Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא דיברתי איתם בטלפון וסגרתי אים עסקה, הם היו מוכנים כבר לעבוד על הסאבים שאני רוצה

עד שקרתה לי תקלה קטנה, שהיא לא לדפי הפורום.

אחרת הסאבים היו מגיעים עוד החודש אלי.

הבעיה הייתה עם הסאבים הקודמים שלהם,

תמיד אפשר להתעדכן בפורום שלהם, שבו דן וויגינס, אחד המרכיבים בחברה הזו משתתפים באופן מאוד פעיל.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אני דווקא דיברתי איתם בטלפון וסגרתי אים עסקה, הם היו מוכנים כבר לעבוד על הסאבים שאני רוצה

עד שקרתה לי תקלה קטנה, שהיא לא לדפי הפורום.

אחרת הסאבים היו מגיעים עוד החודש אלי.

הבעיה הייתה עם הסאבים הקודמים שלהם,

תמיד אפשר להתעדכן בפורום שלהם, שבו דן וויגינס, אחד המרכיבים בחברה הזו משתתפים באופן מאוד פעיל.

אל תיהיה בטוח שהם היו מגיעים כל כך מהר.

לפי מה שאני יודע יש להם בעיה רצינית בהספקת הסחורה בזמן, ושירות לקוחות.

פורסם

הייתי מציע לשמוע גם את הסאבים של סיס-לוטוס מסדרת הרפרנס. תיכנס לאתר הזה www.seaslotus.com ותחפש איפה יש מפיץ שלהם באזורך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...