Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי לא מזמן הד יוניט JVC KDG310 וקומפוננט 4' של Power Base.

(כדי לחסוך את השאלה למה קומפוננט 4', אני יענה כבר עכשיו - בבלנו 2002 פשוט אין מקום לרמקולים קדמיים - הייתי צריך לעשות הגבהה רק כדי להכניס את ה 4'. אם רוצים משהו יותר גדול - צריך לבנות קיקפאנלים)

עכשיו כנראה מכוון הקומפוננט קטן, הבאס כמעט לא מורגש, ואם אני מרים את הווליום קצת, הבאס נמעך.

אני מאמין שהבעיה היתה נפתרת אם הייתי שם אחוריים, אך אחרי שחקרתי וחיפשתי בפורום, מצאתי שזה בעייתי להרכיב מאחור, וצריך לחתוך את הפח בשביל זה.

השאלה האם סאב ומגבר יפתרו את הבעיה, או שאני ישמע באס איכותי מאחורה, אבל צלילי באס מעוך מקדימה.

פורסם

אז ככה. אין לך בכלל באס כי יש לך רק קומפ' של 4 אינצ' שלא יכול לתת באס.

הפתרון הפשוט והטוב לדעתי זה להביא מגבר 4 יציאות נחמד וטוב וסאב נורמלי. (אם תקציב זה הבעיה חפש בשוק המשומשים יש רבים וטובים)

ככה תוכל להגביר את הסאב והקומפוננט ולהוריד באקולייזר של המגבר את כמות הבאס בקומפוננט ככה שהוא יתן לך מיד וטוויטר(מצב של hp היי פאס) ובאס יהיה לך רק מהסאב וככה תיהיה מבסוט ללא רעשי מעיכות מהקומפוננט 4 אינץ' המסכן שלא אמור לעבוד בשביל באס.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

שלום רב,

הייתה לדוד שלי אותה בעיה בסוזוקי באלנו שלו והפתרון האידיאלי היה מגבר וסאב כמו שציין אריאל.

בנוסף הציעו לדוד שלי להוסיף קומפוננט מאחורה בגודל של 6.5, מאחר וברכב יש כבר חיתוך לגודל הזה מאחורה,

אבל הוא העדיך כאמור את הסאב והמגבר, לאחרונה אגב הוא הוסיף 6.5' רגילים מאחורה ...

בהצלחה

פורסם
אז ככה. אין לך בכלל באס כי יש לך רק קומפ' של 4 אינצ' שלא יכול לתת באס. לא נכון בעליל, אתה מדבר על תדרי באס-סאב, תדרי באס של 80-300HZ גם 4 אינטש מפיק בצורה מצויינת.

הפתרון הפשוט והטוב לדעתי זה להביא מגבר 4 יציאות נחמד וטוב וסאב נורמלי. (אם תקציב זה הבעיה חפש בשוק המשומשים יש רבים וטובים)

ככה תוכל להגביר את הסאב והקומפוננט ולהוריד באקולייזר של המגבר:shock: (אשמח אם תסביר לי מה זה האקולייזר של המגבר....) את כמות הבאס בקומפוננט ככה שהוא יתן לך מיד וטוויטר(מצב של hp היי פאס):shock:(האם כל מצב של HP "נותן" רק מיד וטוויטר???גם אם זה HP 40HZ ומעלה?)ובאס יהיה לך רק מהסאב וככה תיהיה מבסוט ללא רעשי מעיכות מהקומפוננט 4 אינץ' המסכן שלא אמור לעבוד בשביל באס שוב אנחנו חוזרים לפסקה הראשונה שגם שם אנחנו מוודאים ש4 אינטש כן מנגן באס..

ההערות באדום.

ולפותח התרד', כן מגבר מונו + סאב = שיפור מאוד משמעותי.

under construction..

פורסם

השאלה היא האם באמת סאב ומגבר מונו יעזור, כי שאני מרים את הווליום, ושם על 35 (מתוך 50) שומעים באס מעוך, אז אני מפחד שאם אני ישים סאב ומגבר, אז ישמעו מעיכות מקדימה ביחד עם הבאס מאחורה.

וזה מעביר אותי לעוד שאלה - איך הקומפוננט של Power Base ? למישהו יש ניסיון עם החברה הזאת ?

פורסם

בקשר ל JVC - ניסיתי לכוון תחנות רדיו ולהפתעתי ניתן לכוון רק תחנות שהם אי זוגיות. האם ניתן איכשהו לכוון גם תחנות זוגיות ?

פורסם
ההערות באדום.

ולפותח התרד', כן מגבר מונו + סאב = שיפור מאוד משמעותי.

האקולייזר של המגבר התכוונתי לכיוונים האלה שנמצאים עליו חוץ מהגיין אולי תעיתי בשם ששם יש לך אופציה לכוון את כמות הבאס מיד וטוייטר(לפחות אצלי בGBL GTO)

ולא התכוונתי ש4 אינץ' לא מנגן באס בכלל זה ברור שיש לו מידה מסויימת אבל לא מספקת לבן אדם שמחפס ''באס'' אל תחפס אותי בקטנות. אני חושב שהכוונה שלי היתה ברורה.

אחרי הכל ההמלצה באה בהתאם.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

ניסיתי Band + 5, ניסיתי source + 5, בדקתי את שני המקשים גם עם כל שאר המספרים.

ועדיין אין תגובה, אין שינוי. אני שומע רק מוזיקה ערבית ברדיו...

ד"א אני לא מבין איך לא כתוב כלום על הדבר הזה בחוברת. זה ממש מעצבן שאני צריך לשבור את הראש על השטויות הזה בגלל שJVC חסכו בדיו.

• תוכן חדש...