Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע במאזדה לנטיס מערכת כזאת:

HU פיוניר 4850

במה קדמית: קומפוננט מורל פולס 6.5 שמוגבר על ידי מגבר 2 יציאות BOSS

במה אחורית: רמקולים מורל פולס 6*9 שמוגברים על ידי הרדיו דיסק וסאב קיקר CVR 10 אינטץ'

שמוגבר על ידי מגבר מונו JBL.

עכשיו אני מעוניין להחליף את המגבר 2 יציאות במגבר 4 יציאות ומההמלצות שקראתי בפורום אני מעוניין

לקנות את המגבר JBL 75.4 .

הלכתי לשתי חנויות באיזור הקריות וקיבלתי את ההצעות הבאות:

בראשונה (שאצלה עשיתי עד היום את כל ההתקנות)

המגבר ג'יי בי אל ב1800 ש"ח וקבל 2.0 (לא זוכר את המילה שהוא אמר לי משהו עם F ) ב1200 ש"ח

של חברת ALMANI ואם אני רוצה להוסיף 250 ש"ח אני יקבל כבלים 4 גייג', חוץ מזה אני נותן לו את המגבר בוס שלי ומקבל זיכוי של 400 ש"ח סה"כ 2850 ש"ח למגבר, קבל ואמר שיעשה לי בנייה על פלטה מעץ.

בחנות השנייה

הציעו לי את המגבר ג'יי בי אל ב1600 ש"ח

קבל אלחוטי גם 2.0 (המילה הזאת -סליחה על הבורות :\) לא זוכר של איזה חברה ב650 ש"ח

עכשיו הוא הסתכל על הכבלים RCA ששמו לי בחנות הראשונה שאצלה עשיתי עד היום את כל ההתקנות ואמר שזה כבלים של 30 ש"ח והוא יחליף לי את שלושתם וישים לי כבל 4 גייג' ב500 ש"ח (כאילו על החיווט) וגם אמר שבנייה על פלטה מעץ זה ברור מאליו וזה בחינם. סה"כ 2750 ש"ח.

עכשיו השאלות שלי הן כאלה:

אני חייב את הכבל?

איך אני ידע שבחנות השנייה לא משקרים אותי לגבי הכבלים ששמו לי בחנות הראשונה?

ומה כדאי לי לעשות? המלצות בבקשה :(

תודה מראש

HU:pioneer deh4850mp

FRONT: morel pulse 6 components

BACK: morel pulse 6x9

AMP: soundstream lw 4.480

SUB: kicker cvr 10'

AMP: jbl 300.1

פורסם

עומרון,

1. לשלם סכומים של 1800 - 1600 ש"ח על מגבר ה - JBL זה יקר ביותר, במחיר כזה יש עוד אופציות:http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=Z4200&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398 כדאי גם לשקול את האפשרות של לקנות מגבר משומש, אפילו את מגבר ה - JBL הנ"ל. תחפש בלוח יש שנייה של הפורום.

2. האם המגבר החדש 4 ערוצים יחליף גם את המונו שיש לך, או שהוא יחליף רק את המגבר 2 ערוצים ויתווסף למונו?

3. לא נראה לי שצריך בכלל קבל, בכל מקרה בטח שלא בשלב הראשון.

4. כתבת שבחנות השנייה הציעו לך "קבל אלחוטי" אין דבר כזה.

5. אם אתה הולך להרכיב את 2 המגברים ברכב מומלץ כבל חשמל בעובי 4 גייג'.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

המגבר 4 ערוצים יחליף את המגבר 2 ערוצים.

כנראה ההוא מהחנות חירטט משהו לא יודע :)

דיברתי מקודם עם מישהו שאמר שיכול לארגן לי את המגבר LIGHTNING AUDIO BOLT B2.400.4

ב900 ש"ח ללא התקנה. האם שווה את המחיר? האם הוא מגבר טוב? והאם אני בכל זאת יצטרך כבל?

הבן אדם אמר לי שזה לא יכול לגרוע מהמערכת אבל יוסיף לה כוח אז אם זה ככה בשלב זה אני יוותר על כבל.

