Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.. ברצוני לרכוש מערכת לרכב שתכלול:

רדיודיסק

קומפוננט

סאב

מגבר 1 או 2 העיקר שיספיק למערכת

התקציב הוא 2000 ש"ח אבל אני רוצה להזמין מ www.amazon.com לשלוח את זה לדודים שלי שישלחו לארץ... בקיצור המחירים שם ממש זולים.

הייתי רוצה שכל אחד ימליץ לי על המערכת שתהיה הכי חזקה ואיכותית בתקציב הנ"ל

תודה מראש, Class

פורסם

המחירים בארה"ב אולי זולים משמעותית, אבל משלוחה לארץ + מיסים ומכס יאבדו את כדאיות הקנייה.

2000 ש"ח למערכת קומפלט לא מספיקים. מגבר 4 ערוצים טוב ופשוט עולה בסביבות האלף, כמו רדיו-דיסק MP3 טוב ופשוט. עוד לא דיברנו על סאב, רמקולים והתקנה.

אין ברירה - כשהתקציב לחוץ בונים מערכת לאט לאט וכל פעם מוסיפים או משדרגים חלק אחר.

לדעתי - תתחיל מרדיו-דיסק MP3 טוב וסט קומפוננט איכותי.

רדיו דיסק MP3 טוב, אמין ופשוט - פיוניר (חפש בזאפ, יש כמה דגמים בטווח ה 1000 שקלים)

קומפוננט מומלץ וטוב - מורל דוטק בגודל שאתה צריך.

כשיהיה עוד כסף תתקדם למגבר ושאר הדברים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

2000 ש"ח שווים 450 דולר לערך, וזה עוד בלי משלוחים.

אמאזון הוא דווקא אתר יחסית מאוד יקר, חלק מהדברים אפילו יותר יקרים ממה שנמכר בארץ.

פרט לכך, התקציב הנ"ל הוא יחסית נמוך, ההצעה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא או לחסוך עוד קצת ולהגיע ל3K.

או שפשוט תרכוש לך כרגע HU סביר וסט קומפוננט סביר, ובעתיד תוכל להוסיף מגבר וסאב.

לקחת HU כמו פיוניר 480/4800 או קלריון 546/646 או משהו באיזור הזה כ1200 ש"ח לHU, וסט קומפוננט חדש בכ800-900 ש"ח או משהו טוב יותר מיד שניה.

חבל פשוט שאם אתה כבר עושה את הפרוצדורה של ייבוא מחו"ל גם אם זה דרך דודים או חברים, עדיף שכבר תביא ציוד יותר איכותי.

ניר

under construction..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...