Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם!

אחרי לבטים רבים החלטתי להתקין את המערכת ברכב של אמא. (סופר לנסר).

הנבתי שחובה לעשות חיתוך בדלתות - אבל יש בעייה - על הדלתות יש "סימונים" של רמקולים, שזה לא עיגול אלא יותר אליפסה.

לקומפונט שלי (רוקפורד P162S) יש כיסויים שבאו איתם, וחשבתי להלביש את הכיסויים על המידבאס.

אבל, אם אני מלביש אותו הוא לא מתלבש בדיוק על האליפסה, אלא יישאר רווח במידה ואני חותך.

איך פותרים את הבעייה? האם יש איזה כיסויים לרמקול ייעודי לסופר-לנסר?

תודה רבה, אביעד

פורסם

אין שום בעיה,תעשה את החיתוך העגול ואז כשתסגור את הברגים כמעט ולא יהיה שום מרווח בין הדלת לכיסוי של הרמקול.

22012006(001).jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

דווקא יהיה מרווח. שמתי את הכיסוי של הרקופורד בצורה זמנית וראיתי בפירוש שיש מרווח. אשמח לראות תמונות מההתקנה שלך.

תודה רבה, אביעד

עריכה: 1. למישהו יש רעיונות איך לכסות את הכל עם בד אקוסטי?

2. האם כשאמכור את הרכב יש אפשרות להחזיר את הפלסטיקים שאחתוך?

פורסם

לא אמור להיות מרווח אם כשתסגור את הברגים תשים מתחת דיסקיות מיוחדות כאלו שבאות עם הרמקולים(שחורים כאלו עם הברזה בפנים).

לא תצליח לשים על זה שום בד ובקשר לרמקולים של סלבה אז יש לו בנייה מפיבר בדלתות.

DROZD

• תוכן חדש...