Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מהעבודה שלי טס לארה"ב (ניו-יורק ואוקלהומה) ואין לו בעיה לקנות לי מגבר (אם ימצא).

אז אם מישהו מכיר חנות (אמיתית לא וירטואלית) מומלצת ואם אפשר גם מיקום :mmangel: .

אני פשוט לא רוצה שהוא יבזבז זמן על חיפוש (מה שיוריד את הסיכויים :wink: למצוא).

חוץ מזה למישהו יש המלצה על מגבר 4 ערוצים זול (100$-150$) ששווה לקנות בארה"ב.

(profile, Kole וכו')

תודה מראש

WUKA

Sheep Happens

פורסם

תנסה את www.onlinecarstereo.com

ואת www.woofersetc.com

ב150 דולר בארה"ב אתה יכול בכיף למצוא דברים "חביבים"

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

אבל אני צריך המלצה לחנות אמיתית (עם מוכר וכו' :-P ) או שמות של חברות מגברים (בכללי) שאפשר לחפש בתחום המחיר הנ"ל (עד 150$) או לפחות על מה לא להסתכל (PYLE וכדומה).

שוב תודה

WUKA

Sheep Happens

פורסם

תראה לסאב שלך אין לך שום בעיה להתאים מגבר

הוא 10 אינטש 100 RMS - ככה שכל מגבר 50*2 אפילו 35*2 - בגישור - ירים לך אותו בצורה טובה.

מה שאתה צריך לקחת בחשבון זה את הסט הקדמי - איזה סט אתה קונה או שקנית כבר?

כמה הגברה הם צריכים? ואז - במסגרת התקציב שלך אתה יכול להתאים מגבר 4 ערוצים שיהיה מספיק חזק לסט הקדמי, אמנם - לצרכים שלך, לדעתי - אתה יכול בשקט ללכת על מגבר 50*4

כך לדוגמא מגבר קצת יותר חלש שלדעתי גם יעשה לך עבודה טובה - וזה מותג (אלפיין)

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=16413

או אפילו הייפוניקס שהם טובים מאוד

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13116

וזה כבר מגבר שהוא 55*4 (ההייפוניקס)

או אפילו הפיוניר הזה שהוא קצת יותר חזק מהאחרים

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=16660

יש לך המון אופציות במחירים האלה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטרף!! אם למישהו יש חנויות בניו-יורק או ניו-ג'רזי שיכול לרשום פה זה יהיה מעולה..

החנויות שנתנו פה הם בלוס אנג'לס...

אפשר בבקשה משהו אמין וזול?

תודה.

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

חנות אמיתית שהבעלים שלה הוא גם ישראלי היא www.etronics.com

תסתכל על מחירים באתר (שהם די ממוצעים והאתר מתעדכן בתדירות מאוד גבוהה ורוב הדברים במלאי - לי היה נסיון מצויין איתם, גם בשיחה מהארץ הם היו מאוד אדיבים, יש שם בחור בשם דוד)

החנות נמצאת באיזור ה CHINA TOWN בניו יורק שזה DOWNTOWN רח' ESSEX..

מומלץ לבקר באיזור באופן כללי הוא מפוצץ במערכות, אבל להזהר מאוד מאוד מאוד!! ואני אומר שוב מאוד! יש זיופים ולא חסרים שם מוכרים ישראלים (כמו שלצערי ישראלים יודעים לעשות) שמנסים לקמבן את הלקוחות הישראלים בסחורה סוג ז' ושכנוע בעזרת המילה "אחי", "אל תדאג", "סמוך עליי" וכיוצ"ב.. שוב לשים עין טוב טוב...

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

תודה רבה, זה בדיוק מה שחיפשתי :king:.

לפי האתר שלהם הכתובת היא בברוקלין (?!) החנות ב-CHINA היא של האתר?

מישהו קנה שם אולי מגבר 4 ערוצים? משהו פשוט ומומלץ?

:beerchug:

תודה

WUKA

Sheep Happens

פורסם

החנות נמצאת ב ESSEX ST. קניתי שם CLARION 855 אקולייזר ודינאמאט.. הכל היה במלאי מיידי כמו שהובטח.. שוב זה DOWNTOWN תסתכל על הוראות הנסיעה בSUBWAY שמציעים שם.. די קרוב לכמה תחנות מרכזיות...

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

מצטרף לשאלה של Wuka, מישהו קנה שם מגבר 4 ערוצים ?

או רדיו-דיסק פיוניר?

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

פורסם

אם לא אתה אישית נמצא בחנות (או מישהו אחר שמבין) אני לא הייתי ממליץ על רדיו-דיסק של פיוניר.

עד כמה שבדקתי רובם (אם לא כולם) לא עובדים על תדרי רדיו אירופיים (מצריך כיול בארץ) ורוב הסוחרים ינסו לשכנע את המסכן שתשלח שהכל בסדר ועובד (מקסימום כמה שקלים לכיול).

אני אישית העדפתי לוותר על התענוג ולקנות JVC שבספר רשום בפירוש איך מעבירים לתדרים אירופיים.

דרך אגב מצאת מגבר מעניין בחיפושיך?

WUKA

Sheep Happens

פורסם

Wuka,

חח טעיתי...כתבתי פיונר והתכוונתי לאלפיין...

בכל מקרה..החנות נראית זולה דווקא..מה שמפחיד אותי מאוד!! זה דווקא שהבעלים ישראלים..מה אתה אומר על זה ?

ואישית..אני הולך על המגבר הזה :

Kicker 04KX650.4

אצלהם בחנות אני רואה שיש להם

Kicker 06KX650.4

אין לי מושג מה ההבדל =\

פורסם

לפי מה שראיתי בארץ מוכרים את ה-KX650

ובאתר (Etronics) את ה-ZX650.

אז יכול להיות שההבדל בין ה-04 ל-06 הוא שנת דגם אבל ממש אל תתפוס אותי במילה כי באתר של KICKER רשום ZX new amp for 2006.

עד כמה שהבנתי מחיפוש בפורום אז האתר תקין ומומלץ כל עוד אתה לא בונה על משלוח (קראתי כמה ביקורות לא משהו על המשלוח שלהם)

WUKA

Sheep Happens

פורסם

אממ לא .. מישהו שגר שם יקנה ויבוא עם המכשיר לארץ

תודה רבה לך :) עזרת לי בהרבה..

תהנה גם אתה בקנייה שלך :)

• תוכן חדש...