Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

לפני מס' ימים ההורים שלי רכשו סוזוקי בלאנו 2002.

אני מעוניין להרכיב מערכת פשוטה על האוטו, (כרגע מורכבים רמקולים חלשים, ורדיו טייפ פשוט) אך אין לי מושג מה לקנות.

התקציב הוא עד 1300 ש"ח. אני לא חושב שאני צריך מגבר, תספיק לי מערכת עם זוג 6' מקדימה, זוג 6X9 מאחורה, זוג טוויטרים ורדיו דיסק.

מישהו יכול לכוון אותי מה לקנות ?

פורסם

זוג טוויטרים ב 4 שקל רק יהרסו. הם עושים הרבה יותר רעש מתועלת.

רדיו דיסק קורא MP3 מחברת מותגית, סט קומוננט פשוט כדוגמת מורל פולס ו 6X9 פשוטים מאחורה יעשו עבודה נאמנה.

אני חושב שתצטרך לחרוג קצת מתקציב 1,300, אך אם זה בלתי אפשרי - תמיד אפשר לקנות בשלבים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בתור סאונדמן ותיק, אף פעם לא הבנתי את מערכות ההי אנד (עלק) ברכבים.

המכונית בתור חלל מדויק מבחינה כיוונית (אין מה לעשות יושבים בתוך קופסא) שמדגישה את הפרדת התדרים המעצבנת, אם זה מכיוון הסאב או מהטוויטרים, זה אף פעם לא מאוזן.

באסים מאחור, גבוהים (טרבלים) מקדימה. ועוד 4 רמקולים full range לסלט הזה...

בריכבי (טויוטה קרינה) הרכבתי רדיו דיסק mp3 של באוקנכט, אובליים 250 של פיוניר מאחור, וזוג פיוניר בדלתות קדמיות, נשמע מאוזן להפליא ויש מלא ווליום... (גם ללא מגבר)

כך שב700 שח לרדיו דיסק + 600 לכל הרמקולים, אתה מקבל תוצאה שנשמעת יותר מאוזנת מהרבה מערכות מצקצקות.

פורסם

אם אתה מדבר ככה אתה בטוח שלא סאונד מן ותיק ובטח ובטח שלא שמעת מערכות היי אנד אז סייג לשתיקה ותמשיך לבד את המשפט...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

קודם כל תודה על העזרה. כמו שאמרתי, אני לא צריך משהו חזק מידי. ברכב הקודם (יונדאי אקסנט 96)

היתה מערכת AIWA בת 4 שנים, עם רמקולים 100W של פיונייר מקדימה, ו JBL 300W מאחורה (6X9) ושמעו לא רע. שמעתי מערכות שנקנו בתקציב שלי והם נשמעו מצויין.

ד"א, למה אני לא מוצא יותר בזפ רמקולים של DRAGSTER ?

אני ישמח אם תעזרו לי לבחור רדיו דיסק ורמקולים שנכנסים בתקציב.

(נראה לי שיש לי עדיין טווטרים איכותיים של LANZAR, אז אני צריך רק רדיו דיסק, אחורים וקדמיים)

פורסם
אם אתה מדבר ככה אתה בטוח שלא סאונד מן ותיק ובטח ובטח שלא שמעת מערכות היי אנד אז סייג לשתיקה ותמשיך לבד את המשפט...

כן...כן... אך במקום לענות לי עניינית אתם מ***** את השכל. קיראו טוב שוב את ההודעה שלי ותגיבו עניינית! ז"א Full Range נגד פירוק תדרים ברכב.

וכמובן שאני סאונדמן, אפילו מדופלם.. כנראה אני הקלטתי דיסקים שמתנגנים בפיאט פונטו המצקצקת שלכם... ילדים. ובטח שלא אמסור רשימת קרדיטים לפה.

