Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי XETEC VECTOR שתי ערוצים 75X2 , אני קונה השבוע את הסט XETEC XIRCUIT 6.5

האם המגבר יעבוד טוב עם הסט? או שכדי לי להפעיל את הסט עם הP4004 שלי?

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אני מאמין שעדיף לך להפעיל אותו עםן הזטק כי הוא חזק יותר

אבל השאלה הקונקרטית היא מה ההספק של הסט עצמו ?

רק ככה יהיה אפשר לענות לך תשובה עניינית

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

הוא יכול לקבל 120 RMS.. חשוב לי להבהיר שאני שומע חזק אבל לא מפציץ את האוטו ולא אכפת לי לא לנצל את המקסימום של הסט.

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אם אתה רוצה לנצל את מקסימום הכוח של הסט תחבר אותו ל4004 בבי אמפינג רק תלך למתקין מקצועי שיעשה לך את זה שלא תפגע ברמקול

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

לא אחי, אני לא רוצה לנצל את המקסימום כוח של הסט. אני רק רוצה לברר אם עם הVECTOR ישמעו איכותי למרות שהוא יחסית חלש לסט הזה.

עכשיו הפולס מחובר לP4004 ושומעים מצויין ומאד חזק

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

כיוון שעולם הסאונד הוא לא מדוייק כמו שרבים חושבים , ישנם רכיבים שלא עובדים טוב עם אחרים אף על פי שהם נראים שהם צריכים להיות כאלו.

פשוט לך לפי נסיון ותהיה.

חבר למגבר אחד ותקשיב 3 ימים(כמובן אחרי כמה שעות טובות של הרצה של הסט שהוא יפתח).

אחרי זה חבר לשני ותקשיב, תחליט מה נשמע לך יותר טוב וזה מה שמנצל את הסט נכון יותר.

לא המספרים זה מה שקובע אלא האוזניים הפרטיות שלך .

בברכה,

קורווין.

• תוכן חדש...