Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוקפורד p162s

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב הם עולים 700 ש"ח באריזה חדש עם אחריות לשנה מאוטופרט.

הדגם הזה הוא הפשוט ברוקפורד. יש דגמים יותר טובים. אני אישית הכרתי יותר טוב מהם מרוקפורד ואפילו לא נתנו לי את מה שרציתי. כמו דגם הפנטיק ודגםFNQ שהם עולים 3000 ש"ח . אבל את האמת לא היו טובים בסוף החלפתי אותם ב- C.W דגם IT הגבוה. ועכשיו אני רוצה להביא FOCAL שהוא במחיר קרוב יחסית ל- TYPE RF אבל איכות הסאונד יותר טובה בהרבה.

רק עיצה מבחור שהצליחו לעבוד עליו אל תתפתה בשם רוקפורד. תשמע דגמים אחרים ואחרי זה תחליט. אפילו שמדובר בסכום שפחות מ- 1000 ש"ח

פורסם

אני באמת במקור רציתי לקנות את הקומפוננט power שלהם עד שהגעתי לחנות והבנתי שאין מצב כי יש לי את המגבר רוקפורד 4004 ואת המונו 3001 ה4 ערוצים מוצאי 50 לערוץ ב4 ohm והpower 110 אז אין לי מושג מה לעשות הרעיון הראשוני היה את הpower קדימה ואת הp162s לאחורה אבל מה אני כבר יכול לעשות אם מגבר שמוציא 50 לערוץ?!

פורסם
אני באמת במקור רציתי לקנות את הקומפוננט power שלהם עד שהגעתי לחנות והבנתי שאין מצב כי יש לי את המגבר רוקפורד 4004 ... מה אני כבר יכול לעשות אם מגבר שמוציא 50 לערוץ?!
אחי זה 50 RMS של רוקפורד ה4004 מוציא בפועל נדמה לי 90 או 95 RMS

MX-5 NC

פורסם

כן אבל אומרים שהוא מוציא בפועל יותר

לא לוקחים סיכון

חוצמזה שגם טוענינם שהנתונים שלהם לגבי ההספקים של הרמקולים הם גם אנדררייטד

אז זה אותו הדבר...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...