Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנתי פודים חובבניים אבל נחמדים מאפוקסי עשיתי צורה נחמדה שייפתי קצת צבעתי והנה התוצאה.

מה אתם אומרים?

DSC00324.JPG

DSC00325.JPG

DSC00328.JPG

DSC00329.JPG

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

דווקא מצא חן בעיניי מבחינת המראה

בעיה אחת - נראה לי ששמת את הטוויטרים גבוה מידי וקרוב מידי לראש

ואם אני לא טועה וזה טוויטר של אודיובהאן... לפי העיצוב....

אני אנסח את זה ככה (תחשוב על מבטא גרמני - יותר נכון מפטא גרמני)

ziko-f

("זה כואב" במפטא גרמני למי שלא הבין....)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לאנוס ידידי זה ממש לא אודיו בן(אל תעליב לי את הטוויטר :))זה חלק מסט מהסדרה הכי גבוה של וייב אודיו הבריטית (מאוד איכותית)

גם בקרוס דאגתי להוריד אותו ל 3-DB

וחוץ מזה אני אוהב ששמרוב הזה חזק וקרוב במקצבים מסויימים זה גורם לך למצמוץ בלתי נשלט עקב העוצמה.

פורסם

וחוץ מזה אני אוהב ששמרוב הזה חזק וקרוב במקצבים מסויימים זה גורם לך למצמוץ בלתי נשלט עקב העוצמה.

על זה אני רק יכול לאמר לך את המשפט המפורסם של ספוק.... הוולקן ממסע בין כוכבים:

live long and prosper

מה שגורם לך למצמץ על הכביש... אני לא אוסיף...

עכשיו לפחות אני יודע ממי אודיובאהן מעתיקים כנראה את העיצוב שלהם...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
השפורפרת שם אם אני לא טועה זה צבע אקרילי....צבעת את כל הקורה בצבע אקרילי? או שרק נידמה ?

נידמה , הסתדרתי עם ספריי

פורסם

מישהו יכול להעלות בבבקשה את כל הקישורים (לפחות את אלה שבאמת עוזרים) לגבי איך עושים פודים

מההתחלה ועד הסוף עם תמונות וכל החומרים הדרושים!? אחרי סוף המלחמה נשאר קצת חופש

וצריך לעשות משו אז ננסה לבנות קורה!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

יש כמה דרכים יש תדרך החובבנית שאני עשיתי מפלסטלינת אפוקסי בניתי צורה שייפתי וצבעתי.

ויש את המקצועית שזה לבנות את הפוד מפיבר גלאס ואז לעטוף את כל הקורה בסקיי או לשים חומר פחחים ולצבוע את הקורה.

אם אתה חובבן אני ממליץ לך על הדרך שאני עשיתי היא קלה מאוד ותוצאה נחמד תרצה פרטים פנה אלי בפרטי

פורסם
מישהו יכול להעלות בבבקשה את כל הקישורים (לפחות את אלה שבאמת עוזרים) לגבי איך עושים פודים

מההתחלה ועד הסוף עם תמונות וכל החומרים הדרושים!? אחרי סוף המלחמה נשאר קצת חופש

וצריך לעשות משו אז ננסה לבנות קורה!

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=124914

פורסם

תודה רבה לך גל

אבל אני זוכר שהיו לא מעט ת'רדים של בניות ובכל אחד היה פירוש של שלב שלב

אז אם אפשר בבקשה לעלות קישור או לשלוח בפרטי אני אשמח!

תודה לעוזרים...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

יש אופציה של חיפוש...

תחפש לפי בנית פודים או פודיום או פיברגלאס (פיברגלס) וכו'...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...