Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על מתח!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי זאת שאלה דפוקה בטרוף אבל זה משהו שמשגע אותי !

לפי הנתונים שלי אני צריך מתח של 17.0V DC כדי המגבר שלי יתן את כל התפוקה שלו איך אני מקבל מתח כזה?:oops:

פורסם

אתה לא מקבל מתח כזה כמו שאתה לא תקבל 14.4V שמראים ברוב הבדיקות.

תתייחס לנתון של 13.8 וזה גם ביום טוב.

פורסם

אז למה בנתונים רשום את זה?

Power Output @ 14.4V DC: 1 x 400 Watts RMS @ 4 Ohms, 1 x 500 Watts RMS @ 2 Ohms, 1 x 800 Watts RMS @ 1 Ohm

Power Output @ 17.0V DC: 1 x 500 Watts RMS @ 4 Ohms, 1 x 800 Watts RMS @ 2 Ohms, 1 x 1000 Watts RMS @ 1 Ohm

פורסם

רושמים את זה כי יש מצברים שנותנים מתח כזה, או שאתה יכול להשיג מתח כזה ע"י התקנים שלא קיימים אצלך ברכב ככל הניראה.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

אלטרנטורים שונים

חיבור מצברים שונה

סתם עוד נתון על הנייר שאף פעם לא תראה

שכח מה 17 וולט ברכב.

דברים אחרים לא יעמדו בזה

שלא ישגע אותך יותר מדי

איזה מגבר זה?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

להחליף אלטרנטור לאלטרנטור שמוציא כזה מתח

ולחבר כמה מצברי 8 וולט בגישור כדי שתעלה אותם ל 16 וולט

שכח מזה

זה רק לרכבי תחרויות

אם תחליף אלטרנטור ל 17 וולט.. רוב הסיכויים שתשרוף את רוב האלקטרוניקה ברכב:)

בהצלחה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אתה לא מקבל מתח כזה כמו שאתה לא תקבל 14.4V שמראים ברוב הבדיקות.

תתייחס לנתון של 13.8 וזה גם ביום טוב.

ממש לא.

רב מודד במגברים הראה (וצריך להראות) 14.4. אם אצלך הוא לא מראה את זה - יש בעיית טעינה \ בעייה אחרת באלטרנטור או במערכת החשמל.

עריכה: חשבתי על זה בעצם יש רכבים שמתח הטעינה לא יהיה בהם 14.4. אבל 13.8 יהיה תמיד.

הסיבה שהמגבר שלך מפיק את מלוא עוצמתו ב 17 וולט נעוצה בעובדה שיש קשר ישיר בין המתח להספק המגבר במגברים עם ווסת כוח משתנה (או איך שקוראים לזה). יש מגברים שבהם לא משנה המתח והם תמיד יוציאו אותו דבר (כמו הקסנון של פניקס גולד)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

Guest תמיר .א.
פורסם

יש אלטרנטורים ומצברים שמשתמשים בהם בעיקר לתחרויות שהם מפיקים כ18V ומחברים מייצב ל12V כדי לתפעל את שאר מערכת החשמל של הרכב באופן נורמלי.

תמיר

פורסם

look at this thread:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=985428#post985428

there is nothing to do in Montana ahhhhhhhh

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...