פורסם

קבל יהיה מיותר מאוד למערכת שלך וכדי מאוד שתברבר מה קבל בכלל עושה לפני שתרכוש אחד שלא סתם תזרוק כסף על משהו שלא יתן לך שום תוצאה.

אם לא כזה לחוץ לך תחכה שמישהו יביא לך מחול את המגבר ב200 דולר

או שתיקח יד שניה אם עניין הכסף הוא עניין חשוב.

כבל של 4 גייג' עולה בערך 20 שקל למטר ואם אין לך אונייה אתה לא צריך יותר מ5 מטר וזה גם המון.

ואת הבוס שלך תמכור בשוק היד שניה באתר או באתר יד 2 תוכל לקבל עליו תמורה ראוייה יותר.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

או קיי מעניין הקבל ירדתי...

אחד המתקינים פה באיזור מוכן לתת לי 400 ש"ח על המגבר בוס ואז יוצא שב1400 ש"ח אני מביא את הג'יי בי אל.

מה אתם אומרים ? שווה? מבחינת תקציב העמדתי 1500 ש"ח למגבר.

ועוד משהו מה בקשר לעיוות הצליל בווליום גבוה במגבר הג'יי בי אל? אני בד"כ שומע על 40-45 בווליום בפיוניר הצליל באמת ישמע מעוות?

פורסם

לפני הכל שמתי לב שהמתקינים שדיברתם איתם מנסים לקפוץ פה על מציאה, לפני מה שכתבת ואמרת הם מצאו מישהו שהוא לא מבין גדול ורוצים לסגור קופה יפה.

הצעתי לך היא שבמחירים האלו , תמכור את האחוריים שלך ואת המורל פולס ואת המגבר JBL , תקנה מגבר שני ערוצים טוב (המבחר עצום : רוקפורד,פייז,אלפיין,סרווין וגה,אטון,סאונדסטרים וכו...) ותקנה סט קומפוננט טוב (מעל 1000 שקל).

לא תצטרך קבל , ותקבל סאונד הרבה יותר טוב , נכון , וחזק.

בברכה.

קורווין.

נ.ב.

איטום לדלתות ב400-500 שקל יוסיף גם כן הרבה יותר מעוד זוג רמקולים מאחורה וחיווט סביר+ לרמקולים.

פורסם
או קיי מעניין הקבל ירדתי...

אחד המתקינים פה באיזור מוכן לתת לי 400 ש"ח על המגבר בוס ואז יוצא שב1400 ש"ח אני מביא את הג'יי בי אל. שוד לאור היום!!!

מה אתם אומרים ? שווה? מבחינת תקציב העמדתי 1500 ש"ח למגבר.

ועוד משהו מה בקשר לעיוות הצליל בווליום גבוה במגבר הג'יי בי אל? אני בד"כ שומע על 40-45 בווליום בפיוניר הצליל באמת ישמע מעוות? אין קשר בין המספרים שבתצוגה של ה - HU לעיוותים, כיוון נכון של ה - GAIN במגבר פותר את הבעיה.

עומרון,

המלצתי לך כבר קודם על מגבר המאק אודיו במחיר של כ - 1500 ש"ח. תמכור את מגבר ה - BOSS שלך באופן עצמאי ואז תוכל להשקיע את הכסף הזה בדברים אחרים. מגבר המאק אודיו לא נופל באיכותו ממגבר ה - JBL.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

הצעתי לך היא שבמחירים האלו , תמכור את האחוריים שלך ואת המורל פולס ואת המגבר JBL , תקנה מגבר שני ערוצים טוב (המבחר עצום : רוקפורד,פייז,אלפיין,סרווין וגה,אטון,סאונדסטרים וכו...) ותקנה סט קומפוננט טוב (מעל 1000 שקל). למכור את הרמקולים 6*9 ואת הקומפוננט ואת המגבר ג'יי בי אל המונו?

פורסם

ת'אמת אני דיי סגור על הג'יי בי אל בגלל ההמלצות, אבל אם אני לא ימצא במחיר טוב אני ילך על המק אודיו

מהקבל בינתיים ירדתי אני לא יקנה.

מה נחשב מחיר טוב לג'יי בי אל בארץ? כי מחו'ל אני לא רוצה ולא יכול להביא.

• תוכן חדש...