Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיט דיינאמט או קסקייד שמיועד כDOOR KIT מתאים לשכבה אחת בלבד.

על מנת לאטום 2 הדפנות (פנימית וחיצונית) צריך 2 קיטים או קיט גדול יותר כמו הTRUNK KIT.

אבל לדוגמא בקיטי תא מטען של דיינמאט יש גם אוריג'ינל וגם אקסטרים= פחות טוב.

בקיטים של קסקייד יש רק את החומר הטוב יותר שהוא מקביל לאקסטרים(וגם יותר לעבוד איתו).

אין פה מה יותר מידי להתווכח, איטום מלא בקיט של דלתות יוביל לאיטום שכבה חיצונית בלבד של כל דלת.

ואם מדובר על רכבים בעלי 3 דלתות או דלתות גדולות במיוחד אז קיטים של דלתות לא יספיקו אפילו לאטום 2 דלתות בשכבה אחת(בד"כ חיצונית).

under construction..

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מידן, קיט דלתות מספיק לאטימת שתי דלתות (זה גם הרעיון שלו, הוא לא נקרא "קיט דלת")

2 היריעות שמוקצות לכל דלת מספיקות בדיוק לשם אטימת הדופן הפנימית והחיצונית,

איתמר.

איתמר,

אני מקווה שעכשיו תסכים איתי שקיט דלתות מספיק לצד אחד בלבד.

לפני שנתיים בערך אטמתי את 2 הדלתות עם אוריג'ינל,דור קיט

והוא הספיק לי רק לדופן אחת בכל דלת.

קיט דיינאמט או קסקייד שמיועד כDOOR KIT מתאים לשכבה אחת בלבד.

מידן.

ZZR

פורסם

טוב אני ישאל שוב כי אין תשובה.

אם אני יאטום את הפודים,יסגור את החורים הגדולים בדופן של הכיסוי,ויאטום טוב את הדופן של הפח אני יגיע לתוצאה הטובה ביותר בעזרת קיט אחד?

אם אני ישתמש ככה בקיט זה ייתן את התואה הכי טובה?

פורסם

אין לך למה לאטום את הפודים.

הרעיון בשימוש בחומרי איטום הוא למנוע רזוננס מהפח (כל מתכת בעצם).

אם אתה רוצה לאטום את הפודים אתה יכול לעשות זאת בעזרת דיפון פנימי של הפודים בספוגים, זה יפחית ברעידות של הפוד עצמו.

under construction..

פורסם

הבנתי,אז בגדול,לאטום היטב את הדופן של הכיסוי או לאטום היטב את הדופן של הפח ובחומר שישאר לאטום את החורים הדולים שיש בדלת?

השאלה היא כמובן בגלל שיש לי את הפודים,אם לא היה לי זה היה סיפור אחר,אני מחפש את הצורה הכי אפקטיבית.

פורסם

תאטום היטב את הדופן הפנימית(זו שפונה לכביש), ומה שנשאר תאטום את הדופן החיצונית(זו שפונה אליך) אבל, בשימוש על פח בלבד.

מה שאתה עוד יכול לעשות זה לרכוש עוד בקבוק ספריי איטום ,ולאטום את כל אותם חלקים שהקיט לא הספיק לך.

זה ייתן תוצאה טובה בשימוש עם קיט DOOR.

יש לך את הספריי איטום של CASCADE AUDIO שנמכר באתר של צ'יפר:

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=969&CatCode=287

הוא עולה 120 ש"ח.

וכמובן יש גם את הספריי איטום של דיינאמט, אבל אני לא יודע מה מחירו, אני מאמין שתוכל לברר באוטופרט.

אין הבדל בבין החומרים, שניהם יעשו את העבודה, תיקח את מה שיותר זול.

אבל תברר מה כמות החומר שיש בספריי של דינאמט, כי בספריי של קסקייד יש קצת מעל חצי קילו חומר (הרבה- זה יספיק לך ל2 דלתות) , ועד כמה שזכור לי הכמות שיש בדיינאמט היא פחות.

under construction..

פורסם

מידן, תקשיב לי ותקשיב לי טוב.

אני יודע מה יש לי באוטו, על מה שילמתי + הייתי נוכח בהתקנה. את ההתקנה ביצע עופר רוטמן שאני חושב שאין צורך לספר לך מי זה.

מקיט דלתוות בודד (בודד, תאמין לי, אני יודע כמה מרשרשים יצאו לי מהארנק) יש בידוד מלא לשתי הדלתות, גם פנימי וגם חיצוני.

