Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וליאור מכננים לאטום את הדלתות הקדמיות,וחשבנו שאם כבר אוטמים אז כמו שצריך-מצד שני לא להשתגע,בקיצור,איטום שיספק את הצרכים ולא מעבר.

קודם כל,מה מומלץ לאטום בעזרת קיט אחד של אקסטרים (אצלי הרמקולים יושבים בפודים ולא ישר על הפח)

א.את הדופן שהרמקול יושב עליה

ב.את הדופן הפנימית

ג.יריעה אחת לכל דופן (שלפי דעתי לא תספיק בכלל)

אופצייה נוספת היא (צריך לשאול אותו קודם) לרכוש קיט נוסף של אקסטרים ולאטום בצורה מוחלטת (עד כמה שאפשר כמובן) את הדופן שהרמקול יושב עליה,ובעזרת עוד יריעה אחת לאטום את האיזור שמאחורי הרמקול,השאלה אם זה יהיה מספיק יעיל ?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן אבל השאלה שלי היא בגלל שאצלי הרמקול לא יושב על הפח אלא בפוד שרחוק בערך 10 ס"מ מהפח.

אני רוצה להוציא תוצאה כמה שיותר אפקטיבית.

פורסם

האטימה שתיתן את התוצאה הטובה ביותר היא אם תאטום את הדופן החיצונית, ואת הפנימית מ 2 הצדדים גם הצד שפונה החוצה וגם הצד שפונה פנימה שהוא גם נוגע בדיפון הפנימי של הרכב וכמובן את הפנים של הפודים, כל זה אם אתה רוצה אטימה ברמה גבוהה שתתן את ההפקט המקסימאלי, אם אתה רוצה לחסוך בחומר האיטום אז את מירב ההפקט אתה תקבל בכך שתאטום את הדופן החיצונית ואת פנים הפודים

פורסם

קיט דלתות של דיינמאט מספיק לעשות שכבה מלאה של הדופן הפנימית + שכבה מלאה או כמעט מלאה של הדופן החיצונית (בין הריפוד לדלת).

יש רכבי 3 דלתות או רכבים גדולים בהם צריך "קיט וחצי".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מספיק לעשות שכבה מלאה של הדופן הפנימית + שכבה מלאה או כמעט מלאה של הדופן החיצונית

(בין הריפוד לדלת).

שכבה אחת וזהו.

ככל הזכור לי, קיט דלתות הוא 4 יריעות ,

בהנחה שיש 2 יריעות לדלת, מספיק בדיוק לשכבה אחת בלבד , יריעה למטה+יריעה למעלה.

אלא אם כן הדלת שלכם היא בגובה 30 ס"מ.

תבדקו לפני שאתם מגיבים,

לכל הספקנים,

יש אתר של דיינמאט , מפורט שם בדיוק מה מכיל הקיט גם מידות וגם כמויות,

בהצלחה, מידן.

ZZR

פורסם

מידן, קיט דלתות מספיק לאטימת שתי דלתות (זה גם הרעיון שלו, הוא לא נקרא "קיט דלת")

2 היריעות שמוקצות לכל דלת מספיקות בדיוק לשם אטימת הדופן הפנימית והחיצונית, וזה בדוק (אתה מוזמן לרכב שלי ולהתרשם למה מספיק החומר שיש בקיט דלתות).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפני שנתיים בערך אטמתי את 2 הדלתות עם אוריג'ינל,דור קיט והוא הספיק לי רק לדופן אחת בכל דלת.

מה שחשבתי לעשות עם קיט אחד הוא ככה,לאטום את הפוד,את החורים הגדולים בדופן של הכיסוי של הדלת ואטימה יסודית של הדופן של הפח

אמור להניב את התוצאות הטובות ביותר אם אני לא טועה.

פורסם

שמוקצות לכל דלת מספיקות בדיוק לשם אטימת הדופן הפנימית והחיצונית, וזה בדוק.

תסתכל בתמונה באתר-רואים בבירור יריעה מודבקת מעל ליריעה.

ורק בדופן אחת.

הנה הקישור :

http://dynamat.com/products_car_audio_door_kit.html

כפי שציינתי, זה מכיל 4 יריעות של 30 ס"מ (גובה), ו-91 ס"מ רוחב.

זה יספיק לשכבה אחת בלבד,

כי כל דלת תשתמש בשתי יריעות -אחת מעל לשנייה.

אלא אם כן אתה נוסע ברכב שמותאם לטוב-טוב הגמד.

נ.ב.

הקיט אוריגינל הוא קטן יותר (29*81) .

ZZR

פורסם

אני לא יודע באיזה דלת של סמיטריילר התמונה צולמה, אבל אצלי הדלת אטומה יופי בשני הצדדים. חבל להתווכח על עובדות. אם פעם תראה את פניך היפות באחד מהמפגשים - תוכל להיווכח בעצמך.

מה גם שאם מבצעים התקנה כמו בתמונה - ההתקנה שווה לת*ת.

איתמר.

פורסם

מה גם שאם מבצעים התקנה כמו בתמונה - ההתקנה שווה לת*ת.

איתמר.

אתה רוצה שאני אשלח מייל זועם ל www.dynamat.com ?

אולי תסביר להם איך,

הם כנראה לא יודעים איך לאטום.

הם מייצרים את החומר, הם מפרסמים את היתרונות, ומוכרים אותו,

אבל אין להם שמץ של מושג איך להתקין אותו.

ד"א,

אני חושב שכדאי לעשות סקר בין החברים, אולי כך תבין שדלת היא לא 30 ס"מ גובה.

יריעה של 30 ס"מ * 91 ס"מ לא יכולה לכסות באופן מלא צד אחד של דלת.

יש שם כ0.27 מטר רבוע.

לכל הספקנים,

אני מציע שתרדו לרכב, ותבדקו מה הגובה ומה אורך הדלת,

אם זה לא מיני-מיינור, כנראה שזה לא בדיוק 30*91 .

כל רכב ממוצע , הדלת היא מעל ל30 ס"מ גובה.

לאיתמר, אין לי מושג איך אפשר לבודד צד של דלת עם יריעה שכזו,

אולי בטוק-טוק בבנמור.

ZZR

• תוכן חדש...