Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDIOBAHN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כמו ששמתם לב, אני "די" חדש פה.

לא מזמן בשיטוטי האין סופיים נתקלתי באתר ששולח לארץ רכיבים של חברות אודיו לרכב, בינהם, בצבצה לה חברה, ששמעתי עליה לא פעם, אך מעולם לא ידעתי האיזו חברה ניתן "להשוות" אותה. ממה שהתרשמתי, החברה (AUDIOBAHN, אגב) שמה דגש על סאבים. יכול להיות שאני טועה, אז תקנו אותי.

לעניינינו אנו, האתר נותן הנחות של 20% על הרכיבים של AUDIOBAHN, ולאחר מספר חישובים, התרשמתי, שגם לאחר חישוב מיסים ומשלוח והמרה לשקלים, העסקה נראית משתלמת. אין כל כך מושג למי ניתן להשוות אותם, ולכן פניתי לפורום הזה. הייתי רוצה מידע, ולפיו לנסות לצור השואאות עלויות (אשמח לפרסם, אם תרצו).

תודה מראש. U.R.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מציע לא לגעת!

מוצרים ברמה נמוכה עד רדודה... סיניים סיניים...

מניסיון.

יש להם כמה סאבים חזקים. אבל ללא שום קשר לאודיו מבחינת איכות צליל, דיוק ואמינות. אפילו המושגים האלה גדולים עליהם. פוזה ולא יותר.

חבל על הכסף.

אגב, אני לא יודע כמה ניסיון יש לך באודיו. אבל מניסיוני האישי - איכות עולה כסף. ומה שעולה בזול, בסוף עולה ביוקר (קרי - לזרוק הכסף...)

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
אגב, אני לא יודע כמה ניסיון יש לך באודיו. אבל מניסיוני האישי - איכות עולה כסף. ומה שעולה בזול, בסוף עולה ביוקר (קרי - לזרוק הכסף...)
אמממ... למען האמת אין לי ידע מעמיק יתר על המידה...

ממה שאני כן יודע, אם אתה מכיר את העיתון מקס פאוור (בריטי), או שראית את P.M.R, ראיתי שם לא מעט אייטמים שקשורים באודיובאן, שאגב, מיוצרים בארה"ב למיטב ידיעתי...

ממה שהתרשמתי באתר, החברה היא חלק מSEMA (איגוד Specialty Equiptment Marketing Association) שהוא אחד מהגדולים מסוגו בעולם, וגם חלק מה CEA, שהוא איגוד שמתמחה בסקרי צרכנות, סטנדרטים להנדסה ועוד.

אגב, גם זולים הם לא :), בערך ברמה של אינפיניטי, MTX ועוד כמה...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אם אתה מחפש הרפתקאות יקרות , תיהנה.

לדעתי ,

עדיף שתתרום את הכסף לאיזו עמותת חיות/כלבים/חתולים ,

לא תהיה מוסיקה ברכב, אבל לפחות יישאר לך טעם טוב בפה.

אם תרכוש אודיו-באהן , גם הטעם טוב לא יישאר ,

יהיו לך רק מוצרים גרועים ברכב.

ZZR

פורסם
אמממ... למען האמת אין לי ידע מעמיק יתר על המידה...

ממה שאני כן יודע, אם אתה מכיר את העיתון מקס פאוור (בריטי), או שראית את P.M.R, ראיתי שם לא מעט אייטמים שקשורים באודיובאן, שאגב, מיוצרים בארה"ב למיטב ידיעתי...

ממה שהתרשמתי באתר, החברה היא חלק מSEMA (איגוד Specialty Equiptment Marketing Association) שהוא אחד מהגדולים מסוגו בעולם, וגם חלק מה CEA, שהוא איגוד שמתמחה בסקרי צרכנות, סטנדרטים להנדסה ועוד.

אגב, גם זולים הם לא :), בערך ברמה של אינפיניטי, MTX ועוד כמה...

בתוכנית של MTV PMR, המוצרים נתרמים ע"י החברות לצורך פרסום.

ככה התוכנית חוסכת והחברה מרוויחה כי אחרי כל פרק רצים כל מיני זאטוטים(רשיון מגיל 16 בארה"ב) ללכת ולרכוש את מה שהותקן.

חברה פשוטה מאוד, מוצרים ירודים באיכות .

הדבר היחידי שטוב בחברה הזאת זה סאבים וגם שם באותם מחירים(שאגב לא תמיד ממש זולים ואטרקטיביים) אפשר למצוא ציוד טוב יותר ואף יותר זול.

under construction..

• תוכן חדש...