אולי זה בגלל שיש לי אוטו של ננסים, אבל זה יותר בגלל ניצול נכון של החומר והתקנה נכונה (לא משאירים את היריעות כמו שהן, חותכים אותן). התמונת המחשה של דיינמאט באתר היא - עם כל הפליאה שבעניין - ממש אבל ממש לא נכונה. מי שיתקין ככה חבל על הכסף שהוא השקיע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר התקנה נכונה מבחינתך,במגבלות כמות החומר היא לשים יריעה אחת על החיצונית ויריעה אחת על הפנימית?

נזכרתי עכשיו שיש לי חתיכות של אוריג'ינל,במצטבר בערך חצי מטר רבוע אבל לא שלם,חתיכות גדולות וקטנות,שזה יוצא בערך יריעה אחת. ועל הדלת מודבקת לי עוד יריעה של אוריג'ינל על הדופן של הכיסוי לגובה,כלומר חצי דופן אטומה באוריג'ינל ,זה אומר שהמצב שונה עכשיו.

את האיטום שעל הדלת כבר-

1.להוריד ולעשות חדש?

2.להשאיר ולהדביק עליו אקסטרים?

3.להשאיר ולא להדביק עליו ולאטום את שאר הדלת באקסטרים עד כמה שאפשר?

4.מה אפשר לעשות עם האוריג'ינל שיש לי,כלומר איפה יהיה הכי נכון להדביק אותו?

פורסם
מקיט דלתוות בודד יש בידוד מלא לשתי הדלתות, גם פנימי וגם חיצוני.

....אולי זה בגלל שיש לי אוטו של ננסים.

איתמר.

כנראה, ברכב רגיל זה לא היה מספיק לך,

גם אם מדובר במתקין מצויין.

שטח דופן של דלת ממוצעת הוא גדול יותר מהיריעהשל קיט האיטום.

ZZR

פורסם

אבי, באיטום - כמה שיותר יותר טוב. לא הבנתי בדיוק איפה יש לך איטום, אבל להוריד את האיטום הישן בטוח שלא. אין שום בעייה לשלב בין אקסטרים לאוריגי'נל, ואם יש לך אפשרות של תוספת חומר - עדיף לשים אותו בשכבה הפנימית, זאת שצמודה לחלק החיצוני של דלת (שטח פח מאוד גדול ורועש).

מידן, נמאס לי להתווכח איתך.

איטום לא צריך לבצע על כל חלקי הפח של הדלת. צריך לאטום מקומות מסויימים, וזאת מתקין טוב יודע לעשות ולהשתמש עם החומר בחוכמה.

"אוטו של ננסים" נאמר בצחוק. גודל הדלת של הרכב שלי לא שונה בהרבה מהגודל של רכבים אחרים.

אבל בסדר, תמשיך להתווכח. מאחורי מסך ומקלדת אפשר להגיד הכל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רכשנו בסוף אני וליאור (POHUIST) ביחד 2 קיטים אקסטרים ועוד קיט אחד אוריג'ינל כדי שנוכל להשיג תוצאה כמו שצריך.

איפה מומלץ להדביק את האקסטרים ואיפה את האוריגינל?או יותר נכון איזה חלק בדלת סופג יותר-הצד של הכיסוי או הצד של הפח?

תמונה004.jpg

תמונה005.jpg

פורסם

"נקודות התורפה" העיקריות של הדלת הן שטחי פח גדולים וכל מיני מנגנונים ופלסטיקים מעצבנים.

הדיינמט אמור להיות מותקן על שטחי הפח האלה ובמקומות בהם יש חורים גדולים בדלת ע"מ ליצור "תיבה אטומה" (תיבה אטומה במרכאות מאחר ודלת לעולם לא תהיה אטומה הרמטית).

במקומות בהם הפח עבה יותר או נקודות חיבור בין קורות לא מצריכות דיינמאט מאחר וכמות הרזוננס ממקומות כאלה הוא אפסי.

לדעתי החלק היותר חשוב בבידוד הוא הצד של הפח החיצוני מאחר והוא מהווה מסה גדולה יותר של פח מזמזם (הסברתי את זה לליאור גם).

איתמר.

פורסם
כנראה, ברכב רגיל זה לא היה מספיק לך,

גם אם מדובר במתקין מצויין.

שטח דופן של דלת ממוצעת הוא גדול יותר מהיריעהשל קיט האיטום.

אני אישית חושב שזה מאוד תלוי במתקין ובאיכות העבודה שלו עצם העובדה שיש לי וולוו 940 וכל דלת באוטו הנ"ל היא דלת גדולה מהממוצע ברכב פרטי וקיט של אקסטרים לדלתות הספיק על מנת לאטום שתי דלתות באופן מוחלט גם דופן פנימית וגם דופן חיצונית.

• תוכן חדש...