Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש חוו"ד על המגבר Brax X 2400.2. תודה

• Cont. power rating at 4 Ohm p. channel: 4 x 135 Watt
  • Cont. power rating at 2 Ohm p. channel: 4x 235 Watt
  • Cont. power bridged into a 4 Ohm load: 2 x 470 Watt
  • Total harmonic distortion (THD):
  • Signal to noise ratio: > 110 dB
  • Dampings factor at 4 Ohm: > 400
  • Frequency range 20 Hz -20 kHz:
  • TIM Distortion:
  • Input sensitivity: 300 mV - 7,5 V
  • External Fuse: 100 A
  • Input impedance: 10 kOhm
  • Dimensions (H x W x D) in mm: 53 x 238 x 473
  • Weight netto: 8,2 kg
  • fitted with High-End Burr Brown ICs for the best sound performance
  • solid stainless steel name plate with individual lasered serial number
  • exclusive heatsink design with platinum color or chrome finish
  • transistor selektion in 300 categories, therefore very low tolerances
  • the perfect amplifier for the Brax High-End speaker systems
  • packed in an exclusive wooden box

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=3404

פורסם

בחייאת ליאור מהזו השאלה הזו:אתה באמת צריך חו"ד על מגבר כזה?

אם הוא שואל אז לא סתם הוא שואל כי הוא צריך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
בחייאת ליאור מהזו השאלה הזו:אתה באמת צריך חו"ד על מגבר כזה?

אם הוא שואל אז לא סתם הוא שואל כי הוא צריך.

לא סתם שאלתי כולם יודעים שbrax היא אחת מהחברות המובילות שיש בעולם האודיו יש להם 4 סוגים של מגברים והוא נתן עוד קישור לגירסת הgraphic שלהם(הדגם הכי טוב שלהם). הדבר היחידי שעולה לי בראש מה החיסרון שלו זה המחיר.

כמו שכתבתי בהודעה הקודמת אני לא מאמין שיש למשהוא נסיון אם המגבר הזה.

ליאור

פורסם

ליאור, כמו שאמרתי המגבר לא בשבילי אבל הייבוא יתבצע באותה דרך בה ייבאתי את האודיסון שלי.

אם למישהו יש המלצה למגבר המשתווה למגבר הנ"ל ומחירו יותר נוח, שיתן את השם והדגם בבקשה.

פורסם

המגבר הזה צורך עד 100 A זה הדבר העיקרי שנראה לי שאתה צריך לקחת כאן בחשבון - מערכת החשמל של הרכב שלך... אולי תחנה גרעינית קטנה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני הייתי הולך על הבראקס - יש לו אחוז עיוות אפסי, חזק כמו סוס ועשוי מרכיבים שהם בטח "טופ אוף איטס קלאס"

זה שהרכב בייבוא אישי לא אומר שהאלטרנטור יוציא 120 אמפר... זה גם לא אומר שהוא יוציא אפילו את ה90 אמפר...

זה דברים שגם צריך לבדוק כשלוקחים בחשבון תוספות של כאלה צרכנים.

השאלה היא עד כמה מגבר מתחרה או המגבר של רוקפורד נופל ממנו... זה שווה את ההפרש במחיר?

אם ההבדל הוא מזערי או בתחום הבלתי שמיע - הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי מוציא כזה סכום - אבל זה כבר הכיס שלי - אני ממש לא מתכוון להכנס לכיס שלך או לכיס של חבר שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בוא נשאל את זה אחרת.

מה הוא רוצה לחבר??

כי 135W לערוץ. יחמם טוב טוב כל סליל.

ולכן מעוד כדאי לדעת למה יתחבר המגבר.

ובגישור כ 470W ב 4 אום! ירים כל סאב. ויחנוק את מערכת החשמל.

אז מי שרוצה אותו. מחפש אותו לסאב.

או שישדרג את מערכת החשמל. (ולי דברך. יכול להרשות לעצמו) או שיביא מונו בלוק איכותי!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

פוקל הישן. ?

פוקל החדש K3P

או בריליום?

והוא רוצה אני מאמין פאסיבית להגביר?

איטומים?

שידרוג חשמל?

כיוונים?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הוא צריך הגברה רצינית לסט הזה והמגבר הזה יעשה עבודה טובה,

יש מגברים שהם יותר חזקים מבחינת כוח כמו הקיקר 850.4

או הphase opus 175.4

שיחסית למחיר שלהם אני לא יודע עד כמה יהיה לך הבדל שמיע בינם לבין הבראקס. - תבדוק עם מומחים בנושא הזה - אם הם אומרים לך שהבדל שמיע לא יהיה לך אולי זה לא שווה את ההשקעה.

אבל - אם יש לו כסף לשתי ליגות למעלה, למה לא?

Pioneer TS-X150

פורסם

המגבר הזה הוא ברמה הכי גבוהה שיש, אין טעם לקנות אותו רק בגלל שאמרו שהוא הכי טוב והכי יקר ויש לו שם עולמי,צריך לשמוע מספר רב של מגברים ואז להחליט אני אישית מכיר בן אדם שעד שהחליט לקנות את המגבר 4 ערוצים של בראקס לא גרפיק שמע והחליף לפחות 10 מגברים כולל ג'נסיס אודיסון הליקס וכו' כנ"ל לגבי מי שרוצה לקנות את המגבר הזה שישמע מגברים אולי הכל ישמע לו אותו דבר אז אין טעם לקנות את הכי יקר, אבל ברור שאם משהו קונה את המגבר הזה הוא לא יתאכזב, המתחרים של המגבר הזה הם סאונדסטרים המגבר המעוצב human reign והמגבר של אודיסון ת'סיס ועוד כמה מגברים כמו באטלר ועוד כמה ששכחתי,ולמה החבר שלך לא לוקח בחשבון מגברי מנורות או הייבריד?

פורסם

מגבר מנורות ברכב...? הוא יוכל לעמוד בכל הכוחות G הפועלים עליו...ובכל הרעידות... ??:nono:

זה ממש לא נשמע לי רעיון טוב....במיוחד כאשר מעוניינים בהספקים גבוהים...לדעתי במחיר הנ"ל או BRAX או כלום...

הייתי מציעה לחבר של פותח ההתר"ד לנסות לשמוע את המגבר VRX 4.300 של AUDISON אשר מגביר סט 3 חלקים של פוקל...אוטופיה בריליום...אצל יריב..ב- BOMBBASS באר שבע...כאשר שמעתי את השילוב הנ"ל הבנתי מדוע רוב המקצוענים בעולם מגבירים סטים של פוקל ע"י מגברי AUDISON...נשמע כמו חלום...זה מגבר שיחסוך המון כסף ביחס ל-BRAX ועוד גרפיק...שעולה כמו שני מגברי אודיסון...לדעתי מיותר....

בקיצור שיהיה בהצלחה ...ותבחרו כבר את המגבר אשר יגע הכי קרוב ללב הקונה המאושר...:grin:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...