פורסם

עם כל הכבוד אתה מוזמן לאחד המפגשים כדי לשמוע את המערכת המצקצקות שלנו בפיאט אונו שיש לכל אחד פה,וכמובן,מצקצקת.

כמובן הקרינה שלך היא אטומה בשלמות ואין בה צקצוק אחד ולא רעשי פח ולא רעשי דרך,והרמקולים של הפיוניר שלך....פשוט יוציאו אותנו מדעתנו מרוב שהם נשמעים טוב,כמובן שלמורל,פוקל,JL ורוקפורד וכו' אין מקום באותו מפגש עם פיוניר ועוד לא הזכרתי גנסיס,אודיוסון וכו',אז נבנה לך במה מיוחדת ואתה תדגים לנו איך רכב צריך להשמע ושיצאנו פראיירים.

אתה יכול לשמוע טוב גם בסוסיתא זה לא לעניין שהכנסת את סוג הרכב שבו אנחנו נוסעים אם זו הכוונה שלך,מילא שהפיוניר שלך מושלמים,אבל הקרינה,זה כבר משהו ממש מיוחד.

פורסם
עם כל הכבוד אתה מוזמן לאחד המפגשים כדי לשמוע את המערכת המצקצקות שלנו בפיאט אונו שיש לכל אחד פה,וכמובן,מצקצקת.

כמובן הקרינה שלך היא אטומה בשלמות ואין בה צקצוק אחד ולא רעשי פח ולא רעשי דרך,והרמקולים של הפיוניר שלך....פשוט יוציאו אותנו מדעתנו מרוב שהם נשמעים טוב,כמובן שלמורל,פוקל,JL ורוקפורד וכו' אין מקום באותו מפגש עם פיוניר ועוד לא הזכרתי גנסיס,אודיוסון וכו',אז נבנה לך במה מיוחדת ואתה תדגים לנו איך רכב צריך להשמע ושיצאנו פראיירים.

אתה יכול לשמוע טוב גם בסוסיתא זה לא לעניין שהכנסת את סוג הרכב שבו אנחנו נוסעים אם זו הכוונה שלך,מילא שהפיוניר שלך מושלמים,אבל הקרינה,זה כבר משהו ממש מיוחד.

שוב, חוסר הבנת הנקרא... לא ציינתי את המערכת שלי ככליל השלמות שכולם צריכים לקנות ולענות אמן, הצגתי את המערכת שלי כאחת שנכנסת לתקציב השואל, (שים לב לכותרת)

ומספקת אותי (בזמן שאני מגיע לאולפן שרק המגבר שבו שווה כמה פיאטים פה+ ההיאנד עלק בפנים)

וכמובן לאוזני full range נשמעים תמיד יותר טוב (ללא קשר ליצרנים)

פורסם
וכמובן שאני סאונדמן, אפילו מדופלם.. כנראה אני הקלטתי דיסקים שמתנגנים בפיאט פונטו המצקצקת שלכם... ילדים. ובטח שלא אמסור רשימת קרדיטים לפה.

ToneMaster,

לפחות אתה יודע להחמיא לעצמך. אם אתה באמת דובר אמת אין כל סיבה שלא תחשוף את שמך המלא כאן בפורום. אין כל סיבה שלא תכתוב מהם האומנים שאתה משמש להם כטכנאי הקלטה. זה לא כזה סוד, על כל עטיפה של דיסק (אורגינלי) מצויין מיהו טכנאי ההקלטה. דרך אגב, לא כולם "ילדים" בפורום הזה. יש גם כמה אנשים שהם קצת יותר מבוגרים (בגיל), כמוני למשל. דרך אגב לא כל מי שצעיר מתנהג כמו "ילד". כרגע ניראה לי שמי שמ***ן את המוח ומתנהג כמו תינוק - זה אתה.

תכלס לעיניין, אתה באמת מוזמן לאחד מהמפגשים החודשיים של חבריי הפורום, תוכל להאזין במפגש כזה להרבה מאוד מערכות שמורכבות ברכבים שונים, ואני בטוח שתשנה את דעתך לגביי מערכות אודיו לרכב.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שלו...

