Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. איך זה מתחבר?

2. זה יכול להתחבר למגבר רגיל או אך ורק למונו?

3 כמה עולה?

4. איך עובד?

5. לאן מתחבר?

אני מקווה שהבנתם שאני מתכוון לכפתור לשליטה על הסאב ...

תודהההההה

פורסם

זה מתחבר כמו עם חוט של טלפון בבית...

כמה עולה? אתה אמור לקבל את זה עם המגבר... עם אין תפנה ליבואן של החברה של המגבר שלך

זה יכול להגיע עם כל מגבר גם 4 ערוצים גם מונו וגם 2 ערוצים

ואיך זה עובד?

זה פשוט מן וסת שאת מעלה או מוריד את העוצמה שהמגבר מפיק...(אין לי מושג אם זה הגיין או משהו אחר אולי מישהו שמבין יותר ממני יענה לך...)

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

צ'ומפי,

כמו שכבר נכתב כאן השלט הזה מגיע ביחד עם המגבר. למגבר שלא מגיע עם שלט ואין לו כניסה לשלט כזה, לא תוכל לחבר שלט באס. בחלק מהמגברים השלט מגיע עם פוטנציומטר אחד שנותן שליטה רק על העוצמה ויש גם מגברים שמגיעם עם שלט בעל 2 פוטנציומטרים ואז גם אפשר לשלוט על התדר שאתה מעוניין להגביר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
צ'ומפי,

כמו שכבר נכתב כאן השלט הזה מגיע ביחד עם המגבר. למגבר שלא מגיע עם שלט ואין לו כניסה לשלט כזה, לא תוכל לחבר שלט באס. בחלק מהמגברים השלט מגיע עם פוטנציומטר אחד שנותן שליטה רק על העוצמה ויש גם מגברים שמגיעם עם שלט בעל 2 פוטנציומטרים ואז גם אפשר לשלוט על התדר שאתה מעוניין להגביר.

שלו.

יש כאלה שמגיעים עם שליטה על הגיין?!

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

יש כאלה שמגיעים עם שליטה על הגיין(Lanzar Vibe 1200D) וכאלה ששולטים על ה-Bass Boost.

אם המגבר שלך תומך בזה (תסתכל לראות אם יש כניסה של חיבר דומה לטלפון), צור קשר עם משווק מורשה כדי שיזמין לך שלט.

חוץ מזה תן לנו את הדגם של המגבר נוכל אולי להגיד לך אם ואיפה אפשר להשיג...

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

• תוכן חדש...