Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה על כל התשובותואני מודה שהנושא נטחן אך אני לא בגיע להחלטה.הבנתי שאת התמורה הגדולה לכסף נותן פיוניר (התקציב בסביביו1000 שקל) לכן התלבתות בין 480,5800,5750 .לויזואליות אין שום תפקיד מה שמעניין אותי זה כמה שיותר חיתוכי תדרים רמקולים קדמי\אחורי וסאב כולל שליטה בסאב,3 יציאות עם וולט כמה שיותר גבוה,בקיור כמה שיוטר שליטה באיכות הצליל ללא תוספות מיותרות. ת ו ד ה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אם לא מעניין אותך הויזואליות תשקול גם קלריון.. וזה דיי דבילי להשוות בין דגמים של אותה חברה כי ברור שהדגם הכי גבוה הכי טוב.. 5750 מכשיר יפה יש אותו לחבר שלי והוא אחלה מכשיר ו5800 יש לאבא שלי אני חושב שהם באותה רמה רק שה8 יותר חדש.. ככה שהייתי הולך על ה8.

רותם

רותם

פורסם

סבבה אז HPF ו-LPF אלו חיתוכים של תדרים נכון?לדעתך זה שווה יותר מה4V ו-2.2V ?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אומנם לא בדקתי, אבל איך שהוא אני דיי סקפטי לגבי ההצהרות של פיוניר לגבי המכשיר הנ"ל שהוא בעל 4V PREAMP.

לי היה פיוניר 650 שזהו דגם יותר גבוה והוא לא היה 4V אלא 2.2

שוב - לא בדקתי, ככה אני חושב.

פורסם

רועי א,

בדקת בפועל שהיציאות ב580 הם 4V? בכל האתרים של פיוניר ראיתי 2.2V לפריימר 580 שזה אכן מוזר כי ה480 וה680 הם 4V אז אין סיבה שה580 לא יהיה 4V.

כנראה טעות באתר של פיוניר?

• תוכן חדש...