Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה להחליף את המגבר והקומפוננט ברכב (ישנים ומקולקלים שהעברתי מרכב קודם),

את כל השאר יש לי:

דיסק PIONEER 7750

מגבר לסאב ROCKFORD P3001

סאב Cerwin Vega "12

רמקולים אחוריים ROCKFORD 6X9 P1692C

תקציב של 2000 - 4000 ש"ח

ועוד שאלה - האם לחבר את הרמקולים האחוריים ל - CD או על מגבר 4 ערוצים (במקביל לקומפוננט) ?

הרכב הוא לנדרובר דיסקברי (ישן).

אסי

פורסם

לפי דעתי אם אתה מביא כבר מגבר וקומפוננט רציניים עדיף שלא תשאיר את הרמקולים האחוריים עם ההגברה של הHU, בגלל זה תביא כבר מגבר 4 ערוצים משהו נחמד אולי את ה75.4- או את ה-Z4200

וככה תעלה את המערכת באוטו בכמה רמות אני בטוח.

MX-5 NC

פורסם

ואני אומר שהוא לא יעלה את המערכת ברכב בכמה רמות...

פותח התר'ד, חלק ימליצו לך כך, וחלק כך.

תכל'ס יש 2 סוגים של אנשים/שמיעה אם כבר יש לנו רמקולים מאחור:

1. אחוריים על הרדיו דיסק = סאונד נעים ברגע, לא צווחני או משתלט/"מאיים" על הסאונד מקדימה.

2. אחוריים על ההגברה = השתלטות על הסאונד מקדימה ופגיעה בבמה.

תבחר את הצד שלך (אני נמנה מהצד של אופציה 1, או אפילו מצד של *אופציה 0 של ללא אחוריים כלל)

*אופציה 0 קיימת במשוואה אחרת (בשאלה אם כדאי או לא אחוריים) ;) LOL

לגבי ההמלצות:

מכיוון שגם כאן ניתן לזרוק לך לאוויר הרבה סוגים של דגמים, העצה הכי נכונה שאני יכול לתת היא

לגשת למתקינים או להופיע למפגשים שאנו מקיימים ולשמוע סטים שונים.

לא כל מה שיקר או נשמע לי טוב יהיה לך טוב או נעים לאוזן.

• תוכן חדש...