Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא אם אתה מתכוון להשקיע בעתיד בסאונד או לא

וד"א, ג'נרי זה מושג מאוד נפוץ בעולם המחשבים בעיקר

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

גנרי זה מושג מעולם הרוקחות והתרופות. לכל חברת תרופות שממציאה תרופה חדשה יש פטנט רשום לזמן מסויים. לאחר אותה תקופה חברות אחרות רשאיות לייצר את אותה התרופה ולמכור אותה תחת שם שונה. העניין הוא שבתרופות מדובר על מרכיבים זהים (דומים ככל שאפשר) ורק התרופה היא ללא ה"מותג"- השם שהיצרן העניק לתרופה המקורית.

לא נראה לי שהזבל הסיני מורכב מחלקים באותם הרמה או האיכות כמו היצרנים המובילים. בגלל זה לא במקום לקרוא לזבל הסיני כמקור גנרי.

אסף

פורסם

אין לי מושג בתרופות , ואם זה נכון מה שאתה אומר לגבי המילה הזאת " ג'נרי " אז אני מסכים איתך , בכל אופן אני בחיים שלי לא שמעתי מישהו מתחום הסטריאו לרכב או לבית משתמש במילה הזאת .

• תוכן חדש...