Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני במקומך לא הייתי מפרסם מערכת כזו נדירה שלא יתכננו לך עליה....אתה יודע אלו חלקים כל כך יקרים שלא כל אחד יכול להרשות לעצמו.....

ועכשיו ברצינות,חוץ מהקומפוננט וה6X9 והHU צבע את כל השאר בכחול וגם את המתקין שמכר לך (כן,גם אותו תצבע בכחול) ותזרוק לים.

ועצה חברית,שלא תספר יותר לאף אחד כמה שילמת על החלקים....

פורסם

חבר'ס,

כל אחד מאיתנו עשה את השגיאות הראשונות בתחום האודיו. אני בטוח ב 100% שאף אחד לא נולד עם הידיעה שקליפורניה בום היא חברה זבל ואלפיין היא חברה טובה.

כולנו עשינו טעויות ושילמנו עליהן - מי יותר ומי פחות.

סאונד מאסטר - גם אתה נפלת בבור הזה. עם המחירים שציינת אפשר היה להביא ציוד יותר איכותי (מאגנאט ב 6K זאת שחיטה לאור היום כשהמנגל כבר חם והפיתות מרוחות בחומוס).

אבל אין מה לעשות.

תנסה להנות ממנה ולהפיק ממנה את המיטב ועם הזמן תתקדם (או שתהיה מבסוט ממנה, וזה הכי חשוב).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מגבר "מונו בלוף שישה ערוצים"...

סתם - זה מגבר מסדרה טובה של מגנט ויצא לי לשמוע מערכת שמוגברת על שלושה מגברים מסדרת קומבט בSUV שהותקן אצל מצקינטייפ בהוד השרון לפני כמה שנים והוא הרים את הרכב לחלל וגם היה צליל מעולה.

הרכיבים טובים - אבל בקרוב ל6000 ש"ח אתה יכול להביא מגבר 4 ערוצים מאוד חזק של ETON שהוא 2 כפול 75 RMS ו 2 כפול 125 RMS ב4 אוהם וזה רק חצי מהמחיר... או ב 4500 phase evoloution opus 150.4 שהוא 170 RMS כפול 4 ב 4 אוהם קלאס AB ועוד נשאר לך מספיק למונו נחמד שירים לך את שני הסאבים.

הHU טוב מאוד והרמקולים גם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי רעיון נהדר.

בוא חביבי,נפגש במפגש בשבת נראה,נשמע נתרשם.

יהיה כיף.תבוא.

אגב גם אני מגיע אחרי העדרות לא קצרה.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

מה קרה לכם היכפת לכם כמה כסף יש לבן אדם? הוא רצה להשוויץ קצת, אתם לא עשיתם את זה אף פעם?

מה בעיה היתנפלתם עליו רק ביגלל שיש לו כסף ליקנות דברים יקרים. קנה מרוצה? יפה מאוד.. למה רק לנסות להוריד את הבן אדם על הריצפה ו לא לבוא ו לעזור ולהגיד ולהציא! זה שהוא שילם ו יש לו כסף זה עיניין שלו.

פורסם

מראה על רמת המתקינים בארץ.

חבל שלא התייעצת עם אדם שמבין לפני שקנית את הרכיבים.

אל תבין אותי לא נכון הרכיבים לא רעים - חלקם אפילו טובים מאוד.

אבל המחיר, אבוי לי, לך, ולנו.

בא לי לבכות.

מבחינת מחיר מול תועלת, נפלת בגדול.

באם אין לך איטום, אני ממליץ לך להחליף מתקין, מהר, אפילו מהר מאוד - ולאחר מכן להתקין איטום אצל מתקין שלא רואה את ארגזי השקלים לפני טובת הלקוחות.

בברכה, שי.

• תוכן חדש...