Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סימון.

אני עדיין בדעה. וחפרתי טיפה באינטרנט לבדוק לך.

2 L7 בתיבה פתוחה. עם מחיצות נכונות. יכול לתת בס נמוך במיוחד. וחזק מעוד.

אבל|!! רק עם הגברה ממש ממש חזקה. כ 700W לכל אלמנט.

וחייבים מגבר שיתן לפחות !! 1500W RMS ב 1 אום. ועם יותר יותר טוב.

יהיה למגבר יכולת שליטה וניצול טוב יותר של הסאבים. ללא צורך במעמץ. ובמחסור של כוח.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני רואה שאתם מנסים לעזור ומאוד מודה על כך, אבל אתם ממשיכים להמליץ לי על פתוחה, בעוד שהיא כלל לא על הפרק!

אני לא רוצה סאב בתיבה פתוחה מסיבה אחת. ד-י-ו-ק.

אין תיבה פתוחה, נכונה ככל שתיהיה - שתגיע לרמת דיוק כזו של תיבה אטומה.

מבחינת הבאס ברכב שלי. לא חסר לי באס בכלל! להפך, הוא חזק מדי! בגלל זה אני רוצה להפוך להגיע לתדר מרכזי נמוך יותר, כדי שהבאס יהיה נעים יותר ולא פאנצ'י והדוק...

SPL - 143.6DB

"

פורסם

סימון ,מה רע ב3CVR כמו בימים הטובים,בתצורה הזו בGTI [לצורך העניין,למרות השוני בין המכוניות] הכי אהבתי את גוון הבאס אצלייך...

אני לא בעד 4CVR,אם כבר אז 2CVR+L7 [גם את התצורה הזו אצלייך אהבתי אבל פחות מטריפל CVR].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אסף מה קורה יא בדואי...

כל היום מעשן מרגילות ומצלם לפורום.

מה קורה מה חדש אצלך? מה עם איזה עדכון לסאבים, להוסיף עוד איזה אחד...

לגביי- כנראה שאני הולך להישאר עם ה- 4. התאהבתי.. לקח קצת זמן להתרגל אבל הם אדירים!

חסר לי קצת הפקה של התדר הנמוך של HEARTBREAKING... בגלל זה אני בוודאות יודע שחסר קצת נפח בתיבה. בקטע עם הנמוך המרעיד - חסר קצת, ואז בקטע שאחריו - יש אפילו יותר מדיי, והרי הקטע שאחריו הוא בכמה הרצים גבוה יותר, מה שאומר שמרכז התדר של התיבה הזאת יצא קצת גבוה מדי. ממש במעט, כי זה לא שאין את התדר הנמוך, אלא הוא לא מספיק מופק, וזה שאחריו מופק קצת יותר מדיי - הבנת?

העניין הוא שיש לי אפשרות להוסיף עוד איזה 7-8 ליטר לכל סאב. זה יוריד את מרכז התדר של התיבה בעוד 4 HZ

ואני מאמין שזה יביא לתוצאה המושלמת. ומי כמוך יודע שאני לא הולך להתפשר על זה...

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אז מה הבעיה להוסיף לכל תיבה באמת את מיכסת הליטרים שיקזזו לך עוד 4HZ בתדר ההדגשה הכללי ועדין להישאר עם 3 ממברנות של CVR?..?

בעיקר בHEARTBREAKING של עופר [ושנינו מכוונים את הסטאפים שלנו רק עם הטרק הזה בלבד כי אנחנו מכירים אותו היטב!]3 CVR תפורים עליו ,לא פחות ולא יותר,[לא תמיד "יותר" נותן "יותר"]

שוב אני עדין עומד על 3CVR עם הגדלת מכסת הליטרים לכ"א מהתיבות.

לגביי,אני לעת עתה מרוצה מאד מאד מדאבל CVR בתיבות הנוכחיות והמונו שלי ,מה שכן התיכנון שעומד על הפרק אצלי הינו שידרוג הבמה הקידמית שלי [ככל הניראה לדוטק,כמה צפוי].ושידרוג צנרת החיווט שרצים מהמגבר אל הדלתות מקדימה בעיקבות עבודה עם הדוטק].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...