Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע ברכב מקום ל4 אינצ', והקומפ' מהאוטו הקודם הוא 6 וחצי, אבל זה קומפ' ממש מיוחד שלקח לי הרבה זמן להשיג אותו ואני לא מוכן לוותר עליו. אז אני מעוניין לבנות לו פוד מפיבר, השאלה שלי אם יש חשיבות לגודל ונפח הפוד מבחינה אקוסטית (כמו בסאב)

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

בוודאי שיש...

 

קודם כל אם אפשר לדעת על איזה סט קומפוננט מדובר...

 

ב. - אתה יכול ללכת על אחת משתי אופציות - שימוש בדלת כתיבת תהודה - במקרה זה תקרא כאן בפורום על איטום דלתות ואחרי זה תקרא קצת חומר על בניית פודיום לסט קומפוננט.

 

האופציה השניה היא לבנות נפח אטום - כלומר פוד שהוא תיבה אטומה לגמרי - זאת האופציה העדיפה אבל היא הקשה יותר.

 

אם יש לך נתוני יצרן של המידבאס של הקומפוננט שאתה הולך להתקין - אם הוא מסוגל לעבוד כfree air תלך על אופציית האיטום מראש.

אם הוא מתוכנן לעבוד אופטימלית בנפח אטום - סביר להניח שאתה תצטרך לבנות פוד שיהווה כתיבה בנפח של +\- 6 ליטר שזה יכול להיות מאוד קשה להשגה ברכבים מסויימים..

 

איזה רכב זה? - אם הפאנל של הדלת ישר במקרה - אתה יוצא כאן בזול!!!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסט קומפוננט הוא של VIBE החברה הבריטית זה חברה שלא נפוצה בארץ בכלל.

 

האוטו זה פורד אסקורט אר אס 2000 והפנל של הדלת שטוח לגמרי אי אפשר להכנס לתוכו אפשר לבנות רק עליו.

השאלה איך אני אקבע את הפוד שיהיה מספיק חזק ואיך אני אבנה אותו

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

×
×
  • תוכן חדש...