Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וסוף שבוע טוב,

אני מעוניין ביעוף של חברי הפורום בנוגע לרכישת מגבר לרכב אשר אמור בעקרון להגביר את הרכיבים:

קומפוננט jbl 6506 70rms

סאב קנווד w3009 ובעתיד רוקפורד p1 או p2

עכשיו יש לי שלוש למגברים אשמח באם תוכלו להמליץ לי על אחד מן המגברים הבאים

הדבר החשוב לי ביותר ברכישה הוא שהמגבר אינו מתחמם ובעל מערכת קירור טובה......

שלושת הדגמים של המגברים שיש ברשותי לרכוש הם

רופורד p4004

מאק אודיו z4200 הבנתי שהוא מומלף אך בתכלס לאף אחד אין ניסיון איתו!

מגבר מהדיוטי אחד מהשניים הזהים בתכונותיהם אבל כאן תהיה בעיה כי אני ירכוש אותו בארץ

בנוסף לבחירת מגבר יש לי עוד התלבטות בנוגע לסאב שמעתי את הסאב רוקפורד p1 בתיבה מקורית של רוקפורד השאלה שלי האם כל תיבה תתן את אותה איכות סאונד או שהתיבה יוצרת הבדלים רציניים באיכות הסאונד.ובנוסף ההתלבטות האם לרכוש p1 אוp2 או שאתם ממליצים על סאב אחר באותו טווח מחירים

אני מחפש סאב שלא מפציץ כי אין לי איטום ואני לא מתכוון לעשות ומדובר בפיאט פונטו שגם ככה מתפרקת בלי סאב בבגאז

תודה

יוסי

פורסם

בחיים לא שמעתי על החברה הזו ולא זכור לי שדיברו עליה בכלל בפורום מה הדגם שאתה ממליץ ?

אשמח לקבל קישור למכירה!

בנוסף אשמח לקבל עוד המלצות בעיקר אחד משלושת המגברים שרשמתי

תודה

יוסי

פורסם

anakonda,

1. האוריון 4004 הוא מגבר איכותי, אך חלש ביחס ל - 2 המגברים האחרים. המחיר שלו הוא הגבוה מכולם.

2. מגבר ה - JBL GTO75.4 או האינפינטי המקביל אליו, הם בסה"כ מגברים טובים, תמורה טובה מאוד למחיר כאשר קונים אותם בדיוטיפרי.

3. ה - MAC AUDIO Z4200 מגבר טוב, נותן תמורה טובה מאוד ביחס למחיר שלו.

לסיכום:

אם יש לך גישה לדיוטיפרי אני ממליץ לך לקנות את ה - JBL או את האינפיניטי. אם אין גישה לדיוטיפרי אני ממליץ על ה - MAC AUDIO Z4200.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
רופורד p4004

הוא מדבר על הרוקפורד P4004..

ואני שמעתי את המאק אודיו ויש לי ניסיון איתו מגבר טוב אבל לא כמו הP4004.

הייתי הולך על הP4004.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

לידעיתכם, האינפינטי 7541 אכן מגבר מצויין, נמכר בדיוטי בעבר ולא ימכר יותר בדיוטי בעתיד לדברי הדיוטי, חבל, אבל זוהי החלטתם, בקשר ל JBL הוא ממשיך להימכר בדיוטי, למרות שבזמן האחרון היבוא שלו קטן, עדין אפשר למצוא מדי פעם, המגבר שכרגע נמכר באופן מלא בדיוטי (לאכזבתי) הוא הפיוניר.

בקשר לרוקפורד אני עם איתמר למרות כל הביקורות הנוקבות.

• תוכן חדש...