Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה עכשיו לקנות פיוניר, או 7750 או 6850, עכשיו יש לי בעיה עם שניהם, קודם כל בשביל לעשות ATT/MUTE/PAUSE צריך לבצע שילוב של כפתורים ותפריטים וזה ואין כפתור על הפנל שעושה את זה,

ולאבא שלי לא יהיה כוח להתעסק עם השלט ככה שזה מאוד מעצבן.

דבר נוסף ב6850 אין 6 כפתורים למטה עם התחנות רדיו השמורות שגם זה מעצבן

תקנו אותי אם אני טועה או אם יש דרך להגדיר כפתור מסויים שישמש בדיוק למטרה הזאת של הנמכה

דרסטית בלחיצת כפתור אחד.

ועוד שאלה כללית, אני יודע שיש להם את האופציה של CELLULAR MUTE, האם צריך לקנות את המכשיר הזה בשביל שזה יעבוד? או שאפשר לחבר עם כבל פשוט לכל דיבורית? כמה עולה הכבל ואיפה משיגים אותו?

תודה לעונים

פורסם

אני יכול לענות לך רק לגבי החיבור לדיבורית, זהו חיבור רגיל בה"כ חוט אחד שמתחבר לחוט בדיבורית ואתהיכול לקבוע ב HU אם אתה מעדיף MUTE או ATT

פורסם

בכדי שאופציית ה - MUTE תעבוד אתה גם צריך שהדיבורית תתמוך בפונקציה הזאת. לא לכל הדיבוריות יש את הפונקציה הזאת.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

יש לי ברכב "סלולרי קבוע לרכב" של מוטורולה אבל זה לא ספיריט אלא דגם יותר ישן...איך אני יודע אם הוא תומך בזה או לא?

פורסם
יש לי ברכב "סלולרי קבוע לרכב" של מוטורולה אבל זה לא ספיריט אלא דגם יותר ישן...איך אני יודע אם הוא תומך בזה או לא?

עד כמה שאני יודע הוא תומך ב - MUTE.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו יודע מה קורה אם לוחצים על כפתור הPAUSE בזמן ששומעים רדיו בפיונירים שיש להם כפתור כזה על הפנל כמו למשל 5800/5850/580?? אם שומעים דיסק אז מן הסתם הוא עוצר את השיר ואפשר יהיה להמשיך מאותו מקום על ידי לחיצה על כפתור הPAUSE שוב אבל אם שומעים רדיו מה הכפתור הזה עושה??

פורסם

יש כפתורים ישירים על השלט של ATT ועוד כפתור ישיר של Pש בשלטAUSE אבל הכפתור לא ניקרא ככה, אז אנשים להישתמש בשלט, גם נוח וגם מאריך את חיי המכשיר:wink:

פורסם

הכל טוב ויפה...עד שאבא שלך מנסה להשתיק את הרדיו כי הוא קיבל שיחה בפלאפון אתה רואה את אבא שלך מתחיל לשחק עם השלט? כי אני לא רואה את אבא שלי עושה את זה..ובגלל זה אני רוצה לדעת מה קורה כשלוחצים על כפתור הפאוז בזמן ששומעים רדיו?

פורסם
הכל טוב ויפה...עד שאבא שלך מנסה להשתיק את הרדיו כי הוא קיבל שיחה בפלאפון אתה רואה את אבא שלך מתחיל לשחק עם השלט? כי אני לא רואה את אבא שלי עושה את זה..ובגלל זה אני רוצה לדעת מה קורה כשלוחצים על כפתור הפאוז בזמן ששומעים רדיו?
אין לך יותר מידי אופציות לגבי השתקה מיידית של הרדיו. או שאתה מבטל את התצוגה של הסרטונים (OPERATION MODE), ואז התצוגה היא רגילה ללא אנימציות ואמור להיות אופציה חדשה של MUTE ( זה במידה וזה ניתן.. כמו אצלי ב7550).

אפשרות אחרת, קצת פחות נוחה, אבל נראה לי שהכי תתאים לך, במידה ואתה לא רוצה לשנות תפריטים : תפעיל את אופציית הAUX במכשיר. במידה ותרצה להשתיק / לכבות זמנית (ללא לחיצה ארוכה), פשוט תעביר לAUX ע"י לחיצה או 2 תלוי אם היית בCD או רדיו. אותו דבר בחזרה...

אני משתמש בזה כשהשלט לא ליידי.

איציק.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם

כשאני עובר ל OPERATION MODE או איך שלא קוראים לזה..איזה כפתור מתפקד בתור MUTE?

ובשביל שיהיה עוד AUX אני צריך לקנת את הכבל הזה שעולה 140 שקל?

פורסם
כשאני עובר ל OPERATION MODE או איך שלא קוראים לזה..איזה כפתור מתפקד בתור MUTE?

ובשביל שיהיה עוד AUX אני צריך לקנת את הכבל הזה שעולה 140 שקל?

כדי לעבור לOPERATION MODE 2 תלחץ לחיצה ארוכה על ENTERTAIN (הכפתור שמשנה תצוגות אנימציה). ברגע שאתה במצב הזה, כפתור DISP/SCRL הופך להיות MUTE. זה גם נכתב על גבי התצוגה.

אם זה עובד, אז זה יכול להיות פתרון טוב. כאשר אבא שלך משתמש ברכב, תעבור למצב זה וכך יהיה לו יותר נוח.

בכל מקרה, מה שאני מתאר, מתאים לדגם שלי. יכול להיות שאצלך זה לא קיים , או קיים בצורה אחרת.

לגבי מה שכתבתי מקודם לגבי הAUX, זה רק בשביל לעבור למצב שקט כאשר לא מחובר כלום לכניסת הAUX. לא צריך כבל. צריך רק להפעיל את אופציית הAUX ע"י כיבוי המכשיר, לחיצה ארוכה על FUNC.. ושם תראה.

בהצלחה.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם

עוד לא קניתי מערכת ואני מתלבט בין 580 ל770, אם אתה אומר זה עובד ב7750 אז זה בטח יעבוד גם ב770 השאלה אם זה יעבוד גם ב580, מישהו יודע? קראתי את כל ה MANUAL של ה580 ולא מצאתי שום דבר שנוגע לMODES.

פורסם

בקשר לכפתור PAUSE בזמן שהרדיו דלוק אז הוא פשוט לא עושה כלום. לפחות אצלי ככה לא יודע אם אפשר להגדיר אחרת..

ואני אוכל לבדוק לך בקשר ל5850, יש אותו לאבא שלי ושאני אהיה אצלו אני אבדוק אם זה משנה לך.. לי גם יש את האופריישן מוד 2 ויש שמה ATT אין מיוט ממה שזכור לי.. אבל אמרו פה שאפשר לשנות את זה.. רק שתהיה בעניינים ההבדל במחירים בין ה5800 לסידרה 7 לא כזה רצינייי. 200 שקל ואם זה כל כך מטריד אותך אני הייתי שם ת200 שקל האלה וזה..

רותם

• תוכן חדש...