Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין להתקין רמקולי קומפוננט ברכב (מדובר על סובארו אימפרזה שנת 2002), ואכן בדלתות הקדמיות יש הכנה לקומפוננט (חורים מוכנים לטוויטרים ולרמקולים השניים !! )

ברכב יש כרגע 2 רמקולי 6*9 אשר נמצאים על המגש , אילו הם רמקולים של חברת פיוניר של 300W (אינני זוכר את הדגם)

אחרי ברורים על סוגי וחברות רמקולי קומפוננט טובים בתחום של עד ! 1300 ש"ח קיבלתי הצעות וחוות דעת ללכת ( עם העקרון של רמקולי הפיוניר מאחור ) על 2 סוגי חברות

א. מורל דוטק

ב. פוקל ווי1 או ווי2

בהמשך לחיפושי אחר רמקולי קומפוננט טובים ביקרתי ב "רדיו מילאנו" שם המליצו לי על רמקולים שלטענתם טובים לפחות כמו הפוקל ווי1 והמורל דוטק ואפילו מעבר , השמות והדגמים הם :

א. שם החברה DLS והדגם DENMARVIK (טענו שלמרות שזה הדגם הפשוט הוא טוב !!! יותר מרמקולי המורל דוטק ומהפוקל ווי 1)

ב. שם החברה JLAUDIO והדגם V.....(אני לא זוכר את ההמשך )

ג. שם החברה MBQUARK והדגם PEPCOX

האם מישהו מכיר את החברות או הדגמים הללו כדי לומר לי אם צדקו ב"רדיו מילאנו" או שפשוט הם רוצים למכור לי סחורה זולה ?

1. על איזו חברה ללכת (חברה + דגם ) בסיכומו של דבר לפי דעתכם ?

2. אם לא חברות אילו אז על איזו חברה ודגם אתם הייתם ממליצים ?

(לא לשכוח שיש לי את הרמקולי פיוניר מאחור )

3. האם אתם יודעים איזה גודל חור יש בדלת הסובארו (6", 5" או אחר ) ?

ועוד שאלה קטנה - מאחר ומגבר זה פריט נחוץ כאן אז - אשמח להמלצות על מגבר בסכום של עד !! 1000 ש"ח אשר יזיז את הקומפוננט, 2 רמקולי פיוניר 300 וואט שיש לי כבר מאחור וכן יהיה עם !! יציאה לסאב ( אותו אולי אוסיף בהמשך )

בתודה רבה מראש

SKI FARM

פורסם

הייתי מציע לך לשמוע את הרמקולים לפני שאתה קונה כי לכל רמקול יש אופי אחר(ברדיו מילאנו יש אפשרות לשמוע אם אני לא טועה, ככה תשמע לפחות את מה שהם הציעו לך).

לגבי המגבר תרכוש תחפש 4 ערוצים שתוכל לגביר בינתיים את הקידמיים והאחוריים ,ואחר כך את הקידמיים והסאב בגישור.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

• תוכן חדש...