Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בזמן הקרוב מעוניין ליקנות "מערכת" בואו ניקרא לזה ככה..

אז הרכיבים שיש לי כרגע באוטו הם Pioneer DEH-P3550MP

6X9 אחוריים Pioneer TS-A6911 330W

וברצוני לדעת האם המגבר של V12 יוכל להיסתדר עם:

6X9 אחוריים + קומפוננט Morel PULS + סאב Pioneer TS-W306C.

או שבמחיר של ה-V12 אפשר להביא משהו יותר טוב...?

תודה חברים.

פורסם

קודם כל המגבר המדובר הוא סתם אחד מתוך מאות המגברים הסיניים הזולים שמסתובבים בשוק...

ישנם הרבה סוגים שמציגים את עצמם כמגבר בשם V12 לכן היה עוזר לנו קישור והמחיר שהציעו לך אותו.

שנית כל.. אני משאר שהמגבר יהיה 4 ערוצים.. והבעיה מתחילה כאן! כי אתה מתכוון לחבר אלייה 4 רמקולים וסאב שזה כבר יותר מדי... (לדעתי אפשר לפתור את זה ע"י חיבור של השש תשע לרדיו דיסק).

לכן תעזור לנו לעזור לך ותתרום לנו קצת יותר מידע..

:)

פורסם

המגבר הנ"ל הוא מגבר שני יציאות כלומר אתה יכול לחבר אליו או סאב או זוג רמקולים בלבד!

מה התקציב המירבי שלך להגברה?? אולי נוכל להציע לך משהו יותר איכותי..

פורסם
המגבר הנ"ל הוא מגבר שני יציאות כלומר אתה יכול לחבר אליו או סאב או זוג רמקולים בלבד!

מה התקציב המירבי שלך להגברה?? אולי נוכל להציע לך משהו יותר איכותי..

עריכה***

זהו המגבר בעל 4 ערוצים

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=18292

בעיקרון המחיר ינוע בסביבות ה 1500+- אם לחשב את המחיר דרך זאפ.

אם יש לכם להציע משהו טיפה יותר על הסכום המדובר ישמח לישמוע.

פורסם

את מה שציינתי בתחילת ההודעה על אילו הרכיבים אני רוצה לדעת...

האם שווה בכלל להשקיע בזה או שלא..

קומפוננט לדעתי יספיק לי מדגם PULS.

בקשר לסאב... לדעתי יותר מהפיונר הנ"ל אין לי צורך.. אלא אם כן אז בסביבות המחיר שכזה או שאולי טיפה יותר ואיכותי אז אפשר יהיה לדבר.

ומגבר...

מעוניים בשלושת הרכיבים האילו למערכת.

קומפוננט, סאב, מגבר. :]

פורסם

אוקיי...

אז יש לנו מורל פולס 500 שקל.. אחלה קומפוננט לדעתי ואני מאוד מבסוט ממנו.

סאב פיוניר הייתי מחליף על קיקר סי12 שהוא עולה אותו דבר רק יותר איכותי. גם סביבות 500-550 שקלים.

נשאר לנו 500 שקל בערך להגברה שזה קצת חסר... בתקציב הזה תוכל לקחת רק מגברים סיניים זולים ולא כל כך מומלצים.. אבללל! אם תחפש ביד שנייה תוכל למצוא מגבר 4 ערוצים במחיר הזה פחות או יותר הרבה יותר איכותיים מבית טוב.

אם התקציב עולה לכיוון האלף שקל להגברה תוכל כבר לחשוב על מגברים חדשים איכותיים יחסית.

מקווה שעזרתי.

נ.ב.

אל תשכח שאתה עוד צריך סט חיווט להתקנה והתקנה שזה עוד תקציב...

פורסם
אוקיי...

אז יש לנו מורל פולס 500 שקל.. אחלה קומפוננט לדעתי ואני מאוד מבסוט ממנו.

סאב פיוניר הייתי מחליף על קיקר סי12 שהוא עולה אותו דבר רק יותר איכותי. גם סביבות 500-550 שקלים.

