Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

alpine 9845 Vs pioneer 6850

133hp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנצל"ש - ההתלבטות בארץ, משום מה היא תמיד בין פיוניר לאלפיין, למה אין התייחסות לסדרות הגבוהות של קנווד? [אקסלאון למשל?]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

היה לי סדרה 8

היה לי סדרה 9 למשך כמה ימים

היה לי סדרה 6

היה לי סדרה 7

היה לי סדרה 1

היה לי סדרה 3

ויש לי 9853 ואני לא מחליף אותו אף פעם

תבין מה שתבין

מקומם של הדולפינים הוא בים לא במערכת

אל תטרח לענות לי ספציפית כי אני עולה לגולן עכשיו אז שבוע טוב לכם

פורסם
הפתרון לבעיה הזאת פסיכולוג יכול לפתור!

אני אומר עוד פעם לא תשמע ההבדל בין סדרות גבוהות של פיונר לאלפיין באותו המחיר או באותו הרמה!

ליאור

אתה אומר ( דוקטור פיוניר) את זה משמועות שרצות לך באוזניים , לך לרופא אוזניים ותראה לאחר מכן שאכן יש הבדל בין פיוניר לאלפיין , בינתיים אני זה שהיה לו פיונירים מכאן להודעה חדשה וכרגע נהנה מאלפיין כמו שלא נהניתי מעולם מאף פיוניר שהיה לי באוטו , לכם אנשי הפיוניר יש ג'וק בראש רק על הדולפינים שטובעים להם במסך

בעוד אלפיין נותת בראש מבחינת האיכות שלה . שוב פעם , לא סתם מכשיר אלפיין "פשוט" עולה כמו פיוניר סדרה 7 , הוא פשוט יותר איכותי .

שכחתי להוסיף , לא אמשיך ויכוח זה עם חולה פיוניר , איש סאונד אמיתי (ואני בטוח שייש כאן כאלו ) יכול לומר לך בהחלט שמכשיר פיוניר הוא מכשיר אמין מצויין ואיכותי ברמה טובה מאוד אבל ,אלפיין יותר !

פורסם
אתה אומר את זה משמועות שרצות לך באוזניים , לך לרופא אוזניים ותראה לאחר מכן שאכן יש הבדל בין פיוניר לאלפיין , בינתיים אני זה שהיה לו פיונירים מכאן להודעה חדשה וכרגע נהנה מאלפיין כמו שלא נהניתי מעולם מאף פיוניר שהיה לי באוטו , לכם אנשי הפיוניר יש ג'וק בראש רק על הדולפינים שטובעים להם במסך

בעוד אלפיין נותת בראש מבחינת האיכות שלה . שוב פעם , לא סתם מכשיר אלפיין "פשוט" עולה כמו פיוניר סדרה 7 , הוא פשוט יותר איכותי .

שכחתי להוסיף , לא אמשיך ויכוח זה עם חולה פיוניר , איש סאונד אמיתי (ואני בטוח שייש כאן כאלו ) יכול לומר לך בהחלט שמכשיר פיוניר הוא מכשיר אמין מצויין ואיכותי ברמה טובה מאוד אבל ,אלפיין יותר !

יש הבדל בין רדיו דיסקים. אבל אתה לא תבדיל בהבדל הזה אתה מבין או לא מבין. זה שלך יותר נירא אלפיין זה לא אומר כלום. ו די כבר לדבר פה על דברים שלא נירא לי שאתה מבין גדול פה.

אם הייתה אומר את זה מבחינת דעה שלך זה משהו אחר אבל אתה באה ומתחיל להגיד שבגלל מחיר ו בגלל דולפינים ש"צריכים ליהיות בים" הפיונייר פחות טוב. כי זה לא...

עוד דבר זה שהיה לך סידרה 9 זה עוד לא הטופ של הטופ של פיונייר. יש עוד, שאתה פשוט לא מכיר כי אתה לא יתעניינתה כי זה לא ממש מעניין אותך.

יש לי חבר שבישבילו קנווד, זה הרדיו דיסק הכי טוב שיש. הוא קנה לא איזה קנווד חמוד סידרה גבוה בינונית אם כל הפיצ'רים הידועים ו מרוצה עד השמיים. אני סונה קנווד ו לא הייתי קונה אותו בשום פנים. אני אוהב אלפיין, אני גם אוהב קלריון אולי אני חושב שאלפיין הוא יותר טוב, "איכותי" מהפיונייר!!! אבל אני לא באה ו מתחיל פה להגיד שטיות על כיוונים שאיתם אפשר "להגיע לאיכות של אלפיין" כי זה ממ אבל ממש שטויות של ילד קטן שלא מבין בזה כלום (מצטער) זה לא קשור. הדיבורים האלה שלך רק מראים על חוסר ידע מוחלת שלך מה זה הכיוונים המיסתוריים האלה... איך להישתמש בזה וביכלל בנושה.

ו הייתי מסתפק גם בפיונייר כי הם גם בסדר ו זה שיש להם גרפיקה יפה על מסך זה רק מוסיף לו.

דרך אגב יש לי אלפיין ו היו לי פיונריים אבל זה עוד לא אומר כלום כי אני רק הלכתי והישתדרגתי ו לא מכרתי רדיו דיסק משוכלל של פיוניר ו קניתי אלפיין סידרה הנמוכה אלה עליתי למעלה!

אז דיי כבר.

פורסם

המריבה הזאת טיפשית בין אלפיין לפיוניר אולי בכלל הבן אדם לא מתכוון להשקיע על חלקים אחרים איכותים כמו מגבר טוב מונו סאב וקומפוננט ולבצע איטום לדלתות אחרי שהוא יעשה את כל אלו ואז יחליט בין אלפיין לפיוניר אז הוא אולי אבל רק אולי ירגיש הבדל בצליל

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
כן ואני גם מוכן להתערב איתך , היו לי מספיק פיונירים באוטו גם סדרה 9 שנחשבת לטופ שבטופ ( במקצוע שאני עוסק בו אני יכול לשים כמעט כל מכשיר שאני רוצה ,כך שפיוניר לו מהווה בעיה בשבילי )

כיום יש לי אלפיין ולא דגם ממש רציני ובעת ההחלפה מהפיוניר לאלפיין יש הבדל רציני .

הוו... איזה כיף לקרוא תגובות כאלו. האחרון שכתב התנשאויות כאלה כבר לא נמצא איתנו כאן היום.

אם היו לך מספיק "פיונירים" ברכב, למה אתה שואל לעצתנו? אתה יודע איך הם נשמעים ומה הם שווים.

אם "במקצוע שאתה עוסק בו" אתה יכול לשים כל מכשיר שאתה רוצה, למה אתה מתעניין במכשירים נחותים יחסית כמו ה 45 או פיוניר סדרה 6?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...