Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מגיע בלי נדר וכמה דברים:

מי שיהיה מוכן לעזור לי לכוון תמערכת אני אשמחח! יש הרבה מה לכוון.

אני חושב שאני אחכה עם הקניית סאב לאחרי המפגש וככה אני אוכל לשמוע במפגש סאבים, מי שיש לו P2 / P1 / C12 שיגיד לי בהודעה פרטית בבקשה אם הוא בא וזה! :( תודה

רותם

פורסם

חברה לפי דעתי, מי שמגיע עם ציוד למכירה, (כמוני לדוגמה) אז להדפיס על דף ולשים על הרכב, שאנשים ידעו.

הכוונה לא להפוך את המפגש לשוק, אלא לעזור ...

פורסם

אשתדל להגיע .. די חדש פה אבל יש לי מערכת לא רעה ואשמח לראות\לשמוע דברים אחרים\חדשים

אולי אם יהיה לי כוח אז אני אוסיף גם כמה תמונות של המערכת\בניה בקרוב אבל כרגע אני עצלן :razz:

פורסם

כנראה שמגיעה, ואפילו מקדימה.

בשעה 11:00 מפגש PSI באותו המקום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מפגשים באיזור באר שבע והסביבה אף פעם לא יהיה ?

תארגן - יהיו

אני מאיזור קרית גת, אם יהיה משהו אני אשתדל להגיע

פורסם

ינסה להגיע בעזרת ה' עם קצת ציוד למכירה

יש מישהו שיוכל לעזור לי עם כיוונים?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
תארגן - יהיו

אני מאיזור קרית גת, אם יהיה משהו אני אשתדל להגיע

אני מקריית מלאכי, אני גם אגיע לאיזור ב"ש אם זה לא בשבת

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...