נשאר לנו 500 שקל בערך להגברה שזה קצת חסר... בתקציב הזה תוכל לקחת רק מגברים סיניים זולים ולא כל כך מומלצים.. אבללל! אם תחפש ביד שנייה תוכל למצוא מגבר 4 ערוצים במחיר הזה פחות או יותר הרבה יותר איכותיים מבית טוב.

אם התקציב עולה לכיוון האלף שקל להגברה תוכל כבר לחשוב על מגברים חדשים איכותיים יחסית.

מקווה שעזרתי.

נ.ב.

אל תשכח שאתה עוד צריך סט חיווט להתקנה והתקנה שזה עוד תקציב...

אוקיי... הבנתי לבנתיים.. תודה רבה.

בקשר למגבר... אפשר להיתאמץ ולהוסיף עוד 500 ש"ח. אני מקווה מאוד שאני יכנס לסכום של ה 1000 למגבר איכשהו.

בקשר לחיווט והתקנה זה לא ממש בעיה. :)

בקשר לקיקר,

האם ההספק יספק את הרצון? או שהוא טיפה חלש יותר מהפיונר?

פורסם

הצעתי על סאב יותר חלש ממה שאתה רוצה בכוונה כי ההגברה שצריך בשביל סאב 400RMS היא הרבה מעבר למה שאתה יכול להשקיע...

לכן עדיף ללכת על סאב יותר איכותי, יותר חלש אבל שינוצל כמו שצריך.

באלף שקל יש לך כבר הרבה אפשרויות טובות שחיפוש בפורום יתן לך הרבה תוצאות.

בינהם מק אודיו,מגנט,דרגסטר,לנזר ועוד חברות שכבר הוכיחו את עצמן וחיפוש קל יתן לך הרבה דגמים ממולצים.

פורסם

1500 שקל:

premier ps600 מומלץ בעיקר כי יש לו אחריות של SG שהיא אחריות טובה ולדעתי היום הם נותנים 3 שנים. זה מגבר שמיוצר בסין כמו רוב המגברים עד הסכומים האלו. אם יש לך 1000 ש"ח להגברה :mac audio mp4000 או z4100 .

לגבי סאב שוב הפיוניר הזה הוא מאוד מאוד לא טוב. אבל מאוד.

הייתי הולך על חברות שהן שם דבר ופשוט על המוצרים הזולים שלהן : MB QUART12" עולה 500 ש"ח בערך , למגנט ומק אודיו יש דגמים זולים ,הקיקר הוא טוב,הייפוניקס. ממליץ הרבה לפני הפיוניר על כולן.

לגבי קומפ' :עד 500 ש"ח כולל הפולס כולם זה סיניים והדגמים הכי פשוטים. תחשוב שב 200שקל יותר אתה כבר קונה : dls b6a או helix 62MK או כל מה שבקישור הזה :http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB25457=58867&DB25444=130119&DB58522=130105&DB25692=58877

דעתי שבכל קומבינציה פה זה ישמע יותר טוב .

בברכה,

קורווין.

פורסם
הצעתי על סאב יותר חלש ממה שאתה רוצה בכוונה כי ההגברה שצריך בשביל סאב 400RMS היא הרבה מעבר למה שאתה יכול להשקיע...

לכן עדיף ללכת על סאב יותר איכותי, יותר חלש אבל שינוצל כמו שצריך.

באלף שקל יש לך כבר הרבה אפשרויות טובות שחיפוש בפורום יתן לך הרבה תוצאות.

בינהם מק אודיו,מגנט,דרגסטר,לנזר ועוד חברות שכבר הוכיחו את עצמן וחיפוש קל יתן לך הרבה דגמים ממולצים.

הפיוניר אומנם 400 RMS אבל הוא סאב נציל מאוד , שגם עם הגברה של 100 - 150 RMS ישמע "טוב" (הכל כמובן יחסי).

• תוכן חדש...