Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור חוטי RCA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברדיו דיסק יש יציאה למגבר בצבע אדום ולבן

אם אני מחבר ברדיו את ה-RCA לפי הצבעים אבל במגבר אני הופך אותם (לבן לאדום ואדום ללבן) איך זה מתבטא במוזיקה שמתנגנת ?

פורסם

אדום - ימין, לבן - שמאל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה זאת אומרת שמאל וימין מתהפכים ?

אם יש לי זוג סאבים ומגבר מונו ובמגבר יש חיבור הפוך אז מה קורה ?

פורסם

אם למגבר מחוברים 2 סאבים במקביל, אז זה לא משנה.

אבל אם היו מחוברים רמקולים, אז שמאל יהיה ימין, וימין יהיה שמאלי.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

מה זה שאלות האלה?

תלוש למישהו את הידיים ו חבר את האדומה שתלשתה ותדביק אותה אם דבק שתי שניות במקום הלבנה שתלשתה מיזמן ו את הלבנה שכבר שוכבת כמה שעות תדביק למקום של עדיין האדומה. אז מה יהיה? היד השמאלית תיהיה במקום של יד ימנית!

קצת להפעיל מחשבה.

פורסם
מה זה שאלות האלה?

תלוש למישהו את הידיים ו חבר את האדומה שתלשתה ותדביק אותה אם דבק שתי שניות במקום הלבנה שתלשתה מיזמן ו את הלבנה שכבר שוכבת כמה שעות תדביק למקום של עדיין האדומה. אז מה יהיה? היד השמאלית תיהיה במקום של יד ימנית!

קצת להפעיל מחשבה.

חחח רומן מה העצבים?

יש אנשים שלא מבינים בדברים האלה...

ויש אנשים שפשוט לא מפעילים מחשבה...

לא צריך להתעצבן...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...