושב שזו הייתה אשליית ה JL שהתקנת ולכן היית בטוח שבאמת הוא חזק יותר...

אצלי ברכב במקרה מותקן סאב של 1000 וואט RMS שמחובר למגבר HIFONICS 1205BD ולכן אני יודע על מה אני מדבר בהתייחס למגבר הזה. אתה מוזמן "לנסות" לשבת אצלי מאחור כשהסאב יעבוד על 15 מתוך 15 ב ALPINE....פשוט בלתי אפשרי! אלו מגברים לא פראירים וההספקים האלו, למי שבאמת מפיק מהמגברים שלו אותם ע"י מערכת חשמל מתאימה, הם מטורפים.

פורסם

אני חושב שהבחור יודע על מה הוא מדבר כי הוא אומר שהסאב שלו היה מחובר למגבר ב 2 אום ובהתנגדות הזו המגבר נותן 900 RMS כמו שכתב.

בקשר לבאסים של L7 על jl 1\250 אני הולך מחר לשמוע את ההבדל בינו לבין מגבר jl 1\1000 ואני יחזור להגיד לכם איך היו התוצאות :-) .. ואני מקווה שזה יהיה הפרש גדול כי שיגעתם אותי לגבי המגבר הקטן והטוב שלי.8)

פורסם
אני חושב שהבחור יודע על מה הוא מדבר כי הוא אומר שהסאב שלו היה מחובר למגבר ב 2 אום ובהתנגדות הזו המגבר נותן 900 RMS כמו שכתב.

בקשר לבאסים של L7 על jl 1\250 אני הולך מחר לשמוע את ההבדל בינו לבין מגבר jl 1\1000 ואני יחזור להגיד לכם איך היו התוצאות :-) .. ואני מקווה שזה יהיה הפרש גדול כי שיגעתם אותי לגבי המגבר הקטן והטוב שלי.8)

בסדר.

נראה לי הוא יותר מושפע בלדעת מה מותקן אצלו מאשר מה האוזן שומעת.

במקרה הזה, אני יודע רק על מה אני מדבר

פורסם

סבבה.

אל תשכח לקחת איתך אטמים או אוזניות מטווח :-D

שמע, ת'כלס הכי טוב זה פשוט לשמוע ולהחליט. אני יכול לומר רק שה W7 עם ה 1000/1 של JL נשמעים מעולה.

פורסם

יש לי W7 יושב על מונו בלוק של היפוניקס 2005D.

הוא אמור! לתת 900W RMS לסאב.

לדעתי הוא לא נותן. אבל. וזה אבל גדול. אני רוצה יותר!! יותר כוח.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

איזה W7 יש לך ?

זה תלוי ניראה לי.. כי אם זה 12 אינץ' אז הוא 750 RMS ואני חושב כמו שאתם אומרים ש 900 RMS מספיק לו בהחלט, אבל אם זה 13.5 אינץ' אז ההספק שלו 1000 RMS והמגבר עלול לא לתת לו את המענה בצריכת כוח.

תקנו אותי אם אני טועה.

• תוכן חדש...