Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

קניתי לפני כמה ימים רמקולים של Magnat מדגם Classic 694

הרמקולים בגודל 6X9

160W

80 וואט RMS

4 WAY

רציתי לקבל חוות דעת על החברה והרמקולים

אממ המרמקולים יעבדו כרגע רק עם פאנל של קנווד (45X4) בלי מגבר

תודה ויום טוב

פורסם

שהתקנתי את הקומפ' אז מישהו התקין את הרמקולים האלה באוטו שלו ושמעתי אותם והם נראה לי רמקולים סבבה. לא יכול להגיד יותר מזה רק ששמעתי עליהם המלצות וזה כי שמעתי אותם אצל ההוא ממש בקטנה כמה דק'. אבל הם בסדר עם כיוונים טובים נראה לי הם לא פחות מ6*9 אחרים בטווח מחירים שלהם. אם היית אומר לי הם או פיוניר בעיניים עצומות הם.. אם היית אומר לי הם או מורל הייתי כבר משקיע יותר מחשבה..

עריכה: עכשיו שהסתכלתי על המחירים שלהם בזאפ אז לא יודע הם נראים לי קצת יקרים.. אולי אני טועה..

אבל אם כבר קנית אז תתחדש, ורמקולים טובים לדעתי.. (=

רותם

רותם

פורסם

אממ שאלתי תמוכר מאיפה שקניתי.. היה גם מורל .. הוא אמר לי לקחת את המגנאט

יש לי עליהם שנה אחריות

ועוד לא התקנתי אותם

בנתיים אני שומע עליהם רק ביקורות טובות

אשמח לשמוע עוד

פורסם

עכשיו תסביר לנו (NOT) למה אתה מבקש חוות דעת על משהו שכבר קנית והוצאת כסף?

תתקין את הרמקולים - טוב לך, תשאר איתם. לא טוב לך, תנסה להחליף או לחסוך יותר ולהשקיע בחוכמה ע"י התייעצות מוקדמת בפורום ולא בדיעבד.

בהצלחה.

פורסם

אממ וואלה אחי אני רוצה לראות מה אנשים חושבים על הרמקולים האלה

אני יתקין אותם והכל אבל עד אז אני רוצה לשמוע מאנשים על חסרונות ויתרונות לגבי זה

פורסם

לא צריכים לעניין אותך אנשים אחרים. הם לא שופטים ואתה לא בתחרות. אתה צריך למצוא מה שטוב בשבילך. להבא פשוט חפש חוות דעת לפני קניה.

פורסם

תתחדש גם לי יש מגנט אחוריים והם הותנים אחלה צליל למרות שהטוויטר קצת רועש מידי אבל סה"כ הם סבבה אפילו שהשם הוא רק מותג מימים עברו ועכשיו הם מיוצרים בסין אני חושב שאיכותם טוב יותר מפיונירים וקנוודים במחירם. אז בקיצור קנית כבר תתחדש ותתקין כבר

• תוכן חדש...