תן לו לנפח את האגו שלו. זה DJ בשקל. ששמע כמה רמקולים פול ראנג' בשקל. והוא חושב ששמע הכול.

ויש רק שני אלמנטים בעולם. ולא צריך יותר. בס וטוויטר. ! וזה מספיק.

ויש לי חדשות בשבילך.

להוציא סאונד מאוזן. מרכב יותר קשה. מלהוציא סאונד מאוזן ממערכת בבית. !!

וסתם שאלה? למה???

ולפותח השרשור.

אני ממליץ. על סט קדימה. כמו מאגנט בול פאור. (סט סביר. במחיר סביר.)

נותן מענה טוב יותר מרוב ה6.5 בשוק.

או סט כמו הפולס. (יותר יקר.) תחשוב על משומש.

אחורה. 6/9 של JBL . או קנווד. (לא פיוניר) הם נותנים יותר בס.

HU. מכשיר של פירמה. עדיפות פיוניר סדרה 2. מכשיר אמין.

עם יש אופציה של תקציב. או משומש. סדרות גבוהות יותר. ואז יש יכולת של כיוונים נוספים.

אלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
בתור סאונדמן ותיק, אף פעם לא הבנתי את מערכות ההי אנד (עלק) ברכבים.

המכונית בתור חלל מדויק מבחינה כיוונית (אין מה לעשות יושבים בתוך קופסא) שמדגישה את הפרדת התדרים המעצבנת, אם זה מכיוון הסאב או מהטוויטרים, זה אף פעם לא מאוזן.

באסים מאחור, גבוהים (טרבלים) מקדימה. ועוד 4 רמקולים full range לסלט הזה...

בריכבי (טויוטה קרינה) הרכבתי רדיו דיסק mp3 של באוקנכט, אובליים 250 של פיוניר מאחור, וזוג פיוניר בדלתות קדמיות, נשמע מאוזן להפליא ויש מלא ווליום... (גם ללא מגבר)

כך שב700 שח לרדיו דיסק + 600 לכל הרמקולים, אתה מקבל תוצאה שנשמעת יותר מאוזנת מהרבה מערכות מצקצקות.

זה הדבר היחידי שהיית צריך לכתוב בהודעתך.

את שאר הידע שלך היה עדיף שתפגין בשרשור שקשור לזה.

נראה לך באמת שמענין בנאדם, שרוצה מערכת ב-1300 שקל, לדעת מה אתה חושב על מערכות הי-אנד ברכבים?

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

אם אתה באמת מחפש משהו בסיסי יחסית הייתי ממליץ על HU של JVC - אחלה של מכשירים, נותנים תמורה מלא למחיר שלהם,

מחירם של הדגמים הפשוטים - 500 ש"ח - 800 ש"ח. לזה תוסיף כמו שאמרו סט קומפוננט כמו הפולס לדוגמא - 500 ש"ח + -,

ורמקולים אחוריים JBL \ קנווד \ פיוניר בגודל 6X9 - המחירים 300 ש"ח - 400 ש"ח , ויש לך אחלה של מערכת בסיסית.

בהצלחה.

פורסם

טוב, החלטתי ללכת על KDG310 JVC, ועל מורל פולס. (אחוריים אני יקנה מאוחר יותר)

בקשר למורל, אני לא יודע אם לקחת את ה 5.25 שנכנסים בדלתות של הבלנו, או לקחת 6.5 ואז צריך לעשות הגבהה של ס"מ וחצי בערך. כמו שאמרתי, אין לי מושג במערכות, ואין לי מושג איך לעשות את הגבהה וכמה כסף יקח לי על זה המתקין. האם להתפשר על 5.25 (שהם טיפה יותר יקרים) או ללכת על ה 6.5 ?

• תוכן חדש...