Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רציתי לקנות את ה 680mp יענו הפרמייר.

בחנות אמרו לי שהרדיו הזה לא הועבר לקליטת תחנות בישראל יענו אין לו תחנות זוגיות ולכן נאלצתי להתפשר על ה 580mp.

בגלל זה יש לי בבקשה שתי שאלות חשובות כי מחר נאי הולך לקנות מערכת בגלל אילוצים כאלה ואחרים:

1.משהו יודע לתת לי חוות דעת על ה580?

2. האם זה באמת נכון שאי אפשר להעביר ת ה680 לקליטת שידורי רדיו כמו בארץ (תחנות זוגיות)?

תודה מראש לכל מי שיענה אחים שלי זה באמת חשוב.

פורסם
תודה מראש לכל מי שיענה אחים שלי זה באמת חשוב.

MISTER P,

1. דבר ראשון מומלץ שתערוך את הכותרת של השירשור הזה, כי כל שאלה דחופההה וחשובההה למי ששואל אותה.

2. לא ידעתי שאנחנו אחים, וטוב שכך.

3. גם הפרימייר 580 וגם הפרימייר 680, הם דגמים שמיוצרים ע"י פיוניר לשוק האמריקאי. כמו שביצעו את שינוי התדרים ל - 580, אפשר לבצע את השינוי גם ל - 680 או לכל מכשיר אחר של פיוניר שמגיע עם קפיצות תדרים אי זוגיות.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...