Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=HYBRID6&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=171

"סדרת HYBRID היוקרתית של MOREL זכתה בפרסים בינלאומיים"

מפורסם הסט הזה במחיר מצחיק 1399 שקל

הוא קרוי בשם HYBRID

לאיש שמחפש בזאפ ולא גולש כאן זו נראית עיסקת המאה

אבל??

מה שפומפה לא רושמים זה שהסט מורכב ממיד של דוטק וקרוס כנ"ל וטוויטר MT22

מבלי להכנס לשאלה אם יש הבדל גדול בין הוופר והקרוס

לא נראה לכם שיש פה מעשה מרמה של ממש?

פורסם

היה איזשהו סיפור שהם מכרו גם מגברים מזוייפים / כאלו שלא קיימים של "פיוניר"... :?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

גם אני ראיתי את הפירסום הזה בעבר.

אני חושב שמדובר ב-"הייבריד" הישן ולא "בהייבריד אוביישן" החדש.

עקב התמונה כמובן.ומימה שהבנתי הקרוס שונה בין ההיבריד להייבריד אוביישן.

פורסם

פומפה מוכרים בזול ויש להם שירות טוב , עד שזה מגיע לבעיה שייש לך ואז השירות הופך להיות מגעיל ושלא לציין את העובדה שהם נוכלים ורמאים וגם לא מקצועיים בכלל , ועכשיו אתם גם יכולים להבין למה הם מוכרים בזול , מוכרים לך כביכול סט של אוביישן ואתה מקבל בפנים אלמנטים של פולס או לך תדע של מה

פורסם

אני לא מבין ממה אנשים מתפלאים כאשר הם קונים מוצרים זולים..

מורל היא חברה רצינית ומכובדת, וכמו כל חברה היא מציבה מחירון. שום חנות לא יכולה למכור מתחת למחירון הזה. החנויות היחידות "שמצפצפות" על המחירון הזה אלו הן חנויות שקונות את הסחורה "בשחור" או שהיא "נפלה ממשאית".

מי שאוהב לקנות חתולים בשק במחיר טוב - שיבושם לו. זול מתחיל בז' (שמר).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מנסיון כואב איתם, קניתי אצלם מגבר של "פרמייר", שכל קשר שלו עם "פיוניר", או "איכות" הוא מקרי לחלוטין...

הרכבתי אותו באוטו - והתבאסתי לגלות שכל הכיוונונים המוגדרים ל"REAR" שולטים על הFRONT וההיפך...

ניסיתי חיבורים, החלפה במקומות, כלום....

הגעתי לשם, בלי שאלות החליפו לי לאחד אחר במקום (אותו סוג)... (למרות שציינו ש"אין מצב שזה קרה, והם לא נתקלו בזה אף פעם").

כשהגעתי הביתה חיברתי את המגבר והזדעזעתי לגלות את אותה הבעיה!!!

חזרתי לשם עם אבא שלי, במטרה להחזיר להם את המגבר ולקבל כסף...

הבחור בחנות לא הפסיק להתווכח ולנסות להוכיח שהמגבר בסדר (הוא כל הזמן רצה לשלוח אותו "לחברה" ל"בדיקה")...

עד שאבא שלי הזכיר את עניין ה"תביעות", "בתי משפט", ו"עורכי דין"... ואז הבחור קצת התרכך והסכים להחזיר את הכסף...

פשוט בזיון...

(בהמשך גיליתי ממישהו כאן בפורום, שכל הסדרה של פרמייר הייתה דפוקה ועם הבעיה הזאת בחיבורים...)

בברכה!

יונתן.

פורסם

ממה שאני יודע אין פה שום מירמה בסט.

הם מוכרים את ההיבריד הישן ולא האוביישן,הוא נראה כמו דוטק אבל זה לא.

אתה מדבר מנסיון שזה מידבאס של דוטק?

• תוכן חדש...