Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בקרוב (עוד יומיים - 29.8 ) הולך להתקין את שתי מגברים שבחתימה, הבן אדם שאני הולך להתקין אצלו מאוד מאוד מתעקש שאני אשים קבל ואומר שזה מאוד מומלץ בשביל מערכת החשמל והסאב ומה לא...

אני עשיתי חיפשו ועברתי על הFAQ אבל לא מצאתי תשובה מספיק ברורה מתי צריך לשים קבל.

האוטו שעליו הכל יותקן זה רנו מגאן 4 דלתות בן חודש. האוטו חדש ואני לא בטוח שהדבר באמת נדרש.

עד כמה שהבנתי צריך קבל אם יש הבהובי אורות וכדומה, באוטו חדש לא נראה לי זה יקרה, נכון?

גם קראתי היכנשהו שצריך מערכת חזקה בשביל שיהיה צורך בקבל, כלומר הספק כללי של 700-800 רמס או משהו כזה...

אני צריך קצת סדר בבלאגן!!

תודה מראש לכל העונים!

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

תשים את המגברים עם חיווט ראוי (רצוי 4 גייג' לפחות)

אחרי זה אם יהיו לך הבהובי אורות תנסה לשדרג חיווט של החשמל באוטו (שלושת הגדולים)

אחרי זה אם זה לא יעזור תשדרג את האלטרנטור ואז מצבר

קבל זה רק לנפילות מתח ריגעיות ופותר את הבעיה ברגע והבעיה עדיין נשארת...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אממ בעיקרון יש צורך בקבל רק במקרים שהמערכת בהספקים גבוהים משהו מעבר ל350 או 400 rms

מאחר שבהספקים כאלה מכה אחת מהסאב (שדורש בדר"כ את רוב ההספק) יכולה לגרום נזק למערכת החשמל או לקצרים במערכת.

קבל טוען את המצבר בזמן בין המכות לכן יש קבלים בעוצמות שונות, להספקים שונים.

לפי דעתי אם המערכת שלך בסה"כ עוברת את ה400 rms הייתי ממליץ לך לשקול בחיוב שדרוג אלטרנטור או הכנסת קבל למערכת.

MX-5 NC

פורסם

לפני שאתה נוגע באלטרנטור שלך .

קבל 1 פאראד לדוגמא יהווה תוספת טובה למערכת.

אין חובה לשים אבל לא מצאתי אף פעם מצב בו זה מזיק.

מה שכן עם קבל הסיכוי לרעש אלטרנטור יורד למינימום (בתנאי שאתה לא פותח גיינים בטירוף).

אני ממליץ לך על קבל 1 FARAD פשוט תוריד ככה את כל העבודה מהמצבר .

בברכה.

קורווין.

פורסם

חברה על מה אתם מדברים????כן קבל לא קבל?

תעשו חיפוש בפורם תקראו ואז תתחילו להמליץ לאנשים על קבלים למינהם....

"מאחר שבהספקים כאלה מכה אחת מהסאב (שדורש בדר"כ את רוב ההספק) יכולה לגרום נזק למערכת החשמל או לקצרים במערכת.

קבל טוען את המצבר בזמן בין המכות לכן יש קבלים בעוצמות שונות, להספקים שונים."

הקבל טוען את המצבר? מעניין.........

"מה שכן עם קבל הסיכוי לרעש אלטרנטור יורד למינימום (בתנאי שאתה לא פותח גיינים בטירוף)."

הקבל אינו פילטר, התקנה נכונה תמנע רעשי אדמה, וגיין הוא לא ווליום....

קודם כל מתחילים ב 3 הגדולים לאחר מכן במידה והנפילות לא הופסקו אפשר לחשוב לכיוון מצבר אחר או שינוי הספק האלטרנטור רק בשלב הסופי אפשר לחשוב על קבל...

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

באמת אמרו פה המון שטויות...

תקשיב לי ול-speedman

אני עשיתי טעות...(יש לי קבל)

ואני מצטער שהשקעתי את הכסף עליו ולא על חיזוק אלטרנטור...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

מומלץ קבל בגלל הרבה סיבות!

אבל לא ממש מאלה שהוזכרו כאן כמו פילטר (חא חא חא) טעינת מצבר (חא חא חא)....

הקבל יעזור לאלטרנטור להתגבר על צריכות זרם חזקה מאוד ונפילת מתח (רגעית כמובן), אם מישהו התכוון פה לפילטר אז אם אוליי נשרטט עקומה של מתח בתלות בזמן .......... נקבל כאן איזשהו סוג של L.P.F. שלא יפתור שום בעיה של רעש אלטרנטור, בוואדות!!!

ומבחינת מע' שמע זה גם ימנע לך עיוותי קול בפיקים הגבוהים בזמן ניגון כלומר הצליל שהמע' תפיק יהיה יותר מדוייק ובלי עיוותים (בווליום גבוהה).

DROZD

פורסם

בזמנו גם אני חשבתי ליקנות קבל, אז החלטתי במקום לקנות אחד, להלות אחד ואז בדקתי בעצמי מה הדבר הזה נותן אם בכלל...

קודם כל את בעית האורות הוא לא הפסיק שזה הדבר שהתריד אותי הכי הרבה, אבל מה כן, הסאב התחיל לדפוק הרבה יותר חזק ויפה וכך גם הרמקולים. בסופו של דבר לא קניתי קבל ובידיוק ליפני שעתיים הוספתי חיווט עבה בין האלטרנטור למצבר ובין המצבר לשילדה, ועכשיו אני הולך ליראות מה יצא מכל זה...

SUZUKI Ignis Sport

• תוכן חדש...